California throwback


Innkjøp del 3 - underdeler

Levis 501, Levis, Juicy Coutoure
Levis x2, Abercombie&Fitch, Victoria Secret Pink

Mango (kjøpt i Norge), Abercombie&Fitch, Abercombie&Fitch
Abercombie&Fitch, Brandy Melville, Forever 21


Abercombie&Fitch, Abercombie&Fitch, Abercombie&Fitch (hahah)
Forever 21, Bik Bok (kjøpt i Norge), Forever 21 
Innkjøp del 2 - skjønnhet

Jeg beklager for mobilbilder men jeg har klart å stille inn kameraet mitt på noe rart sånn at bildene blir skikkelig dårlig oppløsning når jeg legger dem inn på macen. Hvis noen vet hvordan jeg skal fikse det, så skrik ut! Her er hvertfall de fleste skjønnhetsinnkjøpene:

Tørrshampoo, tangle teezer, frizz control

Concealer fra Fit me, concealer fra Benefit, BB cream, Eos, Mac leppestift, baby lips

Fake negler, Ole Henriksen rens, Kate Somerville Acne Treatment

Bodysplash fra Victoria Secret, Parfymer fra Victoria Secret

Pudderkost fra Mac, Blush fra NYX, Sjokoladepudder fra Too faced, Primer fra Too faced, Øyenskyggeprimer fra Too faced, Pore Eraser

Anastasia øyenbrynspenn og gelé, Revelon eyeliner, 4 mascaraer

Love spell body lotion fra VS, body butter fra Body Shop

Sminkemappe fra VS 

Hva syntes dere om innkjøpene? Det neste blir underdeler! 
Noen bilder fra de siste dagene i Cali

Jeg må bare beklage at det var noe feil med instillingene på kameraet på noen av disse bildene, derfor de er så dårlig kvalitet.Merker jeg savner California skikkelig egentlig.. Jeg skal lage ett innlegg med mobilbilder og skrive om litt av det jeg savner om noen dager. Ikveld kommer det bilder av skjønnhetsproduktene/sminka jeg kjøpte der! 
Innkjøp del 1 - overdeler

Hei hei ♥ Da er det på tide at jeg er tilbake på bloggen igjen. Det var godt med en liten pause, og mye har skjedd siden sist. I denne "serien" av innkjøpsinnlegg kommer jeg bare til å ha mobilbilder, men fremover etter det skal jeg begynne å blogge litt bedre. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få tatt noen bilder av antrekk, jeg skal fikse litt på rommet mitt så det får dere se, og jeg skal blogge litt mer om sminke og hverdag. 

Jeg har tenkt til å lage ett lite innlegg om de siste dagene i California, fordi jeg har noen bilder jeg kan poste. Og hvis dere er interreserte så kan jeg prøve å få lagd ett innlegg om hva jeg likte best, og kanskje en spørsmålsrunde om hele turen. Men dere må si ifra om hva dere vil ha, hvis ikke blir det ikke noe av. Under her kan dere se overdelene jeg kjøpte når jeg var i California: 

Hollister, Forever 21, Only
Charlotte Russe, Nike, Tommy Hilfiger

Victoria Secret Pink, Forever 21, Abercombie&Fitch
Bik bok, Abercombie&Fitch, Charlotte Russe

Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Hollister
Forever 21, Abercombie&Fitch, Victoria Secret Pink

Charlotte Russe, Nike, Tommy Hilfiger
Ralph Lauren, Charlotte Russe, Tommy Hilfiger

Charlotte Russe, Ralph Lauren, Ralph Lauren
Only, Ralph Lauren, Ralph Lauren

De to cardiganene fra Only og genseren fra Bik Bok er kjøpt i Norge.  

Hva syntes dere om innkjøpene?
Vil dere se sminke, eller underdeler først? Sko, og andre ting kommer til slutt.
Venice Beach, og Santa Monica Beach

Hei hei ♥

Idag har vi vært på Venice, og Santa Monica Beach. Venice var litt skuffende faktisk. Det var ganske skittent der, men såklart var selve stranda ganske fin. Santa Monica derimot var veeeldig fin. Både gatene, og stranda. Det var en sykt koslig shoppinggate, pluss ett veldig fint utendørs senter. Stranda også var helt perfekt. Sola strålte ikke så mye som den har gjort de andre dagene, haha. Men imorgen skal vi til Huntington Beach for å sole oss i noen timer før vi skal på skolen.Okei, jeg vet jeg ser helt forferdelig ut på dette bildet, haha.. men tok det med likevel. Var sykt sterkt lys der, så jeg sleit med å holde øynene åpne.Snakkes imorgen kveld i min tid :-)
Las Vegas

Hei hei! Lenge siden sist, og jeg beklager.. Men jeg hadde rett og slett ikke tid til å blogge mens jeg var i Vegas. Turen til Las Vegas var sinnsykt kul. Tenkte jeg kunne skrive litt under bildene denne gangen, så er det litt lettere å lese. Kommer også til å lage noen kollager som jeg kan legge ut med mobilbilder.Meg og Camilla inne på ett ganske eksklusivt shoppingsenter. Det var kjempefint der.

Shopping, shopping og shopping...

Det var casinoer overalt i Las Vegas.

Vi lå 1,5 timer sånn ca. og solte oss ved ett basseng i Las Vegas. Det var helt SINNSYKT varmt. Tror aldri jeg har vært på ett så varmt sted før. Det var 40 grader i skyggen, og sikkert myeee mer i sola. Brant meg under føttene bare jeg satt ned foten i 2 sekunder. Eneste gangen vi faktsik har fått litt tid til å sole oss, er fortsatt like bleik haha. Håper vi får noen flere dager på stranda!! Her var vi oppe i ett veldig høyt tårn, som jeg allerde har glemt navnet på. Men det er hvertfall veldig kjent. Der tok jeg to sykt kule karuseller. De gikk liksom utenfor tårnet sånn at man hang ut i lufta hvor det var dritlangt ned. Den andre var litt sånn som "jappen" på Tusenfryd, bare at den var mye skummlere, men man fikk jo utsikt over hele Vegas, noe som var veldig kult.

Etter vi hadde vært i Tårnet dro vi til Vegas skiltet. Det var veldig mye mindre enn jeg trodde, men er jo kult å ha tatt bilder der ogsånt. Idag var vi på Hard Rock café. Der spiste vi mat, så dro vi til ett annet shoppingsenter som også var veldig eksklusivt og fint. Der fikk vi veldig dårlig tid, så jeg shoppa egentlig ingenting. 

Men her er litt av innkjøpene mine fra turen :-) 

Imorgen skal vi til Santa Monica, og Venice beach. Der skal jeg shoppe og sole meg (om vi får tid, haha). Også er det skole og noen små utflukter resten av uka. Til helga drar vi til San Francisco. Aner ikke hva vi skal utenom å se på brua, men der skal jeg ihvertfall prøve å ikke shoppe noe. Vi blogges! 
Universal Studios

Hei, rakk desverre ikke å blogge når vi kom hjem fra Universal Studios igår kveld. Da stupte vi til seng fordi vi var så trøtte, haha. Hadde det hvertfall gøy på Universal Studios. Vi tok noen "karuseller". Trodde egentlig det skulle være mange flere og bra karuseller der, men jeg klager ikke. Vi gikk rundt å så i parken, og det var veldig koslig. 

Vi dro også på en sånn "Studio Tour". Den var veldig bra. Da fikk vi se ting fra filmverdenen. Hvordan de lagde regn/fosser/oversvømmelser osv. Også fikk vi se flere film "locations". Blandt annet Wisteria Lane fra Frustrerte Fruer. Tok noen bilder men ingen speiselt bra, men dere får se de likevel. På slutten var vi på en disco inne på Universal Studios og det var helt greit. Nå skal jeg til LA, vi snakkes!
San Diego

Hei! Idag dro vi til San Diego. Det var ca 2 timer busstur med noen stopp underveis. Først stoppa vi ett sted hvor vi spiste og lå på stranda i 30 minutter, haha. Vi har det så travelt at noe avslapping på stranda blir det liten tid til. Men fikk hvertfall bittelitt skille, for første gang på denne reisen. Selvom jeg skal være i California i 4 uker tilsammen så kommer jeg til å komme hjem likbleik. 

Neste stopp var en liten gate med jallabutikker. Nesten alle "butikkene" var like. Vi bare gikk litt rundt å så. Jeg kjøpte meg ikke mer enn 2 armebånd. Etter det var neste stopp ett kjøpesenter. Det var faktisk ett ganske bra senter, selvom jeg følte vi fikk litt liten tid. Vi rakk å gå innom 4 butikker tror jeg. Kjøpte meg hvertfall ett par ting på Victoria Secret, kjøpte meg noen ting fra Levis og det var det. Selvom det ikke var så mye så er jeg fornøyd. Sparer pengene til Outlet. Imorgen skal vi til Universal Studios. Det gleder jeg meg veldig til og jeg skal prøve å få tatt litt flere bilder da enn det jeg gjorde idag :) 
Disneyland

Hei hei! ♥ Jeg beklager veldig for at jeg ikke har fått blogget de siste dagene men det er fordi jeg har vært syk, pluss at vi har hatt sykt mye å gjøre. På torsdag (tror jeg) var jeg syk og måtte være hjemme fra skolen og stranda. Jeg kasta opp, og følte meg veldig dårlig. Men heldigvis sa det andre at det ikke var så mye jeg gikk glipp av. Og jeg er forresten helt frisk nå! 

Idag derimot var vi i Disneyland! Det var sykt kult. Jeg hadde jo forventa at det skulle være bra, men det gikk faktisk over forventningene. På dagen var det sykt varmt, vi gikk rundt å så på parken, og tok karuseller (så mange som mulig med vann). Så satt vi oss ned å spiste, før vi skifta når kvelden kom. 4th of July er jo veldig stort og det var veeeeldig gøy å være med på. Det var helt sykt koslig med alle lysende, alle folkene (kanskje litt for mange folk, haha), og alle de fine rakettene. Og for å ikke glemme musikken som lagde skikkelig koslig stemning. Minner for livet ♥ 

Meg og Michelle

Meg og Camilla. Vi kjøpte sånne søte Minnie Mus ører, tihi.

Denne karusellen var sykt kul, og vi tok den først engang før vi spiste, også måtte vi ta den 3 ganger på rad etter vi hadde spist!! 

Camilla, meg, Sofie 1, Sofie 2, og Michelle

Meg og Camilla igjen. 

Så mange fine lys, og så koslig stemning.

Og slottet. Var ikke så veldig stort (mindre enn jeg trodde), men det var veldig fint. Og hvertfall med alle rakettene som bak det. Jeg har tatt noen fler bilder med mobilen som jeg kanskje legger inn i en kollage etter helga som jeg poster her. Om dere vil?

Nå er klokka kvart over 1 her i California og jeg prøver å blogge så fort jeg kan fordi jeg må egentlig legge meg. Skal opp 7 imorgen også fordi da skal vi til San Diego. Vi skal innom noen strender, ett outlet, og ett shoppingsenter tror jeg. Skal ta masse bilder, så snakkes vi om ca. 1 døgn. 
Randome bilder

Hei! Idag har jeg vært på skolen også bare slappet av på Campuset. Nå skal vi dra å spise middag. Idag har jeg nesten ikke tatt noen bilder, så her er bare en oppsummering av bildene fra denne uka. Litt dårlig blogging iåmed at jeg ikke har gjort så veldig mye idag. Men skal prøve å få tatt litt flere bilder ikveld og imorgen. 

Smakebit på innkjøpene

Hei! Idag har jeg vært på skolen, og på et shoppingsenter. Det var idag jeg gjorde unna det meste av shopping. Mangler bare sko, litt sminke, og noen andre småting. Men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å kjøpe masse mer, hahah. Men jeg er ihvertfall veldig fornøyd med hva jeg har kjøpt. Jeg har ikke tenkt til å vise dere alt jeg har kjøpt nå, men her får dere en smakebit av det jeg har kjøpt idag:Hva syntes du?
Six Flags

Hei! Jeg beklager for at jeg bare får blogget ett innlegg om dagen men vi gjør noe hele tiden så på kveldene er den eneste tiden jeg får til å blogge. Idag har vi vært på Six Flags. Det var en times busstur, og vi skulle være der i ca. 9 timer. Det var kanskje litt for lenge, men det var veldig gøy! Vi tok nesten alle karusellene 2 ganger, og noen av de var helt syke. Vi kjøpte sånn "flashpass", sånn at vi kunne gå forbi alle andre som stod i kø. Det kosta 100 dollar, men var definetlig verdt pengene. 

Nå er helga over og imorgen starter skolen. Det er helt greit å være på skolen. Etter vi har vært på skolen gjør vi forksjellige aktiviteter. Imorgen tror jeg kanskje vi skal til en stand med en gågate i nærheten, men jeg er ikke helt sikker. Håper på å få litt farge da, hehe. Nå er jeg veldig sliten og trøtt, så det skal bli deilig å legge seg å sove. Denne karusellen var sykt morsom. Supermann het den. Her snakker vi bokstavelig talt 90 grader. Man ble heist opp sånn at man så rett ned med ansiktet også ble man sluppet ned igjen, dritfort! 

Meg og Hedda.Michelle og Sofie. 

Og ett bilde til av en av karusellene. 
Hollywood

Hei hei ♥

Idag startet dagen med frokost på Ihop (Pannekake hus). Det var sykt mye godt der så vi var skikkelig usikkre på hva vi skulle bestille. Jeg endte opp med alt for masse, haha. Men det var sinnsykt godt, og jeg var veldig sulten. På veien tilbake til Campuset dro vi innom TJ-MAX. Der kjøpte jeg med meg 3 ting. Etter det tok vi ett sånnt gruppebilde med alle som er her på Campuset, noe som tok undøvendig lang tid, haha. Vi brukte kanskje 20 minutter for å ta 5 bilder. 

Etter bildene tok vi bussen til først ett lite marked. Det var veldig koslig å gå rundt der, men bare masse jalla ting å kjøpe. Jeg kjøpte meg ingenting der. Vi var der bare i 30 minutter, noe som var veldig greit. Så tok vi bussen videre til Walk of fame. Det var veldig kult å ha sett det i virkeligheten. Det var også masse gale mennesker der, haha. Vi rakk såvidt å gå innom noen butikker men vi fikk en veeeldig sjapp tur innom Victoria Secret (kjøpte ikke noe der, fordi jeg ville ha litt lenger tid enn det når jeg skulle kjøpe ting fra VS). Også var vi en liten tur innom Sephora, også var vi innom Forever 21. 

Etter det dro vi til ett utendørs kjøpesenter. Vi hadde 2 timer der. Det var veldig mange bra butikker men jeg var bare innom Abercombie&Fitch, Nike, Michael Kors og en godteri butikk. Det var her vi shoppa litt. Så tok vi bussen tilbake til hotellet, og nå ligger jeg her i senga nydusja og skal snart sove. Jeg er veldig klar for å dra på Six Flags imorgen, wii! 

Her er en liten smakebit på hva jeg har kjøpt, haha..

Vi snakkes sikkert etter Six Flags imorgen :)

 
2th street

Hei hei ♥ Nå har jeg kjøpt meg en internettkabel sånn at jeg får internett på rommet. Jeg har ikke prøvd den enda da, fordi jeg sitter nede på ett annet rom med internett nå. Men hvis den funker så skal jeg prøve å blogge hver kveld med masse bilder.

Igår var vi på en strand hvor vi bada og solte oss. Vi gikk også litt en liten gate i nærheten. Der gikk vi på egenhånd. Vi gikk i noen småbutikker, men kjøpte ikke så mye. Men jeg og Camilla fant en litt spennende butikk som var på en måte som ett bitte lite outlet. Der fant vi blandt annet Abercmobie, Levis, Forever 21, og Ralph Lauren. Men det var ikke så stort utvalg men jeg kjøpte meg ett par ting. Pluss at jeg kjøpte meg litt billig sminke fra Target. 

Idag har vi vært på skolen bare. Det varte ikke så lenge og tiden gikk veldig fort. Klassen var bra, og læreren vi hadde idag også. Jeg kom faktisk i Level 5, som er den beste. Nå er noen på Target mens jeg, Camilla og Michelle bare slapper av på Camphuset. Snart skal vi til en strand hvor vi skal sole oss ogsånt. Det blir sikkert bra. Håper på å få litt farge! 

Vi snakkes senere! 
California!!

Hei hei! Nå er jeg framme i Los Angeles, og det er herlig! Akkuratt nå har jeg ikke fått sett så mye siden bare har spist pizza og hilst på alle de andre som bor her. Men da var det kveld.

I dag skal vi få en liten omvisning på det store Campuset, også skal vi en liten tur på stranda. Men det oppdaterer jeg dere mer om senere. Dessverre har jeg ikke internett på rommet så det er litt kjipt. Men jeg skal prøve å blogge så ofte jeg kan fordet. EDIT: Nå har vi vært på Target og shoppet noen småting som sminke og litt sånt. Nå skal vi snart på stranda og til en liten shopping gate. 


Pharell Williams som blandt annet synger "Happy". Han satt på samme fly som oss. 

Vi blogges mest sannsynligvis imorgen! 
Reisefeber

Hei søte dere! Om bare noen timer skal jeg legge meg i senga for å prøve å sove litt. Jeg skal stå opp halv 4 i natt for da går turen først til Gardemoen for å møte alle de jeg skal reise sammen med. Vi flyr først til London for en mellomlanding, også flyr vi videre til LAX. Jeg har skikkelig reisefeber! Gleder meg til aboslutt alt. Jeg skal prøve å gjøre det beste ut av hver dag der nede. Jeg skal også prøve å blogge hver dag når jeg er der nede, men det kan hende det blir noen dager uten hvis jeg har alt for mye å gjøre. Kofferten er såklart pakka ferdig, og jeg har funnet ut hva jeg skal ha på meg. Så slipper jeg å surre med det halv 4 i natt, haha. 

Neste gang vi snakkes er jeg enten i London eller California!!! Wiii ♥ 
Ikke lenge igjen

Nå er det bare 3 dager til jeg drar til Long Beach. Flyet går tidlig på morningen på onsdag. Nå har jeg fiksa alt som skulle fikses og jeg har pakket ferdig kofferten. Idag har jeg vært å besøkt mamma. Imorgen skal jeg møte Lise også tror jeg ikke jeg får møtt noen flere før jeg drar... Er så deilig å tenke på at jeg ikke trenger å kjøpe noe før jeg skal reise fordi uansett hva det er så kan jeg kjøpe det der nede mye billigere. 

Ha en fin dag videre! 
Pakkeliste til California

Nå er det bare 5 dager igjen til jeg drar til California!! Jeg har begynt å pakke (er nesten ferdig). Har laget en pakkeliste som jeg håper jeg har fått med meg alt på. Og grunnen til at solkrem, shampoo/balsam ogsånt ikke står der er fordi jeg har planer om å kjøpe de tingene de aller første dagene jeg er der. Ellers håper jeg at jeg har skrevet opp alt. 

 California wishes

Nå er det ikke lenge igjen til jeg drar til California. Jeg har såklart masse planer om å shoppe når jeg er der. Jeg har trossalt spart opp en del penger. Jeg har igjennom hele året lagd masse kollasjer om hva jeg ønsker meg.

Den første kollasjen her er det en god stund siden jeg lagde, men har fortsatt lyst på nesten alt! 

 

 

Disse to kollasjene under er det ikke så lenge siden jeg lagde: 


Noe spesielt du ønsker deg som du har tenkt til å kjøpe i sommer?
Svar på spørsmål

Hei hei! Her er svarene på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å skrive i kommentarfeltet så skal jeg svare i ett innlegg om ca. 1 uke. Og dere må gjerne skrive hvis det er noe spessielt dere vil at jeg skal blogge om også. Det blir jeg glad for :-)

 Hvilken dato reiser du? Jeg reiser 25. juni, bare to uker igjen wiii ♥

Hvor mye koster turen totalt med alle utfluktene? Jeg er ikke helt sikker, men rundt 40 tusen uten lommepenger. Tror det koster litt under 40 tusen uten utfluktene ogs spørs det litt hvilke utflukter man skal på. Jeg skal på alle, så tror det koster litt over 40 tusen med de. 

Hvor mye lommepenger har du tenkt til å ha med? For det første er jeg veldig usikker på hvor mye jeg kommer til å ha med. Jeg har spart opp en del, og har snart bursdag så da får jeg sikkert litt penger da også. Men jeg kommer ikke til å skrive på bloggen hvor mye jeg har med før jeg har brukt det opp, haha. 

Har de andre jentene blogg, og isåfall kan du linke til de? Jeg vet at mange av de jeg skal reise med har blogg men det er så mange å linke. Når jeg kommer ned å blir kjent med jentene som er der så kan jeg linke de. 

Kan du lage ett innlegg om hva du tenker å pakke? Jepp, det kan jeg! 

Hva gleder du deg mest til? Jeg gleder meg til alt! Gleder meg til å dra til Las Vegas, Universial Studios, sole meg, bade, og ikke minst å shoppe! Og jeg gleder meg sykt mye til å bli kjent med de andre som skal dit med meg. 
Hvorfor valgte du Long Beach? Jeg har alltid hatt lyst til å dra til USA. Jeg har veldig lyst til å dra til New York men jeg ville ha en en blanding av sydentur og opplevelsestur derfor passet California bra. Itillegg var det kurs i California som varer i 4 hele uker, og det er fantastisk. Jeg leste også bloggene til de som var på Long Beach i fjor og jeg ble så gira og hadde sykt lyst til å dra!! 

Hvor mye bagasje får dere lov til å ha med? Om jeg ikke tar feil tror jeg vi kan ha med 23kg i kofferten + håndbagasje

Var det foreldrene dine eller du som betalte reisen? Det var foreldrene mine. Og det er jeg sykt takknemlig for! 

Hvordan har du spart opp penger? Jeg har spart litt over halve måndeslønna mi helt siden jeg bestillte turen. Det er jo ikke så utrolig mye hver månde men ca 800kr hver måned. Til jul ønsket jeg meg også litt penger som jeg har spart. Jeg har solgt Iphonen min som jeg fikk litt penger på. Og jeg har har bursdag snart (har hatt familiebursdag og fått litt penger der også). 

Er det noe du gruer deg til? Det er vel ikke så mye jeg gruer meg til egentlig. Det eneste må være å være så lenge borte fra familie og venner, men kjenner jeg meg selv rett så kommer det til å gå sykt fort og veldig bra. Og kanskje litt den lange flyturen. 

Skal du på Universial Studios? Ja det skal jeg, og jeg gleder meg sykt mye til det!

 

 

Favorittfarge? Lilla, og kanskje litt rosa. 

Favoritt hendelse? Hmm.. Vanskelig spørsmål. Har så mange minner, som blandt annet KRIK, NM, London turer, og Kragerø.

Hva hadde du gjort om du hadde vunnet to millioner? Hadde nok spart en god del av det til enten bil eller leilighet. Hadde sikkert shoppa litt til både meg og venner. Også tror jeg at jeg hadde gitt en liten sum til veldedighet (kreftforeningen,dyrebeskyttelser osv.) 

Har du dyr? Nei det har jeg ikke. Når jeg flytter ut skal jeg kjøpe meg hund! 

 
California love

Som dere kanskje vet så skal jeg til California om ikke lenge! Wiii ♥ Jeg skal bo på rom med Camilla på ett campus i Long Beach. Der skal jeg gå på skole 4 dager i uka. I helgene blir det masse utflukter som det også blir noe av i ukedagene. Skal blandt annet til Las Vegas, San Diego, San fransisco, Six Flags, Disneyland, ett outlet og litt sånt. 

Blir både tid til shopping, bading, soling, og masse andre opplevelser. Gleder meg veldig mye til å møte de andre som skal bo der med meg. Jeg kjenner/vet om sånn ca. 6-7 andre som skal dit og det blir sikkert veldig koslig å bli bedre kjent med de. Flere av dem er barnsomsvenner av meg. Jeg gleder meg også til å bli kjent med de jeg ikke kjenner fra før av! 

Når jeg ser på sånne bilder som dette blir jeg så gira og gleder meg bare enda mer. Og jeg gleder meg til å ta sånne bilder selv, som jeg kan dele med dere. Kan virkelig ikke tro at jeg er der om under 1 måned!! Jeg husker dagen jeg bestillte som om det var igår. Tiden går fort.

Kommer du til å følge med på hva jeg gjør når jeg er i California? 
cali wishes #3


cali wishes #2


cali wishes #1


null internett

Jeg har ikke internett hjemme, det er grunnen til dårlig blogging de siste dagene. Jeg beklager dette. Kommer tilbake når internettet funker ordentlig igjen :)
kosekveld

Dette innlegget skulle egentlig bli publisert igår kveld, men såklart svikta internettet igjen! 

Hei hei ♥ Jeg har ikke hatt internett hjemme på en uke, derfor jeg har blogget når jeg har vært på skolen. Nå har jeg skaffa internett i noen minutter, for å oppdatere dere. Idag har jeg vært på hockeykamp med Celine. På vei hjem dro vi innom butikken for å kjøpe noe godt å spise. Vi endte opp med smoothie, druer og kjeks. Det er kjempekoslig, er så lenge siden jeg har vært med Celine så det var koslig. Ha en fin kveld! 
Shopping

Hei hei ♥ Vet ikke helt om det blir noe av idag alikevel men jeg skal på shopping. Skal ikke kjøpe annet enn litt undertøy, men skal også se litt i noen andre butikker, selvom jeg ikke tar meg råd til å kjøpe noe som helst iåmed at jeg skal til California om bare 5 måneder (tror jeg). 

Ha en fin dag! ♥
Treningsvideo

♥ Nei, jeg gjør kanskje ikke øvelsene perfekt

♥ Jeg er ikke sterk...

♥ Jeg har "speeda" opp tempoet på flere av øvelsene, så jeg gjør ikke alle øvelsene så fort som det ser ut som@

♥ Det funker ikke å se videoen på mobil

Hva syntes dere? 
calii wishes
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits