Følg meg videre

Hei til dere som fortsatt klikker dere innom her. Jeg ser at det er noen få av dere. Koselig ♥

Jeg har begynt å blogge igjen!! Link til bloggen finner dere HER

Håper dere vil følge meg videre på den nye bloggen xoxo

-Aurora Råken
Helmaks Egon!

Endelig helg og ett skritt nærmere mot sommerferie, og ferdig med VGS!! Planen var egentlig å dra på hyttetur til Trysil idag, men jeg droppet det isteden. Da dro jeg på Egon og spiste. En halvtime etter jeg kom hjem måtte jeg begynne å lage middag igjen, stappmett som jeg var.. Tror ikke jeg skal spise mer idag for å si det sånn.God helg!

- Aurora Råken
Dagens antrekk - 02.06.16

Nok en solfylt dag! Jeg får vel slutte å skrive om været i vært innlegg, men så deilig og varmt som det er nå er det nesten umulig. Vi hadde langt friminutt på skolen idag også, så jeg fikk faktisk tilbragt mye tid ute. Jeg og noen andre i klassen satt oss på langvannet og slappet av. Noen grillte også. Resten av dagen har gått til soling på verandaen og pizzaspising. Hva bruker dere disse fine sommerdagene på?Både shortsen og toppen er fra Bik Bok

Hva syntes du om antrekket?

- Aurora Råken
Hva spiser jeg i løpet av en dag?

Hei hei! 

Dagen idag har vært superfin, akkurat sånn som alle de andre solfylte dagene. Sola og varmen gjør virkelig noe med humøret!! Startet dagen med å kjøre pappa til Gardemoen, overraskende nok følte jeg meg skikkelig uthvilt. Da jeg kom hjem hadde jeg enda et par timer til skolen begynte, og de brukte jeg bare til å slappe av helt. Skoledagen varte i kun 1 og en halvtime og det var sinnsykt deilig. Etter skolen dro jeg og en venninne på en liten shoppingrunde og satt på verandaen og spiste is. 

Siden pappa er bortreist i noen dager er det jeg som lager middag. Jeg er egentlig veldig glad i å lage mat, hvis jeg kan gjøre det på min måte, haha. I den anledning tenkte jeg å vise dere hva som er typisk at jeg spiser i løpet av en dag. 

Frokost:

Til frokost spiser jeg veldig ofte knekkebrød. Salami og ost er en favoritt. Ellers går det i salami og egg, cottage cheese og syltetøy, eller nugatti <3 <3 Innlegget jeg la ut om favorittfrokosten min er også en veldig stor favoritt, som dere kanskje skjønte! Dere kan se bilde nederest (kveldsmat)

Snacks: 

Det veldig forskjellig når på dagen jeg spiser snacks, men siden jeg starter sent veldig mange dager så blir det som regel før jeg drar på skolen. Spiser som regel frukt eller skolebrød hahah.

Lunsj:

Jeg har blitt dårlig på å ha med matpakke på skolen i det siste, så går desverre mye penger der. Har jeg med matpakke er bildet under ett godt eksempel. Ellers går det i kylling og ris. Hvis jeg kjøper mat på skolen er det ost og skinke baguett eller "14-havregrøt"

Middag:

Dagens middag ♥♥♥ Nam! Denne oppskriften er fra Marthe Borge sin blogg. Den var suuuper enkel å lage, pluss at den smakte himmelsk. 

Kveldsmat:

Knekkebrød eller vaniljekesam og cottagecheese er som regel det, det går i. Lager også ostesmørbrød en gang i blandt, da smaker det helt fantastisk! Klarer faktisk ikke å bare spise en skive.. 

Noe som fristet? Hva spiser du i løpet av en dag?

- Aurora Råken

#mat #food #foodinspiration 
Jeg er...

På skolen er jeg en som alltid sitter å leser blogger, ser på klær i nettbutikker osv. (får likevel med meg hva timen handler om da, heh) Ellers har jeg en tendens til å snakke litt mye med den jeg sitter ved siden av. Selvom det høres ut som jeg driter i skolen nå så er jeg faktisk ganske flink og får gode karakterer.

På eksamen er jeg alltid tidlig ferdig. Ihvertfall hvis det gjelder norsk. Når jeg skriver tekster dukker det så mye opp i hodet som jeg bare må få skrevet ned med engang. Det går fort å skrive teksten, og jeg har masse notater og skjekklister til å rette på teksten, så da blir jeg ferdig i en fei. Sitter som regel en halvtime - tre kvarter bare for å ikke være den som går først, og for å gå igjennom teksten noen ekstra ganger. 

På vors er jeg enten supergira eller veldig sliten.

På byen er jeg også enten supergira eller veldig sliten. En som alltid har lyst på en drink, og liker best å sitte å snakke med folk.

På facebook er jeg for øyeblikket en som spammer ned med blogginnlegg. Hahah. Jeg beklager til dere som er venn med meg og ikke interresserer dere i det hele tatt men 90% av leserne mine kommer derfra, og det er bare å slette meg som venn hvis dere ikke vil ha det opp :)

På instagram er jeg en som legger ut bilder i perioder. Kan legge ut bilder hver dag i en uke, også blir det en måndedes stopp. Jeg følger også veldig mange på instagram så feeden min er veldig variert.

På snapchat er jeg en som snapper mye med få personer.

Hjemme alene er jeg sinnsykt paranoid. Jeg er veldig sjeldent alene hjemme men de få gangene tror jeg alltid det skal komme både tyver, voldteksmenn, og det ene og det andre.

På jobb er jeg ingenting, fordi jeg har ikke jobb.

I telefonen er jeg pratsom og glad. Jeg elsker å ligge i senga å prate i flere timer med de jeg er glad i. Telefonsamtaler ødelegger døgnrytmen min. Det burde jeg kanskje lært før natta til eksamen, men det gikk heldigvis fint!

På sms er jeg enten den som skriver kjempelange meldinger eller kjempekorte. Hvis jeg ikke har mulighet til å snakke i telefonen så tekster jeg som en gud. 

I vennegjengen er jeg hun som snakker fort og mye? Hahah. Jeg er på en måte i to forskjellige vennegjenger, og i den ene gjengen prater alle fort og masse hele tiden. Er også en som elsker å finne på noe og dra med folk ut! 

- Aurora Råken
Min hverdagssminke

De som kjenner meg vet at jeg syntes det er veldig gøy med sminke, og at jeg elsker å teste ut nye produkter. Jeg har sinnsykt mye sminke til å bare ha det som en liten hobby, men jeg klager ikke. Det er jo trossalt jeg som har brukt penger på det. Og ettersom jeg elsker å prøve ut nye produkter, har jeg funnet mange favoritter. Alt dere ser under kan jeg virkelig anbefale! 

Nyx angel veil primer: Denne bruker jeg i hele ansiktet, den er kjempemyk og deilig og får sminka til å sitte litt bedre. 

Bourjois Healthy mix og Garnier BB cream for oljete hud: Jeg varier veldig med hvilken foundation/bb cream jeg bruker. Dette er to av favorittene. I det siste har jeg likt å blande disse to. 


Urban Decay Naked skin, Nars Radiant creamy concealer, Maybeline The Eraser eye, og Bobbi Brown corrector: Som regel bruker jeg bare Urban Decay concealeren, men det hender at jeg kombinerer den med correctoren. De andre to bruker jeg i ny og ned. Alle er veldig gode!


Bourjois Healthy Balance og Inglot illuminating HD pudder: Bruker så og si alltid Inglot pudderet

Kat Von De shade in light, Nars Laguna bronzer, og Bahama mama: Jeg bruker den lyse miderste fargen i shade in light pallettet, og av og til bronsern i midten. Nars er favoritten, men Bahama mama blir brukt en gang i blandt det å. 

Mac Fix+ og Nyx Micro Browpencil: Disse stegene skipper jeg ofte, men det er disse produktene jeg bruker hvis jeg tegner på øyenbryna og vil smelte sminka sammen. Jeg elsker også Urban Decay All nighter sprayen, men den er jeg desverre tom for.

Si også ifra hvis dere har noen produkter dere vil anbefale meg. Som jeg sa istad så elsker jeg å teste ut nye produkter. Spesielt om jeg har hørt mye bra om de. 

Bruker du sminke til hverdags? Isåfall hva?

- Aurora Råken
Ukas blogg - MELD DEG PÅ!

Hei fine dere!! ♥

Først må jeg bare igjen takke alle dere som har vært innom bloggen min de siste dagene. Trodde ikke statestikken skulle skyte så høyt i været etter bare noen dager med blogging. Idag ligger jeg faktisk på 134. plass på blogg.no sin toppliste. Det er overraskende, og gøy. Så igjen - Tusen hjertlig takk til alle dere som besøker bloggen min og til alle dere som kommenterer. 

Nå har jeg faktisk akkurat kommet hjem fra eksamen. 2/3 overstått. Igår hadde jeg nynorsk og idag hadde jeg bokmål. Da gjenstår bare den jeg er mest nervøs for, nemlig muntlig. Er enda noen dager til vi blir trukket opp, men er likevel ganske nervøs. Krysser fingrene for norsk eller trykk og foto, men sjangsen for det er jo ikke akkurat så stor.

Info om ukas blogg står under bilde!

Hvis du vil være med på ukas blogg må du gjøre følgene ting:

- Like facebook siden min, HERJeg skjekker at du har gjort det

- Kommentere innlegget! Husk å legg igjen bloggadresse sånn at jeg finner bloggen din

Jeg kommer til å trekke ut 3 forskjellige blogger denne gangen, men vet ikke helt hvordan jeg gjør det fremover. Lykke til!

- Aurora Råken

#ukasblogg #ukas #blogg #melddegpå
Sommeren er på vei

Hei hei!! Idag kom endelig den etterlengtede sola, etter noen grå regnværsdager. Temperaturen var heller ikke til å klage på, hele 20 grader i skyggen. Jeg, Jenny og Martine benyttet det fine været til å ta bilder og kose oss. Vi kjøpte med oss jordbær og mango på veien hjem til Martine. Der satt vi på verandaen og spiste og slappet av i sola. 

Hva har du gjort idag?

Aurora Råken
6 ting dere kanskje ikke vet om meg

1. Jeg elsker å være brun, men hater å sole meg. Det er liksom deilig å sole seg den første halvtimen, men etter det er det bare pain. Går litt bedre hvis jeg har mulighet til å bade en gang i halvtimen da. Jeg derimot elsker å bade!

2. Hvis jeg bestemmer meg for å spise sunt, så har jeg ikke problemer med det. Gikk ca. 1 år uten å spise godteri for noen år tilbake

3. Jeg elsker å kjøre bil. Det er noe av det beste jeg vet. Bra musikk + gode venner = perfekt roadtrip 

4. Jeg får veldig lett dårlig samvittighet. Jeg kan gå å tenke på ting i ukesvis. Selvom det er en liten bagatell ingen andre legger merke til det, så kan det plage meg så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg..

5. Jeg har aldri prøvd snus eller røyk, og har heller ikke planer om det. Det er rett og slett ekkelt! 

6. Jeg elsker barn!! Gleder meg skikkelig til å stifte min egen familie, flytte ut med den osv.

Noen som kjenner seg igjen? Visste du noe av dette fra før? 

Aurora Råken
Anbefaling: H&M neglelakker

De siste månedene har jeg vært helt avhengie av å ha på neglelakk på neglene hele tiden. Jeg har endelig (!!) klart å slutte å bite negler. Noe som har hjulpet meg veldig med det er disse fantastiske neglelakkene fra hennes og mauritz. Utvalget av farger er bare helt sinnsykt. Jeg tror ikke i det er en eneste farge de ikke har. Og fargene har de i alle mulig forskjellig nyanser også. Jeg har kjøpt hele 10 forskjellige farger, og skal ikke stoppe med det første, heh!

Det beste av alt? De dekker så sinnsykt bra, og sitter kjempelenge! Koster kun 50 kroner også! De har ofte noen utvalgte farger på salg til 20 kroner også. Disse ligger gjerne på de hyllene hvor det er samlet salg av forskjellige øyeskygger, lipglosser osv. 

Fargene er enda finere i virkeligheten faktisk!

Kalahari // Milky Jade // Lemon Tarte // Whiteout // All Clear 

Neo Noir // Dark Rain // Berry Sorbet // Beach Bunny // Chalky pink 

 


Favoritten min er Kalahari. Det er en perfekt nude-beige-brun farge som passer til alt!Har du testet disse neglelakkene? Hva syntes du om de?

- Aurora Råken

#negelakk #nailpolish #colours #farger #h&m
Gårsdagens antrekk!

Gårsdagen gikk til full avslapping. Vi (jeg og kjæresten) sov lenge, og spiste en god frokost. Resten av dagen gikk til å spise taco med familien, ta bilder, og se på Champions League finalen. Ikke at jeg har en smule interesse for fotball, men alle ser jo på den kampen. Og kjæresten er fotballgæren!!


 Hva syntes du om antrekket?

Aurora Råken

#antrekk #dagensantrekk #mote #outfit #klær
Siste bestillinger og ønsker - Nelly.com

Hei hei! 

Tenkte å vise dere noen av de siste bestillingene mine, og klesplagg jeg ønsker meg fra Nelly.com. De siste ukene har jeg siklet på en ny garderobe ca. hver dag, hah! Nelly har alltid masse fint, og er så raske på levering. I tillegg kan man bestille med postoppkrav så man trenger ikke å ha "voksenbankkort" for å bestille. Jeg har bestilt klær fra Nelly helt siden jeg gikk i 8.klasse, og har alltid vært 100% fornøyd.

 Topp HER // Bukse HER // Skjørt HER // Bikinitruse HER 

Over her ser dere tingene jeg bestilte meg forrige uke. Alt passet og jeg er veldig fornøyd! Buksa kan dere se på under her:Og under her ser dere plagg jeg ønsker meg:Topp HER // Bukse HER // Deksel HER // Kjole HER
Kjole HER // Genser HER // Genser HER // Genser HER 

Handler du ofte klær på nett? Liker du Nelly.com?

Aurora Råken

#nelly #mote #klær #ønsker #kjole #bukse #nelly.com
50 spørsmål

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år jeg er 23, nesten 24

2. Hvem har du vært sammen med i minst 2 timer idag? Kjæresten

3. Hvor høy er du? Hver gang noen måler meg får de forskjellig resultat, men jeg er mellom 1.62-1-64

4. Hvilken film så du sist? Hmm.. Ser sjeldent på film men tror det må være Camp Rock, hahh

5. Hvem ringte du sist? Preben

6. Hvem ringte deg sist? Kjæresten min 

7. Hva stod det på den siste sms´en du fikk? "Må bare innom bensinstasjonen, er nesten tom"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer an på situasjonen. Hvis jeg er stressa og vil være sikker på at det ikke blir noen misforståelser, da ringer jeg, men som regel sender jeg sms.

9. Hva er ditt favorittsted? Ouf.. Denne var vanskelig. Tror jeg må si USA. Jeg har jo bare vært i California og en liten tur i Nevada, men det var en opplevelse for livet, og det virket som om jeg var i en helt annen verden. En drømmeverden. Ellers trives jeg ganske godt på sørlandet, i syden, på hytteturer osv. 


 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Denne var også vanskelig. Kanskje på treningsstudioet hvis jeg er dødssliten. Men til vanlig liker jeg meg veldig godt der. 

11. Når så du moren din sist? I går ettermiddag

12. Hvilken øyefarge har du? Grønn/blå, kommer an på lyset. Men i de fleste tilfeller mest grønn. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg elsker julesanger!! Fjorårets hit, "Hey Ho" av Freddy Kalas gjør meg i skikkelig godt humør. Klassikerne "Jeg så mamma kysse nissen", "Jul i svingen", "Mistletoe" og "Driving home for Christmas" er jo sanger som får meg i julestemning. 

14. Er foreldrene dine skilt eller gift? Ingen av delene. De er samboere.

15. Når våknet du idag? Rundt halv 11

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om 10 år bor jeg i en leilighet eller ett hus sammen med min kjære og ett barn. Jeg er ferdig utdannet advokat og trives i en jobb og har stabil økonomi. Kanskje også gift? Jeg håper også at jeg har opplevd så mye som mulig av verden og reist mye før barna kommer, hah. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? ALT! Serriøst alt. Jeg var redd for innbruddstyver, kidnappere, voldteksmenn, brann, osv. 

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Hmm... Jeg ser veldig mye på youtube, men det går stort sett i skjønnhetsvideoer. Så det vet jeg faktisk ikke.

19. Hva er din beste egenskap? At jeg kan takle stress? Og at jeg bryr meg fint lite om hva andre mener om meg og hva jeg gjør. Jeg er egentlig ganske kritisk til meg selv, men det er ikke på grunnlag av hva andre mener men hva jeg selv mener. Jeg er også flink til å nå målene mine om jeg virkelig setter meg inn for det. 

20. Hva er din verste egenskap? At jeg er sta

21. Sover du med eller uten klær om natta? Uten

22. Hvor mange puter har du i sengen? En stor hotellpute og tre andre vanlige

23. Hva er det rareste du har spist? Tror det må være blekksprut. Men det husker jeg ingenting av ettersom jeg var 3år.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barbeint? Sokker eller barbeint, men så klart sko i anledninger det er naturlig 

26. Hva hører du på akkurat nå? Lyden av tastaturet jeg skriver på

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Av småis velger jeg som regel "Lion" fordi den er størst og god. Snickers og sanwitch er også kjempegodt men de er så små, hahah. Ellers er jeg veldig glad i karamell, pistasj, og typiske "cookie and cream" is.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Av kaker er det oreokake, ostekake, gulrotkakke, krydderkake og pavlova. Men nesten ingenting slår sjokoladefoundanten og mascarpone isen de har på Olivia!! 


 

29. Hva er den største premien du har vunnet? 500 kroner på en Flax julekalender? Eller en frisørtime? Parfyme fra Escada? Har ikke så mye flaks på sånne ting.. 

30. Liker du kaffe? Nei

31. Hva drikker du helst til frokost? Hjemmepresset appelsinjuice med jordbær!! Nam sier jeg bare

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Jeg går jo fortsatt på videregående men det må enten være norsklæreren, Linn eller Trykk og foto læreren, Stine

33. Kan du spille poker? Nei

34. Hva har du spist idag? Ingenting foreløpig, men skal snart spise frokost

35. Nevn en historisk person som inspirerer deg? Kommer ikke på noen

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P4

37. Vil du ha barn? Ja! 2 stykker, en gutt og en jente

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Ja litt engelsk og litt tysk

39. Sover du på en spesiell side? Jeg har to spesielle måter å sove på. Den ene er på magen, rett ut! Og den andre er på høyre side med dyna mellom beina.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet!


 

41. Hva bruker du mest penger på? Generelt mat. Men i det siste har jeg brukt mye penger på klær. 

42. Eier du dyrebare smykker? Ja. Kanskje ikke stor pengeverdi, men smykker som betyr veldig mye på grunn av hvem jeg har fått de fra osv.

43. Hva er ditt favorittprogram på TV? For tiden følge jeg bare med på Paradise. Men oppussingsprogrammer, matprogrammer, og The Kardashians er også favoritter. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har vært i en bursdag og ute på byen. Resten av helga skal jeg bare slappe av.

45. Kan du stå på slalåm? Jepp

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være snill, tvers igjennom. Mot alle! Egenskaper som å være ærlig, omtenksom, og hjelpsom er også ting som imponerer meg

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Har alltid på lydløs så vet egentlig ikke helt, men tipper jeg har den standare Iphone ringetonen

48. Fortell 6 ting leserne antagelig ikke vet om deg: Sparer dette spørsmålet til et eget innlegg

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Bourjois Healthy Mix Foundation

50. Er du sosial? Ja, men var mye mer sosial før

- Aurora Råken
VSCO lately

Tusen takk til alle dere som besøkte bloggen min i går! Overrasket over hvor mange som faktisk tok turen innom siden det er såpass lenge siden jeg har blogget. Setter kjempestor pris på det, det må dere vite ♥

Over til noe annet: VSCO

For meg har denne appen blitt en stor favoritt. Den kan sammenlignes veldig mye med Instagram, men jeg liker faktisk VSCO mye bedre. En av grunnene til det er at man ikke kan "like" bildene til hverandre, og da blir det kanskje mindre press for noen. Mange er opptatt av "likes" og kommentarer og dette er noe det ikke er mulig å få her. Jeg oppdaterer også mye oftere her enn jeg gjør på Instagram. 


Her er noen av bildene jeg har lagt ut. Jeg kommer til å oppdatere bloggen en gang i blant når det har kommet endel flere bilder der. Hvis dere vil følge meg, så heter jeg "auroraraaken".

Har du VSCO? Isåfall, hva heter du der? 

- Aurora Råken
 
Min favoritt frokost

Edit: Av en eller annet grunn ble bildene veldig gule når jeg lastet de inn på mac´en, så beklager det

De siste ukene har jeg hatt hekta på denne frokosten. Jeg blir liksom ikke lei, selv om ingrediensene i seg selv er ganske kjedelige. Det er så lettvint å lage samtidig som det er sunt. Her er ingrediensene jeg bruker:Først tar jeg litt vaniljekesam oppi en skål. Jeg bruker den magre varianten. Jeg bytter også vaniljekesamen ut med andre vaniljeyoghurter i blandt.  

Deretter tar jeg litt cottage cheese oppå. Den magre versjonen her også. Blander dette vanligvis sammen før jeg tar på noe mer, men for bildenes skyld gjorde jeg ikke det denne gangen. 

Hva jeg bruker som "frokostblanding" varierer. Idag ble det 4korn, men ofte er det en annen med litt tørket frukt og rosiner også. Hvis vi ikke har noen av de her hjemme, blir det havregryn. Det har vi alltid

Som topping brukte jeg peanuttsmør. Det er sinnsykt digg. Bruker også ofte banan, bringebær, blåbær eller jordbær. 

Vóila! En superenkel og sunn frokost

- Aurora Råken
Endelig!!

Endelig. Jeg er tilbake med den etterlengtede blogginga. Det ble en brå stopp her på bloggen for snart ett år siden, og det har skjedd mye på den tiden. Jeg må ærlig innrømme at jeg har savnet å blogge veldig mye, og vurdert å starte flere ganger. Grunnen til at jeg starter igjen på dette tidspunktet er fordi 13 års skolegang snart er over for meg. Om litt er jeg ferdig med alt av vurderinger, eksamner, prøver, osv. Da skal jeg ta meg en etterlengtet ferie! I ferien har jeg både tid og energi til å blogge hver dag, og forhåpentligvis ta dere med på masse forskjellige eventyr.

Fremover på bloggen kan dere også forvente å lese om blant annet sminke, antrekk, personlige meninger og hverdagen min. En typisk rosablogg tenker du? Ja, kanskje det. Men jeg skal prøve å sprite den opp så mye som mulig. Og fargen rosa er sjeldent du ser her.

Det kommer etterhvert også en liten oppdatering av designet. Jeg kommer til å legge ut ett innlegg som kan ligne veldig på "svar på spørsmålsrunden" innlegg, men dette er generelle spørsmål jeg finner på nett. En type "tag" for dere som vet hva det er. Hvis det er noe spesielt dere lurer på så er det bare å spørre, så tar jeg det med i samme slengen! 

Dagen idag har stort sett gått til avslapping og soling på verandaen. Tok noen veldig typiske bloggbilder da, hehe. Det tar litt tid å komme seg inn i dette igjen, men det kommer seg nok etterhvert.

- Aurora Råken
Fremme i København!

Heihei!

Igår kveld kom vi frem til leiligheten i København, og vi koser oss som bare det! Igår lagde vi litt pasta og drakk vin. Før vi la oss spilte vi litt kort og bare slappet av. Idag har vi brukt dagen på shopping. Nå har vi akkuratt fikset oss, og skal ut å spise på en resturang som heter "Fiat". Her kan dere se hva jeg kjøpte meg idag:Vi snakkes! 
American pancakes

Heihei! Idag har jeg hatt lyst på pannekaker siden jeg våknet, og det ble jammen en fantastisk kveldsmat. Ble amerikanske pannekaker, jordbær, og is. Er det ferie så er det ferie. Jeg fant oppskriften til pannekakene på bloggen til Erica. Anbefales! 

Vi snakkes! 
Hjemme!

Hei

Først må jeg bare si unnskyld for dårlig blogging de siste dagene. Internettet på hotellet var opp og ned hele tiden, og jeg måtte sitte i lobbyen hvis jeg skulle blogge, og det fikk jeg lite tid til når jeg skulle nyte ferien. Men, nå er jeg hjemme og da har jeg masse tid til å blogge. Snart reiser jeg jo til københavn også, og da blir det nok noen spennende innlegg derfra.

Jeg har hvertfall hatt en super ferie i Chania med masse sol, god mat, strand, basseng, og vannscooter, bare for å nevne noe. Det er jo full sol i Norge også så det var ikke så ille å komme hjem uansett. Her er noen bilder fra ferien:


Håper dere nyter sommerdagene, det gjør jeg! 
Snapshots

Hei!

Nå blogger jeg fra blogg.no sin app, fordi vi sitter ute på resturang og venter på maten. Tenkte jeg kunne gjøre det nå, siden jeg har tid og det blir enda mer stress å gjøre det når jeg kommer tilbake til hotellet.

Tilbringer dagene på stranda og ved bassenget. Dagene er veldig like. Står opp, spiser frokost, går ned på stranda for å bade og sole meg, spiser lunsj, legger meg ved bassenget. Etter det dusjer jeg, så blir det enten middag her ved hotellet eller så reiser vi inn til sentrum. Er man på ferie så er man på ferie!
Dag to i Chania

Hei! Ble plutselig to innlegg veldig rett etter hverandre nå, men sånn blir det når internettet er superraskt og ikke fungerer om hverandre. Idag har vi vært på stranda og vært i byen. Ble bittelitt shopping på de 3 butikkene vi fant, haha. Er jo sånne jallashapper overalt, men vi fant jammen meg behershka, pull and bear og stradvarius også.Internettet klikka plutselig, så det tok veldig lang tid å laste opp disse bildene. Derfor orker jeg ikke fikse sånn at dette bildet er riktig vei. Og vi skal ut å spise ogsånt nå.

Nå skal vi ut å spise, vi snakkes imorgen! 
Fremme i kreta!

Hei! 

Når jeg skriver dette innlegget er klokka halv 11 og jeg har vært i kreta i en dag. Dagen har vi tilbringt på stranda/ved bassenget (det ligger rett ved siden av hverandre), vi har spist, og ruslet litt rundt i Chania. Internettet er verdens treigeste så jeg vet ikke hvor bra blogging det blir herfra, desverre. Men jeg skal selvfølgelig prøve så godt jeg kan. Skal hvertfall ta masse bilder som jeg viser når jeg får det til! Edit: Dette innlegget ble skrevet igår kveld! Det kommer ett nytt innlegg rett etter dette, fordi jeg har super raskt internett akuratt nå.

 
Sweet 16

Hei dere! 

Igår var jeg i bursdag til Celine, som ble 16 år. Vi var 8 jenter og 2 gutter som hadde det kjempegøy. Vi spiste taco, boller, kake, vannmelon og masse annet godt. Jeg ble stappmett for å si det sånn! Jeg og noen andre jenter sov også over. Så da ble det en liten bursdagsfrokost også.Hele gjengen utenom Soshiant, fordi hun tok bildet. Øverst fra venstre: Anna, Jenny, og Maren. Nederst fra venstre: Adrian, meg, Martine, Isabelle, Celine (bursdagsbarnet) og André. Søte Martine, med vannmelon! Disse jentene er så herlige. Var så godt å se dem igjen, en stund siden sist. 

Imorgen tidlig drar jeg til syden, så neste gang blogger jeg fra Kreta. Gleder meg så mye til å komme ned til sol og varme. Skal spise masse is og bare kose meg masse. Vi snakkes da! 
In the making: fruktis

Hei! 

Idag var endelig siste dag på skolen! De to siste ukene omtrent har vi bare vært sånn halveis på skolen, og det er sykt irriterende. Vi gjør ingenting uansett, så hvorfor ikek bare gi oss fri? Det har jeg aldri skjønt. Jeg og Helene feiret sommerferie med å ta solarium og lage fruktis. De står fortsatt i fryseren så vet ikke hvordan resultatet blir enda. Fant oppskriften på Kristina Andersen sin blogg, og det så sykt fristende ut. Det gikk kjempebra... helt til vi klarte å velte to av koppene. Plutselig lå det mango, bringebær og kiwi utover hele gulvet. Flinke!!

Har du prøvd å lage fruktis før? 
Breakfast

Hei! 

Idag har jeg ikke så veldig mye. Har vært en liten tur på Metro, i håp om å vinne 10 tusen kroner å shoppe for. Men jeg vant ikke :( Nå har jeg, Helene og Celine akkurat spist mat og nå skal vi en tur på VG-lista. Det blir sikkert kos! 

Frokosten minSkal dere på VG-lista?
Familiebursdag

Hei! Idag har jeg feiret familiebursdag, og det var veldig koslig! Vi spiste grillmat, kaker, og koste oss. En del gaver fikk jeg også. Onkel, tante, og bestefar er her fortsatt faktisk. Tok en del bilder som jeg tenkte å vise dere. Har brukt den nye 50mm kameralinsa mi, og jeg er veldig imponert. Spesielt over portrett bildene jeg tok av mamma, og av kusinene mine. Men de legger jeg ikke ut her, desverre! Fine søs! 

Hva syntes du om bildene?
18 år!!

Ææææ!! Endelig 18! Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det faktisk er. Det har liksom ikke gått helt opp for meg enda, men samtidig er det sinnsykt deilig. Nå kan jeg styre og bestemme over mitt eget liv, uten at mamma og pappa kan si noe imot. Nå kan jeg shoppe så mye jeg vil på nettet, og jeg kan kjøpe alkohol. Snakket faktisk med banken idag, så blir en tur bort dit imorgen for å fikse nytt bankkort. Og nå kan jeg faktisk ta lappen, så nå er det bare å øve masse og få rævva i gir, haha!

På "skolen" idag så vi på kino, og etter det dro jeg på bittelitt litt shopping med Helene og Ingvild. Senere dro vi til Oslo for å spise på Olivia, og gå litt i Karl Johan. Klarte selvfølgelig å få med meg litt sminke hjem! Også dro jeg hjem og der lå det jammen roser og en 50mm kameralinse og venta på meg! Så glad! Imorgen skal jeg feire familiebursdag, og det blir sikkert veldig koslig. Nå som jeg har fått ny kameralinse skal jeg prøve å ta masse fine bilder til dere, imorgen. 

Har dere hatt en fin dag?
Favoritt youtubere

Hei! Tenkte det hadde vært intressant med ett innlegg om favoritt youtuberene mine, med tanke på at jeg ser på sånne videoer hver dag, og jeg vet jeg ikke er alene. Hvis noen av vennene mine spør meg hva jeg gjør, avbryter de ofte seg selv med "Åja, dumt spørsmål, du ser på sminkevideoer?". Jeg må le.. Men det er jo så unnerholdene. Jeg har lært så mye om sminke gjennom disse favorittene. Jeg har også prøvd å plukke ut to av favorittvideoene mine fra kanalene dems, men det er jammen ikke lett! Trykk på Youtube tegnet i hjørnet på videoen for å komme inn på videoen/kanalen dems.

Kathleen Lights er den største favoritten. Jeg har ikke fulgt henne såå lenge, men har sett omtrent alle videoene hennes. Når jeg fant henne tenkte jeg bare: "Omg! hvilke sminkevideoer var så bra før??" Jeg liker hver eneste video, og noen av dem har jeg sett sikkert 3-4 ganger. Hun er både flink, morsom, pen og utrolig skjønn. Helt klart favoritt!Celina Karine 
er også en stor favoritt. Det er her jeg får omtrent alle produkt anbefalingene mine fra. Jeg har kjøpt såå mye som hun har anbefalt, og jeg blir aldri skuffa! Hun er nyutdannet makeup artist, og veldig flink. Hun er fra Norge, så hun er en av de to favorittene mine som snakker norsk. Agnes Louise
må jeg bare ta med i samme slengen som jeg nevner Celina. De er venniner og lager ofte videoer sammen. Hun er også nyutdannet makeup artist, og er også veldig flink. 
Lauren Curtis
er den første jeg oppdaget som lagde videoer om sminke. Hun er jo bare helt nydelig! Hun er veldig flink med sminke, og det var her jeg fikk mine første tips fra. Noen av videoene kan være litt lange, men så lenge jeg har god tid så sitter jeg bare å koser meg med videoene hennes. 
Linda Hallberg
lager videoer for Bangerhead. Oppdaget henne for ikke så lenge siden og jeg må si jeg ble imponert. Wow, så mye kunnskap. Her er det mange gode tips å lære, som virkelig er verdt å ta med seg videre. Hun snakker faktisk svensk!
Jeg har også mange andre jeg følger med på som for eksempel Jaclyn Hill, Alexandrea Garza, Hanna Martine, Ready Set Glamour, Asian Beauty Secrets, Shani Grimmond, Miriam Lie, Teni Panosian, og Casey Holmes! 
Hvem er dine youtube favoritter? Følger du med på noen av mine favoritter?

 
Herlig sommerdag

Hei hei!

Idag reiste trinnet til Horten for å besøke Preus museet. Vi fikk en liten omvisning, også var det rett ut i sola for å spise mat, og is. Vi lå en stund ute på brygga, og bare koste oss. Det var så deilig var så en liten gåtur og avslapping på brygga i Horten gjorde meg virkelig ingenting. Så var det to timer buss hjem igjen da.. Da la jeg meg på verandaen i en halvtime også plutselig fikk jeg besøk.

Nå har jeg nettopp spist laks, ris, og grønnsaker med mamma. Tror dette er en av favoritt rettene mine, overraskende nok. For 1-2 år tilbake taklet jeg virkelig ikke fisk, rart hvordan smakssansen endrer seg. 

Jeg elsker sånne varme sommerdager som dette. Jeg har liksom ikke gjort så mye, men har alikvel nytt (??) hele dagen. Nå er det jammen bare 7 dager til det er offesielt sommerferie! Og det er inkludert helg, og noen fridager/veldig korte dager. Kunne ikke vært mer glad for det! 

Hva har dere gjort idag? 
Hverdags sminke

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere hva slags sminke jeg bruker til hverdags (som regel). Er jo noen ganger jeg bruker mer/mindre, men dette er det jeg vanligvis bruker. Jeg kan bruke alt fra 10 minutter til 45 minutter på å sminke meg, men før skolen ogsånt bruker jeg som regel 10-15 minutter. Fortell meg gjerne hvis dere liker noen av de samme produktene eller har noen andre gode produkter å anbefale! 

"Primer" fra Baby skin. Føler ikke denne gjør noe for huden min egentlig men den er veldig deilig og kanselerer rødheter bittebitte litt. Den holder ikke på sminka, men det bruker jeg en "settingpray" fra MAC til. ♥ Foundation fra Lóreal: Infallible 24H matte. Liker denne veldig godt!! ♥ Favoritt concealer fra Mac. Den heter pro longwear, og jeg har den i fargen NC25, men skulel gjerne hatt NC20 pga denne er litt mørk til meg. Sculpting powder fra Inglot. Den lyse fargen er 503, og den mørke er 505 (trooor jeg). ♥ Den andre pudderet fra Inglot er i farge 45, det bruker jeg som settingpudder, det har litt skimmer i seg, men det er bare fint syntes jeg. ♥ Bare minerals pudderet bruker jeg til å varme opp ansiktet. Det er i fargen "warmth" ♥ Mac highlighter i fargen: Soft and Gentle.Lash sensation fra Maybeline. Eneste maskaraen jeg faktisk har likt hittil. ♥ Superliner fra Lóreal ♥ Brow wiz og browgel fra Anastasia. Har også pomaden, men liker browwizen best. Anastasia har de beste brynsproduktene!! Øyenbrynskosten er også derfra. 

Jeg bruker også MAC fix+ etter jeg har påført sminke. Det tror jeg er den beste jeg har oppdaget innenfor "sminke". Man kan gjøre så mye med den, og det er den som har fått sminka mi til å faktisk sitte lenger enn 2-3 timer. Verdt hver eneste krone, og virkelig verdt å kjøpe! 

Hva slags sminke bruker du?
Les mer i arkivet » Oktober 2017 » August 2016 » Juli 2016


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits