Endelig!!


Endelig. Jeg er tilbake med den etterlengtede blogginga. Det ble en brå stopp her på bloggen for snart ett år siden, og det har skjedd mye på den tiden. Jeg må ærlig innrømme at jeg har savnet å blogge veldig mye, og vurdert å starte flere ganger. Grunnen til at jeg starter igjen på dette tidspunktet er fordi 13 års skolegang snart er over for meg. Om litt er jeg ferdig med alt av vurderinger, eksamner, prøver, osv. Da skal jeg ta meg en etterlengtet ferie! I ferien har jeg både tid og energi til å blogge hver dag, og forhåpentligvis ta dere med på masse forskjellige eventyr.

Fremover på bloggen kan dere også forvente å lese om blant annet sminke, antrekk, personlige meninger og hverdagen min. En typisk rosablogg tenker du? Ja, kanskje det. Men jeg skal prøve å sprite den opp så mye som mulig. Og fargen rosa er sjeldent du ser her.

Det kommer etterhvert også en liten oppdatering av designet. Jeg kommer til å legge ut ett innlegg som kan ligne veldig på "svar på spørsmålsrunden" innlegg, men dette er generelle spørsmål jeg finner på nett. En type "tag" for dere som vet hva det er. Hvis det er noe spesielt dere lurer på så er det bare å spørre, så tar jeg det med i samme slengen! 

Dagen idag har stort sett gått til avslapping og soling på verandaen. Tok noen veldig typiske bloggbilder da, hehe. Det tar litt tid å komme seg inn i dette igjen, men det kommer seg nok etterhvert.

- Aurora Råken

Ingen kommentarer
Skriv en ny kommentarAurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡