Iphone 5s gull

Hei hei ♥ Som sagt har jeg fått ny telefon. Iphone 5s i gull, og den er perfekt. Elsker at jeg kan logge på mobilen med fingeravtrykket mitt. Har fått ett nytt deksel også, som jeg viser dere senere! :)

Hvordan mobil har du?
<3 <3 <3

Jeg vet jeg er forferdig dårlig til å blogge nå for tiden.. Akkuratt nå er jeg syk så har faktisk en unnskylding.. Gidder ikke å gå inn på detaljer før jeg har funnet ordentlig ut av det.. Men jeg har ett par ting jeg kan blogge om fremover, men jeg må bare sette av tid. Har blandt annet fått meg ny telefon som jeg skal vise dere, en herlig kosedress, noen få bilder fra en bursdag og litt nytt treningstøy. Men i dette innlegget vil jeg vise dere noe annet: 

 

Alle disse veskene her er perfekte. De er alle veeeeldig dyre, desverre. Først og fremst har jeg lyst på Mulberry Brynmore (øverst til høyre), denne har jeg sykt lyst på fordi den passer utrolig bra som skoleveske. Den er utrolig dyr, men jeg har kjempelyst til å kjøpe meg den når jeg skal til California men jeg vet ikke om jeg skal bruke så mye penger på det. Jeg får se hvor mye jeg klarer å spare opp! 

Har du noen merkevesker på ønskelista?
Fotooppgave

Hei hei ♥ Denne uka har vi hatt en fotooppgave på skolen. Den gikk ut på at vi skulle gå langs langvannet å ta bilder av natur. Vi fikk ikke ha med noen menneskeskapte elementer. Vi skulle redigere bildene svarthvitt i photoshop. Her er 11 av mine bilder:

Hva syntes dere?
Hockeykamp

Hei hei ♥ Nå skal jeg snart på hockeykamp. Skulle egentlig møte Mathilde og vi skulle se på både U18 og a-laget men det ble ikke noe av siden henne er syk. Derfor skal jeg heller på burgerking med Kenneth og Adrian først, også på a-lags kampen med Camilla. Gleder meg faktisk vedig mye siden det er utrooolig lenge siden jeg har sett på kamp, pga. treningene alltid er i veien. Hva skal dere idag?
Shopping

Hei hei ♥ Vet ikke helt om det blir noe av idag alikevel men jeg skal på shopping. Skal ikke kjøpe annet enn litt undertøy, men skal også se litt i noen andre butikker, selvom jeg ikke tar meg råd til å kjøpe noe som helst iåmed at jeg skal til California om bare 5 måneder (tror jeg). 

Ha en fin dag! ♥
Midlertidig "sminkebord"

Hei hei ♥ Idag hadde jeg ingen planer, og jeg hadde treningsfri. Var litt deilig med fri, så jeg bare kunne slappe av hjemme. Men så rastløs som jeg er så måtte jeg såklart finne på noe. Det endte hvertfall opp med at jeg gjorde noe fornuftig da, og det var å rydde rommet. Jeg var så godt igang at jeg lagde meg ett lite hjørne på rommet med sminke. Hadde to små like bord som jeg satt sminken min, og hårproduktene mine på. Jeg skal jo kjøpe meg sminkebord fra IKEA men dette var ett godt alternativ imens. Og hvis dere ikke vil sløse bort masse penger på å kjøpe ett sminkebord så kan dere like gjerne kjøpe disse bordene som koster mellom 75 - 150,- fra IKEA. 

Kjempekoslig å sminke seg her syntes jeg. Selvom jeg ikke har sminket meg her enda. Har bare sittet å beundret hvor fint det ble med disse små bordene, sminke, esker, kopper, en bordlampe, og ett lite speil. 

Nå ligger jeg bare i senga og slapper av, som jeg skal gjøre resten av denne fredagskvelden også. Kanskje jeg finner meg noe godteri (:O) og ser en film, ellers så blir det bare å slappe av. Ha en fin fredagskveld videre! ♥
Treningsvideo

♥ Nei, jeg gjør kanskje ikke øvelsene perfekt

♥ Jeg er ikke sterk...

♥ Jeg har "speeda" opp tempoet på flere av øvelsene, så jeg gjør ikke alle øvelsene så fort som det ser ut som@

♥ Det funker ikke å se videoen på mobil

Hva syntes dere? 
Rådyr i hagen

Hei hei ♥ Jeg møter faktisk rådyr nesten hver eneste dag på vei hjem fra skolen.. De bor i skogen ved siden av meg. Men idag lå det ett rådyr i hagen når jeg kom hjem og det hadde ligget der i over 2 timer sa mamma. Jeg tok selvfølgelig opp kameraet for å ta bilder, men jeg ville jo ikke skremme den så jeg tok bilder igjennom vinduet så bildene ble ikke sånn kjeeeempe bra. Men litt kult å ta bilder av sånne dyr egentlig. 

Hva syntes du?
Kos hos Emilie

Hei hei ♥ I går kveld dro jeg til Emilie fordi jeg skulle sove der. Det var kjempekoslig å være der! Vi tente masse lys, så på to filmer og koste oss! Når jeg kom hjem hadde vi besøk av de søte kusinene mine. Det er alltid morsomt å være med dem så nå har vi både lekt gjemsel, haien kommer, lakkert neglene våre, vært på tur ute i snøen, vært på lekeplassen, og øvd litt cheerleading. 

Hva har dere gjort i helga? 
Dagens innkjøp

Hei hei ♥ Idag har jeg vært på XXL på strømmen med pappa. Jeg kjøpte meg to ting. Tightsen var planlagt og den har jeg sett på lenge så den var jeg veldig fornøyd med. Håndballskoene kjøpte jeg på salg, så det var ett veldig bra kupp. De håndballskoene jeg har fra før av har jeg jo har i sikkert to år, og de begynner å bli ganske slitte. 

Sko fra Mizuno (håndballsko)2XU tights! 

Hva syntes dere?
Trening

Hei hei ♥ Jeg har vært på trening idag også. Idag trente jeg rett og slett fullkroppsstyrke med bare ett sett per øvelse. Det ble en effektiv men slitsom trening. Trente litt turn itilegg. Jeg skal prøve å få satt sammen en liten klein treningsvideo, men jeg har problemer med å laste opp på youtube. Uansett hvor bra nett jeg har og alt sånnt så stopper videoen plutselig på f.eks 18% eller 77% også blir den stående der. Si ifra om dere vet om hvordan jeg kan få fikset det! :) 


The only bad workout is the one you didn´t do!
treningsprogram + gårsdagens økt

 

 

Igår var jeg på Condis igjen. Det var deilig å komme igang igjen med styrketrening og kondisjon. Har jo trent cheer og håndball i det siste men når jeg trener på Condis får jeg så mye motivasjon pluss at jeg ser mye mer fremgang der. Jeg lagde ett nytt treningsprogram i dag tidlig. Dette skal jeg teste ut de neste månedene så skal jeg si ifra om jeg ser resultater. 

Gårsdagens trening var velykket. Jeg dro rett etter skolen (halv 12) sammen med Lina og Madelen. Vi løp litt til oppvarming, kjørte både mage/rygg, bein, rumpe, og litt armer. Jeg øvde også litt på å "klatre" i en slags ribbevegg i taket. Trente også litt turn, og tøyde litt. Til slutt løp vi litt på tredemølla. Etter det var jeg veldig fornøyd! :D"You don´t have to be great to start, but you have to start to be great!"
calii wishes
inspiration

Juicy Couture

Hei hei ♥ Nå har jeg kommet hjem igjen. Ligger og slapper av i den nye juicy kosedressen min. Fikk den av en kompis og jeg elsker den. Den er så deilig ♥ 

Var litt vanskelig å få frem fargen på bildene, men den er mest sånn som på det øverste bildet! 

Hva syntes du?

 
nomakeup

Hei hei ♥ Nå har jeg nettopp kommet hjem fra Camilla, og nå venter jeg på at maten skal bli ferdig. Vi spiser taco litt tidlig idag siden både jeg og søstra mi skal ut. Jeg skal bare ut her i Lørenskog for å møte noen venner. Blir sikkert gøy selvom vi bare kommer til å slappe av ogsånt. 

Nå må jeg egentlig bare forte meg med å sminke meg før maten blir ferdig, så snakkes vi enten ikveld eller imorgen. Jeg har planlagt å spille inn to videoer. Men får se hvor bra bloggingen går. Det å lage videoblogg er ganske mye styr, så jeg skal prøve det beste jeg kan, men skal se om jeg klarer å få lagt en i måneden. Men de to videobloggene jeg har planlagt er ihvertfall sminkevideo og romvideo (når jeg får rydda og fiksa noen småting på rommet). 

Bildet er fra igår kveld, da vi nettopp hadde fjernet sminka. Men det er jo akkuratt sånn jeg ser ut nå, haha. Nå må jeg nesten forte meg å sminke meg, vi snakkes! 
ebay finds: random things

Hei hei ♥ Jeg har sett på noen andre blogger at de har hatt en kategori som heter "Ebay finds". Disse innleggene liker jeg veldig godt, og tenkte derfor å dele ett par sånne innlegg med dere også. Denne gangen er det bare noen randome ting, som jeg syntes er veldig fine. Kommer tl å ha ett eget innlegg for sminke, klær, og trening. Dere finner linker under kollagen.

3 tips hvis du skal bestille fra Ebay: Det er alltid ett pluss om selgeren har sånn liten medalje hvor det står "top rated seller", det står på siden når du er inne på annonsen. En annen ting som er lurt å skjekke er hvor mye "posetive feedback" selgeren har. skjekk hvertfall ut dette hvis selgeren ikke har top rated symbolet. Det er mange selgere som har mellom 97, og 99, prosent og da vil jeg si det er veldig trygt å bestille. Den siste tingen er å skjekke at varen blir levert worldwide, eller hvertfall skjekk at de leverer til Norge! 

Og ja kollagen var litt rotete, lover at neste skal bli mye finere og bedre! 

Sminkekoster HER (disse har jeg, og de er sykt myke, billige og bra)

Øyenskyggepalett HER

Iphonedeksler HER

Rosa juicy dress HER

Svart juicy dress HER

Pilaten black mask HER (renser porene, har hørt veldig mye bra om denne)

Falske øyevipper HER (det følger ikke med lim, så husk å kjøp det ved siden av)

 

Liker dere sånne innlegg, og vil dere ha flere?
Hos verdens beste

Hei hei ♥ Nå er jeg hos Camilla. Jeg skal sove her inatt, og det blir koslig som alltid. Vi har tatt litt bilder i speilet, fordi selvutløseren gjorde bildene så utrolig stygge, og spist pizza. Kanskje vi tar noen flere bilder ute imorgen, vi får se! Og ja det er denne herlige jenta jeg skal til California med i en måned neste sommer, gleder meg vilt! Ha en fin fredagskveld videre! 
Real Techniques

Hei hei ♥ Idag kom Real Techniques sminkekostene i posten. Det tok kun to dager det. Skal hente ett sett med noen andre sminkebørster senere ikveld også. Der er det litt fler øyebørster osv. Men jeg elsker hvertfall disse Real Techniques kostene uten å ha prøvd dem. Jeg sitter å koser med pudder/blush kosten fordi den er så sinnsykt myk. Love it ♥

Vet jeg ser veldig grønn/gul-ish ut på dette bildet, men det er bare lyset på badet.

Fikk også med en veldig praktisk beholder. Denne kan man sette både denne veien og liggende. Man kan også "lukke" igjen den lille søte veska og da ser det ut som en liten håndveske med håndtak. 

Har dere prøvd Real Techniques?
Train insane or remain the same

Hei hei! ♥ Først og fremst vil jeg si takk til alle som tar seg tid til å besøke bloggen min, det setter jeg veldig stor pris på. Når jeg bruker flere timer på å ta bilder, av og til redigere dem, skrive innlegg og gjøre masse annet som er til bloggen så setter jeg pris på at dere tar dere tid til å lese om hva jeg gjør hver eneste dag. 

Som jeg har har sagt før på bloggen så har jeg tenkt til å trene mye frem til sommeren i år. Jeg har satt meg ett mål om at jeg hvertfall skal trene mellom 3-5 ganger i uka. Jeg trener cheer to ganger i uka, og ellers trener jeg på treningsstudio eller her hjemme. Vi har egentlig en del treningting her hjemme. Som manuelle vekter har vi en del av, treningsrokkering, fitnessball, ab wheel, en sånn stang og noen andre smågreier. Idag hadde jeg en liten økt her hjemme for å trene mage og rygg. Er deilig å komme tilbake til rutiner igjen.

Treningstoppen er fra Nike pro, og den er jeg veldig fornøyd med. Fikk den til jul :)

Trener dere mye? Og liker dere treningsinnlegg?
Ukas blogg på RB

Hei hei ♥ Denne uka er jeg ukas blogger på rb.no/lorenskog. Det er jo egentlig veldig gøy, syntes jeg. Hvis dere vil lese artikkelen så kan dere gå inn HER

 

Har dere lest innlegget?
makeup

 

Prøvde på å ta sånn wehearit lignende bilde men det funka ikke så bra.. Men her er hvertfall bilde av noe av sminka mi. Bruker bare mascaraen og too faced pudderet til hverdags. Men jeg tenkte kanskje å lage en sminkevideo om det er interesant? Trykk enten på "liker" knappen eller kommenter om dere vil ha sminkevideo så får jeg se hva jeg får til! :)
Gårsdagens antrekk!

Hei alle fine lesere! ♥ Håper alle hadde en fin kveld igår, det hadde hvertfall jeg. Var for det meste hos en kompis med resten av gutta og Lise, og Emilie. Men ble også til at vi gikk veldig mye rundt på slutten, og var på Esso ogsånt. Var en utrolig koslig kveld fordet. Jeg hadde på meg denne kjolen i en time ellernoe før jeg skifta. Da tok jeg på meg en bukse og en paljetttopp, egentlig bare fordi det var kaldt med kjole når vi gikk ute. 

Og forresten er bildene veldig overredigerte, fordi bildene var utrolig mørke så når jeg skulle gjøre de lysere så ble jo kvaliteten mye dårligere desverre..

Kjolen er fra Nelly, finner ikke link lenger! 

Hva syntes dere?
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits