New in: Shorts

Hei dere! Istad var jeg en liten tur på butikken for å handle mat. Gikk en liten tur innom Bikbok og fant denne fine shortsen. Ååå jeg elsker den ♥ Den har perfekt lengde, og perfekt farge. Også liker jeg de søte "blonde" mønsterne. Den koster 299,- kroner, men jeg gjorde et lite kupp. Jeg hadde et gavekort på 70,- kroner og i tillegg fikk jeg 10% i studentrabatt. 

Hva syntes dere om shortsen?

- Aurora Råken
Siste innkjøp

En av dagene vi var i Chania var vi innom noen få butikker. Var jo for det meste bare sånne småbutikker med masse hatter, smykker, solbriller osv. men vi var også på Zara, Pull and bear, Stradivarius, og Berskha. Kjøpte meg så lite som mulig, med tanke på at jeg skal til København om bare to uker. Men her er hvertfall det jeg kjøpte:

Blomster"kranser" fra sånn jallabutikk

Sko fra Berskha og sandaler fra Stradivarius

Bukse fra Berskha

Foundation, bb cream og concealer fra et parfymeri

Ansiktsmaske, nattkrem og leppomade fra taxfree´en på Gardemoen

Tattoveringer fra en jallabutikk

Og når jeg kom hjem hadde mamma og pappa kjøpt to ting til meg. XXL hadde åpna i byen eller noe sånnt, så det var åpningssalg! Thanks mom and dad! ♥Hva syntes dere om innkjøpene?
Marc by Marc Jacobs innkjøp

♥ ♥ ♥ ♥

Begge er mye finere i virkeligheten!! Kjøpte de i Sverige idag. Er veldig veldig fornøyd. Både jeg og søstra mi fikk kjøpt veldig fine ting. Nå er det bare 4 (!!!) dager til jeg er i California. Da skal det shoppes mye! 
Innkjøp del 2

Hei hei ♥ Her er bilder av innkjøp del 2, klær! Det er kjøpt litt forksjelige steder, av litt forksjellige personer, haha. Spør om dere lurer :) Vi snakkes!
Innkjøp del 1

Hei hei ♥ I helga har jeg vært på NM i cheerleading. Jeg skal lage ett innlegg om det også snart, skal bare vente til bildene fra showet kommer ut. Men de ukene før jeg dro til NM kjøpte jeg meg en del nye ting, og nå tenkte jeg å vise dere noen av de tingene. 

Parfyme fra Juicy Coutoure, lip butter fra Nivea, og en slags toner fra Garnier. Elsker alle disse tre! ♥

Krølltang fra Babyliss. Første gang jeg prøvde denne satt håret seg fast, haha.. Men ellers er den veldig bra, og lager fine krøller. 

Del 2, med klær kommer om ikke så lenge! 
Vaffeljakke

Hei hei ♥ Det var hyggelig at så mange var glad for at jeg var tilbake. Fikk flere meldinger, og det er alltid koselig. Nå tenkte jeg å vise dere en ny jakke. Det er en blå vaffeljakke. Jeg har den i størrelse M, fordi den er ganske liten i størrelsen. Jakka er fra Sheinside. Link HER

Hva syntes dere?
Nye skjønnhetsprodukter

Jeg har kjøpt meg noen nye skjønnhetsprodukter i det siste. Jeg har bare testet ut en av de, men er veldig spent på å teste ut de to andre. Derfor tenkte jeg å vise dere de. Det kommer produktanmeldelse av produktene når jeg har testet de ordentlig ut. Hvis dere vil ha det da?

Emma S. ageless serum, og Emma s. cleansing facial wash. Jeg betalte 150,- for serumet, og 119,- for ansiktsrensen.

Varmebeskyttende spray fra Sexy Hair. Denne liker jeg veldig godt. Jeg har nesten aldri brukt varmespray fordi jeg har vært så missfornøyd med de jeg har prøvd. Grunnen til det var at alle sammen var så klissete. Og jeg hater klissete varmesprayer. Denne er langt ifra klissete og er utrolig bra! Jeg kjøpte den på salg så den koster 179,-

Har dere prøvd noen av disse produktene? Eller har dere noen andre å anbefale?
Dagens innkjøp

Hei hei ♥ Idag har jeg vært på XXL på strømmen med pappa. Jeg kjøpte meg to ting. Tightsen var planlagt og den har jeg sett på lenge så den var jeg veldig fornøyd med. Håndballskoene kjøpte jeg på salg, så det var ett veldig bra kupp. De håndballskoene jeg har fra før av har jeg jo har i sikkert to år, og de begynner å bli ganske slitte. 

Sko fra Mizuno (håndballsko)2XU tights! 

Hva syntes dere?
Juicy Couture

Hei hei ♥ Nå har jeg kommet hjem igjen. Ligger og slapper av i den nye juicy kosedressen min. Fikk den av en kompis og jeg elsker den. Den er så deilig ♥ 

Var litt vanskelig å få frem fargen på bildene, men den er mest sånn som på det øverste bildet! 

Hva syntes du?

 
Real Techniques

Hei hei ♥ Idag kom Real Techniques sminkekostene i posten. Det tok kun to dager det. Skal hente ett sett med noen andre sminkebørster senere ikveld også. Der er det litt fler øyebørster osv. Men jeg elsker hvertfall disse Real Techniques kostene uten å ha prøvd dem. Jeg sitter å koser med pudder/blush kosten fordi den er så sinnsykt myk. Love it ♥

Vet jeg ser veldig grønn/gul-ish ut på dette bildet, men det er bare lyset på badet.

Fikk også med en veldig praktisk beholder. Denne kan man sette både denne veien og liggende. Man kan også "lukke" igjen den lille søte veska og da ser det ut som en liten håndveske med håndtak. 

Har dere prøvd Real Techniques?
Dagens innkjøp

Hei hei ♥ Som sagt har jeg vært på shopping på Strømmen storsenter idag. Jeg fikk svidd av litt penger som vanlig, haha. Men jeg er fornøyd med det jeg har kjøpt ihvertfall da. Flere av tingene var nødvenig, så jeg har ikke kastet bort penger akkuratt. Men var deilig å få shoppa litt igjen! 

Marc Jacobs deksel fra Me & My Cousin - 300,-

Pysj fra Cubus - 249,-

Topp fra Gina Tricot - 129,-

Genser fra Gina Tricot - 199,-

Singlet fra Cubus - 99,-

Hva syntes dere? 
Bestilt!

Nå har jeg bestilt ny kjole igjen. Denne er fra Nelly, og jeg gleder meg skikkelig til å få den. Jeg har planer om å bruke den både på julaften, nyttårsaften og en bursdag jeg skal i om 2 uker. Så denne blir hvertfall ikke bortkasta penger. Hei hei mamma! :) Den kosta 299,- og heter sofie dress, fra Oneness! Kan ikke vente med å få den! 
To nye innkjøp!

Hei hei ♥

Jeg vet at jeg er forferdelig dårlig til å blogge nå, men jeg har ikke tid eller noe å blogge om og da er det ikke så lett. Men jeg var jo såklart på shopping igjen igår. Fikk med meg to ting hjem. Jeg er faktisk ganske fornøyd med innkjøpene, fordi jeg vet at dette ikke bare ting jeg kjøper, bruker engang også ligger den i skapet i ett år, før jeg kaster eller gir den bort. En slimfit skjorte har jeg alltid ønsket meg, og denne kostet bare 149,- fra H&M. Jeg skal kjøpe polo når jeg kommer til USA så dette var ett billig midlertidig kjøp. Skjerfet koster bare 129,- fra Gina Tricot. Så dette var hvertfall ett kupp! Imotsettning til Acne som koster 900,- og er like mykt som dette.

Og forresten drar jeg til Hokksund med laget i helga. Kommer hjem på Søndag, og da skal jeg møte Julian igjen (endelig!!). Jeg tar med kamera til Hokksund og skal prøve å få tatt masse bilder mens jeg er det. Jeg gleder meg helt sykt mye. Verdens beste sport, med verdens beste lag! Dette kan ikke bli annet enn superbra! ♥ Håper dere koser dere masse i helga, så blogges vi på mandag. 

 
Dagens innkjøp!

Hei hei ♥

Idag dro jeg, Mia og Nora på Strømmen etter skolen. Jeg kjøpte meg noen nødvendige ting som jeg har trengt en stund, og gave til mamma som har bursdag idag. Her er hvertfall de tre tingene jeg kjøpte meg idag: 

HVA SYNTES DU?
Innkjøp fra nelly og bikbok

Hei hei ♥

Egentlig hadde jeg planlagt å ta fine bilder med klærne på ute, men det gikk ikke som det skulle. Søstra mi gadd ikke, og nå er det ikke vits å vente på hun lenger, fordi da blir det mørkt ute. Det kan hende jeg viser dere bedre bilder av hvertfall jakka etterhvert, men her får dere hvertfall se litt hvordan klærne ser ut. Jeg egentlig veldig fornøyd med alt. Håper dere liker det!

Jeg har kanskje litt tynne bein til jakka, men samma det xDxP (se bildet). Men hvertfall er den fra Jeane Blush, og koster 995,-

 

Club L, 179,- på salg

Bik bok, 149,-

HVA SYNTES DU OM INNKJØPENE?
Innkjøp fra Trondheim

Hei heei ♥ 

Nå er jeg endelig hjemme fra Trondheim igjen. Har spist middag, og fått slappet av litt også. Kjøpte egentlig ikke så veldig mye når jeg var i Trondheim men litt ble det. Men jeg er hvertfall fornøyd med innkjøpene denne gangen. Og jeg har ikke bare kjøpt sånne unødvendige ting, og gensere jeg blir lei av etter 2 uker. Litt uvanlige innkjøp denne gangen, men litt kult også!

FWSS lue fra Retro - 299,-

Deilig genser fra H&M - 199,-

Lang cardigan fra Cubus - 249,-

Bukse fra husker ikke, haha - 199,-

Maxiskjørt fra H&M - 149,-

HVA SYNTES DU OM INNKJØPENE?
Bestilt!

Hei hei ♥

Jeg beklager for at jeg ikke rakk å blogge igår. Etter skolen ble Nora, Eivind og Cristoffer med meg hjem, og rett etter det dro jeg på trening. Kom hjem klokka 9, og da måtte jeg dusje og spise. Nå sitter jeg på skolen, og har nettopp bestilt meg en kjole. Kjolen var på salg og kostet bare 169 kroner. Tilsammen med frakt og postoppkrav betalte jeg 263 kroner. Bestillte den fra Nelly, og den er i merket Club L. 

 

 

HVA SYNTES DERE OM KJOLEN?
Innkjøp: Skolesaker

Hei fininger! ♥

Jeg tenkte å vise dere litt av skolesakene mine som penal, kladdebøker ogsånt. Jeg har ikke kjøpt så mye men det blir vel mer etterhvert. Jeg tipper at blyanter osv ikke en nødvendig å se så har droppet det. Alt på bildene er fra Ark. 

En kladdebok med ruter, en vanlig skrivebok med skilleark, en meldemappe, og en skrivebok med skilleark i litt mindre størrelse. Også ett rosa penal.

Og jeg var jo først overbevist om at jeg skulle ha lilla skoleting. Så jeg kjøpte lille bokbind, og penal helt til jeg fant ut at de bare hadde rosa skrivebøker ogsånt. Så da kjøpte jeg meg ett nytt penal. Vet ikke hva jeg skal gjøre med bokbindet men tror jeg bruker det lilla fordet. 

- Aurora Råken
Innkjøp!

Hei fine lesere! ♥

Jeg gidder ikke å komme med noen unnskyldning om hvorfor jeg ikke har blogget fordi jeg blogger når jeg har tid, og når jeg har noe å blogge om. I helga har jeg vært opptatt med sommershow på cheerleadinga, vært på jentekveld, og vært på besøk hos en kompis med noen andre kompiser osv. Vi grilla på både guttekvelden, og jentekvelden og det var veldig koslig begge deler. Jeg skal legge ut litt bilder av det litt senere.

Idag fikk jeg vite hva jeg kom opp til i muntlig, og jeg ble overlykkelig. Jeg kom opp i norsk, og trakk akkuratt den samme oppgaven som jeg hadde på prøvemuntlig. Jeg trenger bare å fikse litt her og der, og legge til en liten ting. Det var utrolig deilig for da slipper jeg å stresse så mye med å lage en helt ny presentasjon og finne masse stoff ogsånt. Ligger veldig bra ann, så idag skal jeg bare sitte i en halvtime og fikse de tingene som trengs å fikses så har jeg veiledning imorgen. Etter veiledinga skal jeg trene også skal jeg øve masse!! Hittil idag har jeg vært på en liten shoppingtur med mamma, her kan dere se innkjøpene:

Elsker fargene på disse BH`ene!! 

Etter jeg og mamma hadde shoppet litt, inviterte vi bestefar på besøk siden han har bursdag idag. Han fikk kaker, jordbær, kaffe og gave. Han ble veldig glad tror jeg. Han elsker jo kaker over alt på jord. Tror han fikk en finere bursdag enn det han forventa. Han snakket jo bare om at han skulle vaske vinduene, støvsuge ogsånt. Han ble veldig glad for gaven også! Og jeg er storfornøyd med innkjøpet også. Pluss at en dag til uka skal jeg og farmor ut for å kjøpe en ny bukse til meg. Kanskje jeg finner sminkekost(er) også. Også har jeg jo bursdag om 8 dager. Det gleder jeg meg veldig til! Ha en fin dag videre! 

♥ HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET? ♥ VIL DERE AT JEG SKAL BLOGGE OFTERE?
21.05.2013

Hei fine lesere! ♥

Jeg trengte litt ny sminke, og ville teste ut noen nye produkter. Har brukt disse i 2-3 dager og er skikkelig fornøyd. Elsket foundationen, pudderet og liplineren. Foundationen var i helt perfekt farge, konsistens, den varer lenge og var egentlig litt bedere enn bobbi brown. Denne dekket utrolig bra og er helt klart en ny favoritt. Pudderet hadde en fin farge og holdt lenge dette også. Liplineren var i en perfekt farge. Jeg merker at jeg har blitt avhengie allerede. Hvorfor har jeg ikke brukt lipliner før? Helt klart noen nye favoritter i sminkemappa, og disse tre produktene er virkelig å anbefale! 

Foundation fra Smashbox - Concealer fra Smashbox - Øyenbrynssett fra Gosh (bedre bilde under) - Pudder fra Smashbox - Lipliner fra Gosh (wild cherry)Ballerina sko fra H&M

Bikini fra Cubus

- HVA SYNTES DERE OM INNKJØPENE?
VESKE OG SKO

Hei fine lesere! ♥ Jeg har blogget lite i det siste, jeg vet det. Jeg vil ikke at blogging skal være noe jeg skal være presset til å gjøre. Jeg dropper ikke venner for bloggen. Jeg blogger når jeg har tid, og lyst. De siste dagene har jeg gjort mye gøy. I natt sov Jenny hos meg, og hun kommer en liten tur idag også. Men nå tenkte jeg å vise dere veska jeg kjøpte igår, og skoene jeg kjøpte idag. Jeg er fornøyd, og har ikke mange ting igjen på "handlelista" mi. Mangler bare en sånn ladergreie, klokke, bikini, også har jeg lyst til å ta vippeextentions. Her ser dere hvertfall veska og skoene:

 

♥ HVA SYNTES DERE?
Dagens innkjøp

Hei søte lesere! ♥

Idag var det som mange kanskje vet, 50% på hele bikbok. Som den shoppingfreaken jeg er så var jeg der såklart! Jeg kjøpte meg 3 ting der, og 1 ting på Gina Tricot. Jeg elsker salg. Jeg elsker nye klær. Jeg elsker shopping. Dette var perfekt! Her kan dere se hva jeg kjøpte:

Før: 299,-     Nå: 149,-

Før: 299,-     Nå: 149,-

Bikini truse, før: 99,-     nå: 49,-                 Tights: 99,-

- Hva syntes du om innkjøpene? - Var du på BikBok idag?
Ny genser

Hei hei ♥

Jeg har mye å forberede til prøvemuntlig som jeg har imorgen, derfor har jeg ikke blogget før nå. Jeg har brukt nesten hele dagen på det, og har fortsatt mye å øve på. Jeg håper det går bra, og trenger masse lykke til! Jeg kom opp i norsk, som er ett greit fag men oppgaven var litt krevende og den tok mye tid. Jeg skal snakke i 12 minutter og ha en samtale i 5. Men jeg trengte en liten pause fra forberedinga så da blejeg med bestefar og kusina mi på shopping. Bestefar tok seg en kaffe med en venn, mens jeg og kusina mi satt oss for å spise mat. Jeg fikk en genser av bestefar som jeg tenkte å vise dere!

- Hva syntes dere om genseren?
Gårsdagens innkjøp

Hei fine lesere ♥ 

Igår var jeg på shopping i Oslo og på strømmen med søstra mi. Det var koslig med en liten bytur, det var en god stund siden sist. Vi gikk rundt i Karl Johan, og litt inne på byporten. Jeg sparer penger så kjøpte meg ikke så mye idag heller. Nå skal jeg stoppe å shoppe litt for en stund. Idag skal jeg trene cheerleading og jeg gleder meg masse, vi har hatt påskeferie så det er lenge siden sist. Blir koslig å se igjen alle jentene fra laget også. 

Truser fra H&M - 79 kroner.

Iphone deksel fra Glitter - 79 kroner. De selger mange fine deksler på Glitter til både Iphone 4 og Iphone 5.

Genser fra Gina Tricot - Satt ned fra 249,- til 49 kroner (!!)- Hva syntes du om innkjøpet?
Innkjøp

Heei hei ♥

For noen dager siden var jeg på Storo med pappa og farmor. Fant meg nesten ingenting men kjøpte noen nødvendige ting. En bukse, sminkefjerner, ansiktskrem og solpudder. Nå sparer jeg til bikini fra Victoria Secret, veske fra Michael Kors, klokke fra Marc Jacobs, og noen nye sommerklær. 

- Hva syntes dere om innkjøpene?

 
Noen av innkjøpene fra Paris!

Hei heei! ♥ Hadde jo helt glemt å poste ett innlegg om hva jeg kjøpte i Frankeriket, Belgia og Tyskland. Mesteparten er fra Paris! Har faktisk ikke tatt bilde av alt ettersom mye var til vask! Blandt annet kjøpte jeg en grå (lysegrå) bukse fra Zara, som kostet 399 kroner! Også kjøpte jeg 2 til topper tror jeg, og en sånn ferskenfarget shorts som er helt lik som den rosa tøyshortsen som er på bildet under! Ja, hvertfall kjøpte noe mer, men har ikke tatt bildet av det.. men her er noen av innkjøpene da:

Mascara fra Dior! 

Singlett fra Monki!

Genser fra Abercombie & Fitch

Singlett fra Newyorker

T-shorte fra Abercombie & fitch

"tubetopp" fra husker ikkee...

Skjørt fra Newyorker

Shorts fra Newyorker

Shorts fra Newyorker

Hettegenser fra Abercombie & fitch

Kjede fra Newyorker

♥ HVA SYNTES DERE OM INNKJØPENE?
Innkjøp london // del 3


topp (mye finere i virkeligheten, var vanskelig å få bilder av den..)


topp


topp


topp


bukse


to like joggebukser


armebånd


armebånd og øredobber


strikker (660 stykker, haha)


sokker...


tøfler


guerlian solpudder


ansiktsmasker


1D - tshorte

♥ HVA SYNTES DERE OM INNKJØPENE?
London innkjøp // del 2


pysj


trening-tshorte (fokus jaa...)


undertøy..


shorts


sminkekoster


neglelakker


TOMS SKOO ♥


ballerinasko


sminkebørste, kjøpte egentlig fler av disse da


elsker disse! ♥ body splash, parfyme og bodylotion
 

♥ HVA SYNTES DU OM INNKJØPENE?
♥ VIL DERE SE FLER INNKKØP? 
London innkjøp // DEL 1

Hei fine lesere! ♥ Det er deilig å være litt tilbake med bloggingen. Jeg hadde det kjempefint i London, og fikk kjøpt meg masse nytt. Ikveld eller imorgen kommer et innlegg om selve turen, og hva vi gjorde, og om 2 dager eller imorgen kommer innkjøp del 2. Jeg vet ikke helt hvor mange deler det blir men her er ihvertfall noe av det jeg kjøpte: 


kjole ( finere i virkeligheten )

topp


skjorte


topp (har den på meg i dag)


deksel


topp


ringer


toalettmappe


tøfler -verdens mykeste ♥

♥ LIKTE DERE INNKJØPENE? (ps. kommer flere)
♥ HVA LIKTE DU BEST? 
Les mer i arkivet » Mai 2016 » Juli 2015 » Juni 2015


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits