Favoritt youtubere


Hei! Tenkte det hadde vært intressant med ett innlegg om favoritt youtuberene mine, med tanke på at jeg ser på sånne videoer hver dag, og jeg vet jeg ikke er alene. Hvis noen av vennene mine spør meg hva jeg gjør, avbryter de ofte seg selv med "Åja, dumt spørsmål, du ser på sminkevideoer?". Jeg må le.. Men det er jo så unnerholdene. Jeg har lært så mye om sminke gjennom disse favorittene. Jeg har også prøvd å plukke ut to av favorittvideoene mine fra kanalene dems, men det er jammen ikke lett! Trykk på Youtube tegnet i hjørnet på videoen for å komme inn på videoen/kanalen dems.

Kathleen Lights er den største favoritten. Jeg har ikke fulgt henne såå lenge, men har sett omtrent alle videoene hennes. Når jeg fant henne tenkte jeg bare: "Omg! hvilke sminkevideoer var så bra før??" Jeg liker hver eneste video, og noen av dem har jeg sett sikkert 3-4 ganger. Hun er både flink, morsom, pen og utrolig skjønn. Helt klart favoritt!Celina Karine 
er også en stor favoritt. Det er her jeg får omtrent alle produkt anbefalingene mine fra. Jeg har kjøpt såå mye som hun har anbefalt, og jeg blir aldri skuffa! Hun er nyutdannet makeup artist, og veldig flink. Hun er fra Norge, så hun er en av de to favorittene mine som snakker norsk. Agnes Louise
må jeg bare ta med i samme slengen som jeg nevner Celina. De er venniner og lager ofte videoer sammen. Hun er også nyutdannet makeup artist, og er også veldig flink. 
Lauren Curtis
er den første jeg oppdaget som lagde videoer om sminke. Hun er jo bare helt nydelig! Hun er veldig flink med sminke, og det var her jeg fikk mine første tips fra. Noen av videoene kan være litt lange, men så lenge jeg har god tid så sitter jeg bare å koser meg med videoene hennes. 
Linda Hallberg
lager videoer for Bangerhead. Oppdaget henne for ikke så lenge siden og jeg må si jeg ble imponert. Wow, så mye kunnskap. Her er det mange gode tips å lære, som virkelig er verdt å ta med seg videre. Hun snakker faktisk svensk!
Jeg har også mange andre jeg følger med på som for eksempel Jaclyn Hill, Alexandrea Garza, Hanna Martine, Ready Set Glamour, Asian Beauty Secrets, Shani Grimmond, Miriam Lie, Teni Panosian, og Casey Holmes! 
Hvem er dine youtube favoritter? Følger du med på noen av mine favoritter?

 

2 kommentarer

Natalie kristoffersen

18.06.2015 kl.11:43

Mange brae :D

auroooora

19.06.2015 kl.23:29

Natalie kristoffersen: Ja! :)Skriv en ny kommentarAurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡