Min hverdagssminke


De som kjenner meg vet at jeg syntes det er veldig gøy med sminke, og at jeg elsker å teste ut nye produkter. Jeg har sinnsykt mye sminke til å bare ha det som en liten hobby, men jeg klager ikke. Det er jo trossalt jeg som har brukt penger på det. Og ettersom jeg elsker å prøve ut nye produkter, har jeg funnet mange favoritter. Alt dere ser under kan jeg virkelig anbefale! 

Nyx angel veil primer: Denne bruker jeg i hele ansiktet, den er kjempemyk og deilig og får sminka til å sitte litt bedre. 

Bourjois Healthy mix og Garnier BB cream for oljete hud: Jeg varier veldig med hvilken foundation/bb cream jeg bruker. Dette er to av favorittene. I det siste har jeg likt å blande disse to. 


Urban Decay Naked skin, Nars Radiant creamy concealer, Maybeline The Eraser eye, og Bobbi Brown corrector: Som regel bruker jeg bare Urban Decay concealeren, men det hender at jeg kombinerer den med correctoren. De andre to bruker jeg i ny og ned. Alle er veldig gode!


Bourjois Healthy Balance og Inglot illuminating HD pudder: Bruker så og si alltid Inglot pudderet

Kat Von De shade in light, Nars Laguna bronzer, og Bahama mama: Jeg bruker den lyse miderste fargen i shade in light pallettet, og av og til bronsern i midten. Nars er favoritten, men Bahama mama blir brukt en gang i blandt det å. 

Mac Fix+ og Nyx Micro Browpencil: Disse stegene skipper jeg ofte, men det er disse produktene jeg bruker hvis jeg tegner på øyenbryna og vil smelte sminka sammen. Jeg elsker også Urban Decay All nighter sprayen, men den er jeg desverre tom for.

Si også ifra hvis dere har noen produkter dere vil anbefale meg. Som jeg sa istad så elsker jeg å teste ut nye produkter. Spesielt om jeg har hørt mye bra om de. 

Bruker du sminke til hverdags? Isåfall hva?

- Aurora Råken

6 kommentarer

lisarorvik

31.05.2016 kl.16:45

Så mye fin og bra sminke:)

http://hevhodet.blogg.no/

31.05.2016 kl.17:33

Så fin sminke du bruker :)) bruker ikke særlig sminke til hverdags, er fordi jeg ikke gidder hehe. Men lipgloss og litt maskara, og litt dekkstift :)

Nikita <3

31.05.2016 kl.18:26

Fine produkter :D

Hannehm

31.05.2016 kl.19:17

kjempefine produkter :)

Siv

01.06.2016 kl.21:25

S fint innlegg. Ser ut som mange gode og bra sminke der. Du er kjempe flink blogger:) du har en kjempe fin og ryddig blogg!

auroooora

02.06.2016 kl.21:31

Siv: Tusen takk :) Hyggelig å høre!Skriv en ny kommentarAurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.com
hits ♡ Design av Tonjemt ♡