Innkjøp!


Hei fine lesere! ♥

Jeg gidder ikke å komme med noen unnskyldning om hvorfor jeg ikke har blogget fordi jeg blogger når jeg har tid, og når jeg har noe å blogge om. I helga har jeg vært opptatt med sommershow på cheerleadinga, vært på jentekveld, og vært på besøk hos en kompis med noen andre kompiser osv. Vi grilla på både guttekvelden, og jentekvelden og det var veldig koslig begge deler. Jeg skal legge ut litt bilder av det litt senere.

Idag fikk jeg vite hva jeg kom opp til i muntlig, og jeg ble overlykkelig. Jeg kom opp i norsk, og trakk akkuratt den samme oppgaven som jeg hadde på prøvemuntlig. Jeg trenger bare å fikse litt her og der, og legge til en liten ting. Det var utrolig deilig for da slipper jeg å stresse så mye med å lage en helt ny presentasjon og finne masse stoff ogsånt. Ligger veldig bra ann, så idag skal jeg bare sitte i en halvtime og fikse de tingene som trengs å fikses så har jeg veiledning imorgen. Etter veiledinga skal jeg trene også skal jeg øve masse!! Hittil idag har jeg vært på en liten shoppingtur med mamma, her kan dere se innkjøpene:

Elsker fargene på disse BH`ene!! 

Etter jeg og mamma hadde shoppet litt, inviterte vi bestefar på besøk siden han har bursdag idag. Han fikk kaker, jordbær, kaffe og gave. Han ble veldig glad tror jeg. Han elsker jo kaker over alt på jord. Tror han fikk en finere bursdag enn det han forventa. Han snakket jo bare om at han skulle vaske vinduene, støvsuge ogsånt. Han ble veldig glad for gaven også! Og jeg er storfornøyd med innkjøpet også. Pluss at en dag til uka skal jeg og farmor ut for å kjøpe en ny bukse til meg. Kanskje jeg finner sminkekost(er) også. Også har jeg jo bursdag om 8 dager. Det gleder jeg meg veldig til! Ha en fin dag videre! 

♥ HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET? ♥ VIL DERE AT JEG SKAL BLOGGE OFTERE?

5 kommentarer

Iselin

10.06.2013 kl.18:48

mye fint! :)

10.06.2013 kl.19:29

Hvor kjøpte du cher! Shortsen? Er det mulig å kjøpe den på nett/i butikk?

Mye fint!

10.06.2013 kl.20:39

Begynn å blogg igjenn!!

Kan du lage et innlegg om hva du skal i sommer!!!!??????

auroooora

11.06.2013 kl.11:27

Anonym: Ja det kan jeg! Lager det enten ikveld eller imorgen :)

auroooora

11.06.2013 kl.11:28

Anonym: Ja, du kan kjøpe den på www.cheermania.no :-) Eller så kan du kjøpe den på cheer konkurranser! Tusen takk <3Skriv en ny kommentarAurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡