Pictures

Idag våknet vi til skikkelig torden. Jeg trodde det var bomber på hotellet og stranda utenfor, men det var det heldigvis ikke. Men så mye torden og lyn har jeg aldri opplevd før. Syykt! Var ikke så veldig sterk sol idag heller, derfor bestemte vi oss for å dra inn til byen idag også. Vi fikk ruslet litt, spist crepe, og shoppet litt (eller jeg kjøpte meg ingenting faktisk! Utenom en bb-cream, haha). Da vi kom tilbake spiste vi på en skikkelig fin resturang, og nå sitter jeg i lobbyen å blogger igjen. 

Jeg og Sara tok noen bilder før vi dro ut å spiste istad, og de tenkte jeg å dele med dere. Si gjerne hva dere syntes om de! 

Hva syntes du om bildene?
Sjusjøen

Hei alle sammen ♥

Det er ikke så ofte jeg er innom her lenger, og grunnen til det er tid og motivasjon. Det popper ofte opp idéer i hodet mitt om ting jeg tenker jeg kan blogge om, men så kommer alle tankene om at jeg må stelle meg i stand, ta bilder, legge over bildene, og skrive innlegget. Til slutt blir alt bare ett ork, derfor kommer det sjeldent. Men nå befinner jeg meg på hytta på Sjusjøen. Her gjør jeg ikke annet enn å se på film og gå på tur. Tenkte jeg kunne dele noen av bildene jeg tok på en kveldstur for noen dager siden, med dere. Jeg elsker å blogge, men bare når jeg har tid og motivasjon. Tror jeg må skaffe meg ett kamerastativ, sånn at jeg ikke er avhengie av andre for å ta bilder til bloggen. 

Etter denne høstferien skal jeg komme godt i gang med gode rutiner i hverdagen. Jeg skal tenke mer på skole (lekser, og prøver), trening, venner, familie, og sunn mat. Jeg skal prøve å få presset frem noen blogginnlegg selvom det kan bli hektisk. Samtidig har jeg mye bedre tid nå som jeg har sluttet på cheerleading. Hvis dere vil at jeg skal fortsette å blogge, og kanskje blogge enda oftere setter jeg pris på at dere kommer med forslag til hva jeg kan blogge om og hva dere vil lese mer om. Hvis det er spesielle videoer dere vil jeg skal lage, så skal jeg også prøve å få til det. Skrik ut, og ha en fin høstferie videre!Hva syntes dere om bildene?
Autumn is coming

3. september. Høsten er godt på vei. Jeg er overraskende glad faktisk. Om ikke lenge må jeg finne frem høstjakker, skjerf og uggs. Det skal bli en fin høst. Jeg holder på å spare til en høstjakke, og kan ikke vente med å kjøpe den. De neste månenede fremover skal jeg fokusere mye på trening og skole. Jeg vil ha forandringer! Tiden frem til jul kommer til å gå kjempefort. Jeg skal på flere hytteturer, tilbringe masse tid på treningsenteret, være med venner, og se på kamper i ishallen. Desember er favorittmånden min, og jeg gleder meg såå mye til jul! Håper tiden går fort ♥Hvordan har dere det? 
Fotooppgave

Hei hei ♥ Denne uka har vi hatt en fotooppgave på skolen. Den gikk ut på at vi skulle gå langs langvannet å ta bilder av natur. Vi fikk ikke ha med noen menneskeskapte elementer. Vi skulle redigere bildene svarthvitt i photoshop. Her er 11 av mine bilder:

Hva syntes dere?
Rådyr i hagen

Hei hei ♥ Jeg møter faktisk rådyr nesten hver eneste dag på vei hjem fra skolen.. De bor i skogen ved siden av meg. Men idag lå det ett rådyr i hagen når jeg kom hjem og det hadde ligget der i over 2 timer sa mamma. Jeg tok selvfølgelig opp kameraet for å ta bilder, men jeg ville jo ikke skremme den så jeg tok bilder igjennom vinduet så bildene ble ikke sånn kjeeeempe bra. Men litt kult å ta bilder av sånne dyr egentlig. 

Hva syntes du?
inspiration

bursdag

Hei hei ♥

Igår var jeg i bursdag til Malin. Det var kjempekoslig. Jeg kjente nesten ingen før jeg dro, men det var noen utrolig hyggelige jenter alle sammen! Koste meg masse, og det er så koslig med sånne jentebursdager iblandt. Da vi tok bilder var det veldig mørkt ute, men tenkte at dere kunne få se noen av de fordet. 

Håper Malin hadde en fin bursdag, og koste seg masse. Det gjorde hvertfall jeg! ♥
Bilder - DEL 2

 
Bilder - DEL 1bakrunn


Don´t be afraid of losing someone who dosen´t feel lucky to have you

...

© Ingen av bildene er redigert. 
Bilder del 2

Hei heei ♥

Her er resten av bildene som ble velykket fra helga. Jeg er ikke veldig fornøyd med bildene selv, men tenkte jeg kunne legge de ut uansett. Øyevippene mine var jo helt usynlige, aner ikke hva som skjedde. Kommer flere bilder ikveld også, men det er ikke bilder fra samme dag. 

- HVA SYNTES DERE OM BILDENE?
Bilder fra igår - DEL 1

Hei hei ♥

På fredag var jeg på hockeykamp igjen, også sov jeg hos Kani. Det var ganske koslig selvom vi ikke gjorde så veldig mye. Hun er så snill. Igår skulle jeg egentlig på hockeykamp igjen, og den hadde jeg gledet meg utrolig mye til. Men det ble så mye styr også kom kusinene mine så da passet jeg på dem isteden. Etter det dro jeg for å spise middag hos kenneth med Kenneth, Kevin, Even, Marcus, og Petter. Det var koslig det også. Idag skal jeg kanskje møte Julian. Det håper jeg ihvertfall. Jeg savner han sykt masse, og håper jeg kan være så mye så mulig med han når han først er her. Møtte han igår også da, men håper han rekker å møte meg idag. Ellers har jeg ingen planer. 

Når kusinene mine var på besøk var vi ute å tok litt bilder, med søsteren min. Jeg velger å bare legge ut bildene av meg, for jeg vet ikke om jeg får lov til å legge ut bilder av kusinene mine. Men uansett de er dritsøte. Under er bildene av meg, og noe rart skjedde med øyevippene mine, ser ut som jeg har mistet alle sammen. Men det får bare gå. Kommer flere bilder imorgen! Men kommenter gjerne hva dere syntes om bildene! :)
02.09.2013

Heei hei ♥

Jeg har det så travelt om dagen.. Så jeg beklager for sen blogging. Men her er det hvertfall ett lite innlegg. Idag har jeg vært på skolen til halv 4, og trafikalt grunnkurs fra klokka 5 til 8. Når jeg kom hjem lagde jeg meg en herlig smoothie. Den så veldig mørk ut på bilde, men den var sykt god hvertfall! Også syntes jeg koppen er veldig søt.

 
Inspirasjon

// weheartit.com
Rommet mitt: Detaljer

Hei hei! ♥

Jeg er langt ifra fornøyd med rommet mitt men tenkte å vise dere noen små detaljer fra rommet fordet. Jeg skal kjøpe nye gardiner også skal jeg kjøpe sånne rullgardiner. Jeg ønsker meg en ny seng/sovesofa også men det tror jeg ikke blir med det første. Si gjerne hva dere syntes om detaljene fra rommet.

- Aurora Råken
INSPRASJONHvilket bilde?

Hei hei ♥

Nå er klokken rundt halv 11 og jeg har nettopp kommet hjem fra bursdag. Grunnen til at jeg kom hjem nå, er fordi jeg er syk. Jeg har feber, er forskjøla, og har vondt i hodet. Når folk danser, hører på høy musikk og det er mye støy orket jeg ikke mer. Det var koselig så lenge det varte, og jeg fikk hilst på flere nye søte jenter. Før idag tok jeg noen bilder fordi jeg kjedet meg. Jeg blir VELDIG glad hvis dere kommenterer hvilket bildet som ble finest. 

1.

2.

3.

4.

- Var bildet nummer 1., 2., 3. eller 4. finest?
Bilder

Hei fine lesere! ♥

Har ikke samlet så mange bilder fra bursdagen til Silje og fra da jeg sov hos Pernille. Har bare to stykker fra bursdagen til Silje. Men alt var så koslig og jeg hadde det supergøy. Jeg får sikkert bilder av noen av jentene etterhvert, og da skal jeg legge de ut, hvis de er velykket. Gleder meg til sommeren, da skal det bli masse jentekvelder, osloturer ogsånt. Håper dere liker bildene hvertfall, her er de:

Fineste jentene mine! 

naaam! 

- Hva syntes dere om bildene?
infinity

Hei hei ♥

Sorry for den dårlige blogginga de siste dagene. Jeg skal prøve å bli litt flinkere, men merker jeg ikke har så mye motivasjon. Men nå som sommeren kommer skal jeg bli flink! Men dere må hjelpe meg med å kommentere om hva jeg skal blogge om ogsånt! Det gjør alt mye lettere! Foto: Aurora Råken

- Hva syntes dere om bildet?
Bilder

Hei heei ♥

Jeg har ikke blogget så mye de siste dagene men jeg skal begynne å blogge fast nå. Jeg mener det virkelig. Minnebrikka var hos Jenny men nå har jeg lagt inn bildene og her er noen av de. Både for to dager siden og igår var vi med Kristian og André. Igår var vi med Isabelle også. Det var kjempekoslig! Jeg skal begynne å filme litt fra hverdagen så skal jeg se om jeg får satt sammen en video av litt forskjellige småklipp. Vil dere det?

- Hva syntes dere om bildene? Vil dere ha en liten videoblogg?
To bilder fra rommet mitt

Hei søtiser! ♥

Jeg har omøblert litt på rommet i vinterferien. Jeg har flyttet senga, kastet ut komoden (holder på hvertfall), og kjøpt noen småting. Nå mangler jeg bare å få ryddet bort noen gamle ting, og ryddet litt til i klesskapet. Til slutt blir det nok bra! Jeg liker mye bedre når senga er denne veien, vet ikke hvorfor men har alltid mislikt at den er andre vei. Skal gjøre den om til dobbeltseng også. Når rommet er helt ferdig skal jeg lage videoblogg!! 

Gardinene er ikke sånn til vanlig.. Og den skålen pleier ikke å stå der.

- Vil dere ha videoblogg av rommet mitt?
Bilder hos Camilla!

Heei heii ♥

I natt sov jeg hos Camilla. Det var veldig koslig. Vi gjorde masse rart men tok blandt annet litt bilder. Og idag har jeg vært med Aimy og Jenny. Det var også veldig koslig. Imorgen starter skolen igjen og jeg kan ikke akkuratt si at jeg gleder meg så veldig, men skal bli godt å komme ordentlig igang med treningen igjen. Har spist mye "dritt" denne ferien. - Hva syntes dere om bildene?
Flere bilder!
 
Paris - Belgia og Tyskland

Heei ♥ Okei.. vet jeg har hatt en veldig lang bloggpause nå men det var rett og slett fordi jeg ikke orka å blogge mens jeg var på ferie. I to uker tilbrakte jeg tiden min i Paris, Belgia og Tyskland. MED BIL.... Var også en liten tur innom København faktisk. Gidder ikke å forklare noe sånn veldig detaljert men i København var vi i Tivoliet og gikk litt rundt i byen.Også dro vi til et sted i Belgia som heter "Brygge" og der var det ganske koselig men litt for mye å være der i 2 dager for meg, for jeg ble ferdig med shoppinggata den første dagen, hahah. Så dro vi til et sted som heter "Oostende". Der var det veldig fint, akuratt som syden!! Men vi hadde bare 1 dag med "greit" vær. Gjorde litt shopping der å, også var vi på stranda en dag. 

PARIS: Så dro vi til Paris - i 5 dager! Det var sånn helt midt på treet gøy. hahah, jeg vil heller til syden! Vi gikk serriøst hele tiden! Jeg ble jo bare med, også etter vi hadde gått i 7 timer så sa mamma: Sånn, fremm! Så sa jeg: jaa... hva skal vi her? Mamma: vi skal se her, det er hit vi skulle! Så gikk vi faen meg i 3 timer til derr.... OMG da var jeg sur! hahah, sånn var det vær dag omtrent , vi gikk og gikk og gikk og gikk. Men vi var i champs elysees, 2 av dagene og da storkoste jeg meg, hihi. Det er en stooor shooppinggate i Paris, og der har de masse butikker, og ikke minst lukusbutikker !!! Mine favoritter i den gata var Abercobie & Fitch og Sephora! Også Louis Vuitton, men der kjøpte jeg meg ingenting da :( Hadde tenkt til å kjøpe en lommebok, men fikk ikke lov. Champs elysees er forresten den gata Triumfbuen ligger i, og den samme gata, siste ettappe hvor de kjører Tour De France, men vi dro dagen før det! En av dagene i champs elysees var Zlatan der også. Syykt mange folk!!! I paris møtte vi noen vi kjente, og var ute med de noen dager, veldig koslig. En av dagene var vi på sånn middagsbåt, og det var minner for livet! Seile rundt, og bare bli servert forret, hovedrett, og dessert som smakte himmelsk!! Ahh... ♥ Etterpå var klokka 12, og da var en av de 50 år! Wohoo, da ble det partyyyy!! Haha.

Her er bilder fra Brygge og Oostende: (parisbilder lenger ned i innlegget)

 

 

Bilder fra Paris:Flere bilder kommer! 
Bilder fra KRIK - DEL 3♥ HVA SYNTES DU OM BILDENE? 
Bilder fra KRIK - DEL 2Kommer enda flere bilder! Og om noen dager kommer det VIIIDEEOOOBLOOOGGG!!!! ♥ Haha, filmet endel når jeg var der, så skal sette sammen et kjapp video til dere! 

HVA SYNTES DERE OM BILDENE? 
Bilder fra KRIK - DEL 1


Bilder sier mer enn tusen ord! Sykeste uka! ♥  Kommer massee fleeeree bilder!!! 
Fotoshoot med Simon

Heei hei 

 
Bilder fra Danark - DEL 3

♥ HVA SYNTES DU OM BILDENE? 

♥ TRENGER FORRESTEN TIPS TIL HVA JEG KAN BLOGGE OM??
Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » November 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits