Innkjøp del 2

Hei hei ♥ Her er bilder av innkjøp del 2, klær! Det er kjøpt litt forksjelige steder, av litt forksjellige personer, haha. Spør om dere lurer :) Vi snakkes!
NM i cheerleading

Hei hei ♥ Jeg har hatt den beste helga jeg kan huske. Verdens beste jenter + cheerleading = perfeksjon ♥ Jeg tenkte å skrive litt om hva vi gjorde de forskjellige dagene fort. Men alt i alt vil jeg bare si at det var en herlig opplevelse og at jeg allerede gleder meg til neste år! Vi kom på 4. plass i vår kategori! Jeg er fornøyd med det, fordi vi kjørte ett bra show :) 

Fredag: Vi tok buss opp til Oslofjord convention center som var ett dritfint sted. Det var masse fine hytter/leiligheter som vi bodde i, en kjempestor hall, masse salgsboder, og ikke minst masse cheerleadere! Når vi kom opp var jeg skikkelig gira, haha. Men alt vi gjorde den kvelden var å spise, og få leilihetene våres som vi ble veldig positivt overraska over. Også måtte jeg såklart opp å kjøpe meg noen cheerklær.

Lørdag: Konkurransedag 1!! Vi fikk kjempekoslig frokost på døra, med hjerterundstykker, pålegg, yoghurt og juice. Så var det videre til oppvarming og konkurranse. Jeg var spent men faktisk ikke så nervøs som jeg trodde jeg kom til å være. Det var kjempegøy å være på matta, som alltid. Etter det var det bare å heie på alle andre lag. Så spiste vi litt, også var det klart for whiteparty. Det var kjempekoslig og det var en sykt flink jente som sang. Hun var sikkert ikke mer enn 10-11 år. Så fikk vi vite resultatene fra konkurransen. Så var det bare tilbake å slappe av i leilighetene. 

Søndag: Konkurransedag 2! Jeg var litt mer nervøs denne dagen. Men det gikk greit denne gangen også. Hadde det faktisk enda mer gøy på matta denne gangen. Etter showet så vi på masse andre lag, og ventet på premieudelig. Etter premieutdeliga dro vi hjem med bussen. Og bare det er veldig koslig, jeg går jo på lag med verdens beste jenter. Helga hadde ikke vært det samme uten dem. 


Savner det allerde! 
Innkjøp del 1

Hei hei ♥ I helga har jeg vært på NM i cheerleading. Jeg skal lage ett innlegg om det også snart, skal bare vente til bildene fra showet kommer ut. Men de ukene før jeg dro til NM kjøpte jeg meg en del nye ting, og nå tenkte jeg å vise dere noen av de tingene. 

Parfyme fra Juicy Coutoure, lip butter fra Nivea, og en slags toner fra Garnier. Elsker alle disse tre! ♥

Krølltang fra Babyliss. Første gang jeg prøvde denne satt håret seg fast, haha.. Men ellers er den veldig bra, og lager fine krøller. 

Del 2, med klær kommer om ikke så lenge! 
Pause til etter NM

Hei hei ♥

I helga skal jeg til Tønsberg for å delta på NM i cheerleading. Derfor skal jeg trene hver dag denne uka! Jeg skal begynne å blogge litt igjen etter jeg er ferdig med NM. Håper det er greit :) 
cali wishes #3


cali wishes #2


cali wishes #1


Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits