Innkjøp

Heii hei ♥ Idag har jeg vært på litt shopping igjen. Var en god stund siden sist, og jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg elsker å shoppe! :D Men nå ønsker jeg meg bare ett par nye nike sko så skal jeg ta en liten pause igjen. Jeg er fornøyd med alt jeg har kjøpt og det var jo en god del nødvendige ting så jeg har hvertfall ikke sløst bort noen penger. 
Hva syntes dere?
Vaffeljakke

Hei hei ♥ Det var hyggelig at så mange var glad for at jeg var tilbake. Fikk flere meldinger, og det er alltid koselig. Nå tenkte jeg å vise dere en ny jakke. Det er en blå vaffeljakke. Jeg har den i størrelse M, fordi den er ganske liten i størrelsen. Jakka er fra Sheinside. Link HER

Hva syntes dere?
I´m back

Hei fine lesere ♥ Nå er jeg tilbake med bloggingen, men ikke 100%. Jeg skal blogge når jeg har tid, og lyst. Så det er ingen vits å kommentere eller mase om at jeg skal blogge masse. Siden sist har det jo vært vinterferie. Da var jeg i Valdres hos bestemoren til Nora med Mia og Nora. Jeg stod på slalom den ene dagen men så ble jeg syk, så jeg ble hos bestemoren dagen etter. Resten av vinterferien var jeg bare på forskjellige hockeykamper og litt sånt med Lise. Igår var jeg på cheertrening og håndballtrening som jeg har savnet såå mye. Jeg elsker å trene men igår var jeg utrooolig sliten etter treningene. Tilsammen blir det jo veldig lenge ettersom at cheerleading treningene alltid varer i 2,5 timer. Nå tenkte jeg bare å slenge med de to siste bildene jeg har lagt ut på instagram også skal jeg få prøve å tatt litt flere bilder til dere i løpet av uka! 

Vi snakkes! :) 
Valentine muffins

Hei hei ♥ Igår lagde jeg disse søte muffinsene. Toppingen ble kanskje ikke sånn suuuuper fin, men muffinsene smakte veldig godt. Valentine på forskudd? haha. Idag er det hvertfall valentine og da passer det fint å blogge om disse søte rosa muffinsene. 

Jeg skal snart til ishallen igjen for å se på hockeykamp. Det blir sikkert morsomt som vanlig.

 

Hva skal dere idag?

 
Everyday minerals

Hei hei ♥ Jeg vet at jeg har vært borte fra bloggen i flere dager nå. Jeg er like irriterte som dere. Vi har ikke hatt internett hjemme de siste ukene, så jeg har vært avhengie av å blogge på skolen ogsånt. Men nå har det vært så mye på skolen så jeg har ikke hatt tid på skolen til å blogge. Nå har vi hvertfall internett i første etasje. Etter at det har vært 3 stykker som har prøvd å fikse internettet. 

Idag fikk jeg en pakke i posten. Da jeg åpnet den ble jeg kjempeglad. Pakken var fra Everyday minerals. Jeg har ikke testet ut noen av kostene enda, men det gleder ejg meg sykt til. En av kostene har jeg ønsket meg skikkelig lenge. Lipbalmene har farge, og de er veldig myke og fine. Elsket at de var så små og praktiske. Søstra mi har allerede tatt en av de. Har brukt den ene flere ganger idag.

Her er link til de forskjellig børstene: Øyenskygge og eyeliner børste, blending børste, flat top børste.


Her er de 4 leppeproduktene jeg fikk. Tinted lip butter. Dere kan finne de HER.

Har dere prøvd noe fra Everyday minerals før?
null internett

Jeg har ikke internett hjemme, det er grunnen til dårlig blogging de siste dagene. Jeg beklager dette. Kommer tilbake når internettet funker ordentlig igjen :)
Forslag til må gjøre video?

Hei hei ♥ Jeg, Mia og mest sannsynlig Nora skal lage må gjøre video som Dina skal filme. Det blir ikke før neste uke engang, men det er bare å komme med masse forslag så plukker vi ut noen! Vær kreative :)Har du noen forslag?
Nye skjønnhetsprodukter

Jeg har kjøpt meg noen nye skjønnhetsprodukter i det siste. Jeg har bare testet ut en av de, men er veldig spent på å teste ut de to andre. Derfor tenkte jeg å vise dere de. Det kommer produktanmeldelse av produktene når jeg har testet de ordentlig ut. Hvis dere vil ha det da?

Emma S. ageless serum, og Emma s. cleansing facial wash. Jeg betalte 150,- for serumet, og 119,- for ansiktsrensen.

Varmebeskyttende spray fra Sexy Hair. Denne liker jeg veldig godt. Jeg har nesten aldri brukt varmespray fordi jeg har vært så missfornøyd med de jeg har prøvd. Grunnen til det var at alle sammen var så klissete. Og jeg hater klissete varmesprayer. Denne er langt ifra klissete og er utrolig bra! Jeg kjøpte den på salg så den koster 179,-

Har dere prøvd noen av disse produktene? Eller har dere noen andre å anbefale?
Ut med Celine

Hei hei ♥ Nå skal jeg og Celine til Kristian. Aner ikke hva vi skal men det blir sikkert koslig. Etter det skal Celine til Oslo, og da skal jeg bare slappe av hjemme, eller kanskje trene. 

♥ ♥
kosekveld

Dette innlegget skulle egentlig bli publisert igår kveld, men såklart svikta internettet igjen! 

Hei hei ♥ Jeg har ikke hatt internett hjemme på en uke, derfor jeg har blogget når jeg har vært på skolen. Nå har jeg skaffa internett i noen minutter, for å oppdatere dere. Idag har jeg vært på hockeykamp med Celine. På vei hjem dro vi innom butikken for å kjøpe noe godt å spise. Vi endte opp med smoothie, druer og kjeks. Det er kjempekoslig, er så lenge siden jeg har vært med Celine så det var koslig. Ha en fin kveld! 
Treningsmotivasjon

♥ Nye treningsklær - Når jeg kjøper nye (fargerike) fine treningklær får jeg alltid ett kick til å dra å trene. Invister i noen fine treningstopper eller en ny tights, da kommer motivasjonen fort.

♥ Du vil ikke angre på en treningøkt men du vil angre på å droppe en treningsøkt - Har du noen gang angret på at du har trent? Det tror jeg ikke.. Hvis du ligger i senga og tenker med deg selv om du skal trene eller ikke, så er det bare å bestemme seg for å trene. Du kommer ikke til å angre. Men du kommer kanskje til å angre hvis du dropper det, og fortsetter å ligge i senga.

♥ Realistiske mål - Hvis du går fra å nesten ikke ha trent noe så kan du ikke bestemme deg for å trene 5 ganger i uka. Du må sette deg realistiske mål, som du vet du kan klare. Bestem deg for at du skal trene 2 ganger i uka, på faste dager. Da blir du kanskje heller overraska på en positiv måte hvis du trener mer enn du hadde tenkt. Det er bedre enn å bli skuffa over at du ikke klarer å trene så mye som du har tenkt. 

 ♥ Treningspartner - Finn deg en du kan trene med. En som motiverer deg, og utfordrer deg. En som heller drar deg med på trening isteden for å ligge hjemme. En som er på omtrent samme nivå som deg, så dere kan fremgang sammen.

♥ Hent inspirasjon - Både på weheartit, tumblr, instagram osv. finnes det drøssevis av treningsinspirasjon. Hver morning går jeg innom på forskjellige steder og det gir meg masse inspirasjon og motivasjon. 

♥ Du får mer energi, og blir i bedre humør - Når man bruker energi, får man også energi. Jeg merker at når jeg trener mye, sover nok, og spiser sunt så føler jeg meg mye mer opplagt og jeg blir automatisk i ett bedre humør. 

♥ Musikk - Når jeg laster ned motiverende treningssanger får jeg også mer motivasjon. Det er mye lettere å løpe litt lenger på tredemølla hvis jeg har motiverende musikk, enn hvis jeg bare løper til gamle sanger, eller de sangene som spilles av på treningssenteret.

Dette er noen tips om hvordan man kan få treningsmotivasjon. Eller ihvertfall hvordan jeg får motivasjon. 
Ikke bra nok for topplista

Hvis jeg sier at jeg blogger så er det første mange spør om "Er du på topplista?", "Tjener du penger?", "Hvor mange lesere har du?". Jeg pleier som regel å svare at jeg ligger på topplista blandt bloggere i Lørenskog, at jeg ikke lenger tjener penger/blir sponsa, og at det varierer hvor mange lesere jeg har. Jeg har aldri tjent tusenvis av kroner på bloggen, eller fått sponsa masse dyre klær og sminke. Jeg har ikke mange lesere og jeg er ikke på topplista. Men det er helt greit! Målet mitt er ikke å komme på topplista i Norge. Man skal ikke tenke at man ikke er bra nok for topplista. 

Toppbloggerene har ett stort press på seg. Alle bloggere generelt også, egentlig. Jeg føler ett press til å ta fine bilder hele tiden, og blogge flere ganger hver dag. Hvis jeg ikke gjør det blir dere skuffa, eller sure. Jeg kan ikke tenke meg hvordan det er å være toppblogger. Det å stå opp på en søndag for å sminke seg som om man skal på fest, bruke timer på å skjære opp agurken og salamien i hjerteformer sånn at du kan ta bilder til bloggen. Stille seg opp forran kameraet hver eneste dag. Presset om å se bra ut absolutt hele tiden... Den perfekte bloggen må ha masse videoblogger, masse outfitbilder, og masse andre bilder. Man kan aldri dra hjem fra skolen for å ta på seg joggebuksa, ligge i sofaen med TV´en på mens man spiser pizza og drikker brus.

Drittslenging i kommentarfeltet er ikke greit. Når de som er på topplista i Norge deler såpass mye av livet sitt med resten av Norge syntes jeg vi skal være takknemlig for det. De gir oss tips, forteller om hverdagen sin, deler triste historier, legger ut bilder av seg selv nesten hver eneste dag. De legger ut livet sitt på internett. Dette er noe vi burde sette pris på. Hvis man hele tiden får kommentarer om hvor stygg man er, hvor feit man er, hvor dårlig man er til å blogge, eller hvor uønsket man er så kan jeg tenke meg at det ikke er lett å hele tiden skulle legge ut bilder av seg selv.

Presset om at hvis man blogger må man være på topplista er stort. Folk lager seg blogger for å tjener penger, eller for å bli sponsa. Hvis man ikke har perfekt hud, masse dyre klær, ett tonn med sminke, og ett bra kamera er man ikke bra nok for topplista. Det er feil! Målet med å blogge burde ikke være at man skal komme på topplista. Man burde blogge fordi man trives med det, og ikke for å komme på topplista eller for å tjene penger.

Det er viktig å sette pris på de som faktisk leser bloggen din. Jeg er utroooolig takknemlig for at de som leser bloggen min faktisk tar seg tid til å gå innom bloggen min for å se på bilder av meg, og bilder av hva jeg gjør. Det betyr utrolig mye! Så jeg vil bare si tusen takk til alle som leser bloggen min, og til de som faktisk tar seg tid til å kommentere. Det er nok det beste med å ha blogg. ♥
Innkjøp

Hei hei ♥ Her er noen av innkjøpene fra helga ogsånt. Og ja jeg har MASSE sjolder i ansiktet! Så dere trenger ikke å kommentere det :-) 

Genser fra Gant

Jakke fra Cubus

Skjørt fra Bikbok

Kosedress fra Hollister

Hva syntes du?
Treningstopper

Hei hei ♥ For en liten stund siden fikk jeg to nye treningstopper av mamma og pappa, wii :D Jeg trener jo nesten hver eneste dag hele uka så dette trengte jeg. Jeg har prøvd den lilla fra nike og jeg elsker den allerede. Den har ett skikkelig deilig stoff og jeg elsker fargen! Den rød/fersken/rosa har en mye finere farge i virkeligheten. Jeg har ikke prøvd denne enda, men gleder meg til å prøve den. Det var vanskelig å få frem fargen på bildet, så den er litt annerledes i virkeligheten.

249,-

79,-

Hva syntes du?

 
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits