Bilder

Hei heei ♥

Jeg har ikke blogget så mye de siste dagene men jeg skal begynne å blogge fast nå. Jeg mener det virkelig. Minnebrikka var hos Jenny men nå har jeg lagt inn bildene og her er noen av de. Både for to dager siden og igår var vi med Kristian og André. Igår var vi med Isabelle også. Det var kjempekoslig! Jeg skal begynne å filme litt fra hverdagen så skal jeg se om jeg får satt sammen en video av litt forskjellige småklipp. Vil dere det?

- Hva syntes dere om bildene? Vil dere ha en liten videoblogg?
Cupcakes

Hei heei ♥ 

Igår hadde jeg overnattingsbesøk av Camilla. Vi koste oss skikkelig med jordbær, druer, og masse annet godt. Idag har jeg lagd cupcakes. De ble skikkelig gode! Har tatt meg en liten joggtur idag også, og imorgen blir det styrkeøkt. Jeg nyter hvertfall ferien og håper dere gjør det samme! 

- Så de gode ut?
Upublisert antrekk

Hei heei ♥ 

Nå har jeg vært borte fra bloggen en stund, men nå er jeg tilbake. Nå skal jeg blogge ordentlig så lenge jeg klarer og har inspirasjon. Igår tok jeg masse bilder ute så det blir muligens ny header. Idag skal jeg ikke noe spesielt men jeg skal prøve å få tatt litt bilder sånn at jeg kan blogge litt. Nå som sommeren kommer får jeg mye mer inspirasjon, og da kan jeg blogge masse og bra. Det er så mye lettere å sette sammen antrekk når det er varmt og sommer ute. Dette skal bli bra! Hvertfall til sommeren. 

Sko fra Sverige // Bukse fra Dr. Denim // Topp fra Topshop // Skinnjakke fra Bikbok // Skjerfet er mamma sitt

- Hva syntes dere om antrekket? 
Ukas mål

Hei hei ♥

Jeg skal lage meg nye små mål hver uke. Målene er veldig lette men det er det som er bra, fordi da vet jeg at jeg kan nå dem! Her er ukas 3 mål:

1. Jeg skal få i meg masse masse vann! Jeg mener masse! Jeg skal drikke vann som om jeg får penger for det. 
2. Jeg sløser bort utrolig mye småpenger. Jeg sparer til mye rart. 30 kroner i sparebøssa, HVER dag! Disse pengene skal ikek brukes.
3. De dagene jeg ikke får trent på Condis skal jeg prøve å trene minst 30 min styrke denne uka. Bare noen rolige kvelsøvelser som planken, utfall, situps, pushups, løfte vekter, hip thrust, og sqauts.

- Har du noen mål for uka? 

 
Dagens antrekk

Hei heei ♥

Igår rakk jeg ikke å blogge fordi jeg var hos Håkon. Idag har jeg bare hatt besøk og vært en liten tur på metro. Imorgen skal jeg på NM i Cheerleading med Henriette. Det blir sikkert skikkelig koslig. Go tigers! Håper dere får en fin helg søtinger! 

Cardigan fra Topshop - Topp fra Bikbok - Bukse fra Dr. Denim

- Hva syntes dere om dagens antrekk?
Instagram

Hei sweeties ♥ 

Jeg oppdaterer instagram nesten daglig. Jeg legger ut mange bilder jeg ikke legger ut på bloggen. Dere kan gjerne følge meg. Og jeg følger deg kanskje tilbake. Og hvis du legger igjen instagrammen din i kommentarfeltet så skal jeg nok gå innom å like noen bilder. Jeg heter hvertfall det samme på instagram som på bloggen: auroooora

 

- Hva heter du på instagram?
Spørsmålsrunde

Hei hei ♥

Nå kjører jeg igang en spørsmålsrunde. Spør om hva som helst! Elsker spørsmål! Om trening, kosthold, meg, klær, sminke, og egentlig alt mulig. Jeg blir bare glad for spørsmål så spør i vei! - Hva lurer du på?
Dagens antrekk

Helluu :-)

Antrekket idag er veldig enkelt. Men piffer det opp med ett kjede, noen sko og skinnjakke. Jeg skal til Sara, med noen jenter og noen gutter etterpå. Vi skal ha sånn lite "møte". Etter det skal jeg en tur i ishallen, og ikveld skal jeg på joggetur. Jeg skal prøve å få tatt noen bedre antrekksbilder fremover. Ute, av hele antrekket ogsånt. Men jeg har liksom ingen fotograf, haha. 

Peplump fra Cubus, Tigths fra Bikbok ♥

- Hva syntes dere?
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits