Hvilket bilde?

Hei hei ♥

Nå er klokken rundt halv 11 og jeg har nettopp kommet hjem fra bursdag. Grunnen til at jeg kom hjem nå, er fordi jeg er syk. Jeg har feber, er forskjøla, og har vondt i hodet. Når folk danser, hører på høy musikk og det er mye støy orket jeg ikke mer. Det var koselig så lenge det varte, og jeg fikk hilst på flere nye søte jenter. Før idag tok jeg noen bilder fordi jeg kjedet meg. Jeg blir VELDIG glad hvis dere kommenterer hvilket bildet som ble finest. 

1.

2.

3.

4.

- Var bildet nummer 1., 2., 3. eller 4. finest?
Dagens innkjøp

Hei søte lesere! ♥

Idag var det som mange kanskje vet, 50% på hele bikbok. Som den shoppingfreaken jeg er så var jeg der såklart! Jeg kjøpte meg 3 ting der, og 1 ting på Gina Tricot. Jeg elsker salg. Jeg elsker nye klær. Jeg elsker shopping. Dette var perfekt! Her kan dere se hva jeg kjøpte:

Før: 299,-     Nå: 149,-

Før: 299,-     Nå: 149,-

Bikini truse, før: 99,-     nå: 49,-                 Tights: 99,-

- Hva syntes du om innkjøpene? - Var du på BikBok idag?
Ny genser

Hei hei ♥

Jeg har mye å forberede til prøvemuntlig som jeg har imorgen, derfor har jeg ikke blogget før nå. Jeg har brukt nesten hele dagen på det, og har fortsatt mye å øve på. Jeg håper det går bra, og trenger masse lykke til! Jeg kom opp i norsk, som er ett greit fag men oppgaven var litt krevende og den tok mye tid. Jeg skal snakke i 12 minutter og ha en samtale i 5. Men jeg trengte en liten pause fra forberedinga så da blejeg med bestefar og kusina mi på shopping. Bestefar tok seg en kaffe med en venn, mens jeg og kusina mi satt oss for å spise mat. Jeg fikk en genser av bestefar som jeg tenkte å vise dere!

- Hva syntes dere om genseren?
Bilder

Hei fine lesere! ♥

Har ikke samlet så mange bilder fra bursdagen til Silje og fra da jeg sov hos Pernille. Har bare to stykker fra bursdagen til Silje. Men alt var så koslig og jeg hadde det supergøy. Jeg får sikkert bilder av noen av jentene etterhvert, og da skal jeg legge de ut, hvis de er velykket. Gleder meg til sommeren, da skal det bli masse jentekvelder, osloturer ogsånt. Håper dere liker bildene hvertfall, her er de:

Fineste jentene mine! 

naaam! 

- Hva syntes dere om bildene?
Flere bilder fra JB konserten

Hei hei ♥

I natt sov jeg hos Pernille og det var veldig koslig. Jeg skal legge ut litt bilder fra bursdagen til Silje og kvelden hos Pernille senere. Har også en del bilder fra forrige helg, så det kommer også senere. Men nå skal jeg i familiebursdag, så her er bare noen flere bilder fra Justin Bieber konsertene.

Sykt masse folk

- Vil dere se bilder fra forrige helg, bursdagen og fra Pernille?
Noen bilder fra Justin Bieber konsert

Hei snupper! ♥

Denne uka har vært den beste uka i mitt liv. Jeg har blandt annet vært på Justin Bieber konsert to ganger!! På tirsdagen hadde jeg sitteplass og der var jeg med Maria. På torsdagen hadde jeg ståplass, og jeg stod helt inttil gjerde så var på en måte bakerst ved Golden circle. Der var jeg med Sara, Tobias, Girija, Sara, Veronica og Bettina. Jeg ble også kjent med masse herlige beliebers. Det var utrolig varmt, trangt og mye press men vi hjalp hverandre så det gikk greit. Vi dro på hverandre buksene, satt opp håret og helte i hverandre vann. Jeg så Justin med mine egne øyne og det var helt fantastisk! Hadde gleda meg til det såå lenge. Har ikke så veldig mange bilder av det nå, men det kommer flere i ett innlegg litt senere.

Meg og Maria med rose til Justin Bieber, som vi holdt opp under en av sangene hans. 

Dette var den første dagen, og den siste dagen var det enda mer. Stakkars de som må rydde opp all denne søppla. De burde hatt flere søppelkasser! 

Meg og Maria

Meg og bettina

Også stod jeg og noen andre jenter utenfor hotellet til Justin, "The thief" og der møtte vi Sophie Elise og Benny. Vi tok bilde med de og snakket litt med de. Jeg stod å snakket med Sophie mens sykt mange stod rundt oss og plutselig kom en kameramann fra TV2 og filmet oss, det var litt kleint. Men Sophie var sykt hyggelig å snakke med! 

Også ett bilde vi tok i køen på vei inn til Justin Bieber konserten den første dagen! Vi gleda oss såå mye!!

Jeg skal legge ut flere bilder fra konserten, fra en bursdag og en jentekveld de nærmeste dagene. Dette har virkelig vært en bra uke, sånne uker skal det bli fler av. Elsker jentekvelder! - Hva har dere gjort i det siste? - Har dere vært på JB konsert?
Money CAN buy you hapiness

 

 

 

 

- Sminkekoster fra Mac
- Klokke fra Marc Jacobs
- TV
- Veske fra Louis Vuitton
- Moped, Peugeot kisbee
- Juicy jakke
- Hvite converse
- Solbriller fra Rayban
- Deksel fra Marc Jacobs 

 
Hvilken farge?

Hei fine lesere! ♥

Jeg har noen innlegg på lager som jeg poster iløpet av de neste dagene. Blandt annet noen bilder fra helga, litt insprasjon og noen ønsker. Skal også prøve å få tatt litt flere bilder. Men nå lurer jeg på hvilken av klokkene under dere syntes er finest? Kommenter! 

 

1, 2 eller 3?

 
50 situps - 9 dager

Hei søte små! ♥

Jeg har ikke peiling på hvor mange situps jeg klarer hvis jeg skal makse men nå har jeg lagd en ganske lett challenge tror jeg. I løpet av 9 dager skal jeg trene meg opp til å ta 50 situps. Jeg er veldig innstilt på å klare det og jeg skal gjøre det fra idag, 13. april til 21. april. Bli med på challengen dere også! 

- Er dere med?
Vil du bli linket?

Legg igjen bloggadressen din hvis du vil bli linket! Trening og kosthold!

Hei heei ♥

Idag trente jeg biceps og triceps. Tipper jeg kommer til å være sånn passe støl imorgen. Men vet dere hva? Det gjør faktisk ingenting. Nå gjør jeg alt for å trene hard og for å se resultater. Imorgen blir det trening nesten hele dagen. Vi har gym på skolen, så skal jeg på Condis rett etter skolen også skal jeg på cheertrening etter det. Blir for det meste bein og rumpe trening imorgen. 

Favoritt mat! Havrepannekaker med bær på! Elsker det! 

- Trener dere?
infinity

Hei hei ♥

Sorry for den dårlige blogginga de siste dagene. Jeg skal prøve å bli litt flinkere, men merker jeg ikke har så mye motivasjon. Men nå som sommeren kommer skal jeg bli flink! Men dere må hjelpe meg med å kommentere om hva jeg skal blogge om ogsånt! Det gjør alt mye lettere! Foto: Aurora Råken

- Hva syntes dere om bildet?
Kraftverk ogsånt

Hei heei ♥

Idag skal vi på ett kraftverk med klassen. Det blir sikkert koslig og kjedelig på engang. Jeg aner ikke hva vi skal på kraftverket men det er alltid koslig å dra på klasseturer. Noen mangler da. Merker fort hvordan dagene er uten bestevennene mine. Savner han etter å ikke ha sett han siden vi fikk påskeferie. Jeg har kjøpt masse god mat til å ha med imorgen. Både jordbær, blåbær, druer, havrekjeks, vitaminvann ogsånt. 

Etter skolen skal jeg trene. Jeg skal ta en skikkelig økt for magen og rumpa. Jeg er veldig støl i beina idag etter cheer treninga igår. Imorgen blir det nok kardio økt. Må komme meg skikkelig inn i dette nå. Det er rundt 80 dager til sommerferien så har ikke så god tid. Disse 20 dagene skal jeg virkelig trene og spise sunt. Håper dere også følger opp de punktene i løpet av disse 20 dagene. Nå er det bare 17 dager igjen. Ikke spis godteri, drikk masse vann, og tren! Hvis du vil ha resultater må du spise sunt. Stop wishing, start doing!

Håper dere får en fin dag idag. Kos dere masse og nyt dagen! Dere er noen fantastiske mennesker alle sammen. 

- Hva skal dere idag?
Gårsdagens innkjøp

Hei fine lesere ♥ 

Igår var jeg på shopping i Oslo og på strømmen med søstra mi. Det var koslig med en liten bytur, det var en god stund siden sist. Vi gikk rundt i Karl Johan, og litt inne på byporten. Jeg sparer penger så kjøpte meg ikke så mye idag heller. Nå skal jeg stoppe å shoppe litt for en stund. Idag skal jeg trene cheerleading og jeg gleder meg masse, vi har hatt påskeferie så det er lenge siden sist. Blir koslig å se igjen alle jentene fra laget også. 

Truser fra H&M - 79 kroner.

Iphone deksel fra Glitter - 79 kroner. De selger mange fine deksler på Glitter til både Iphone 4 og Iphone 5.

Genser fra Gina Tricot - Satt ned fra 249,- til 49 kroner (!!)- Hva syntes du om innkjøpet?
Påskeferien tar slutt

Hei heei ♥

Nå er påskeferien snart over. Jeg starter på skolen igjen imorra. Idag skulle jeg egentlig på strømmen med Norman og Josefine men det ble ikke noe av alikevel, så idag har jeg bare ligget på verandaen og solet meg. Det har vært en fin påskeferie. Nå gleder jeg meg kjempemye til sommerferien, for jeg vet at den kommer til å bli super! Kan ikke vente. 

- Hva har dere gjort i påskeferien?
Innkjøp

Heei hei ♥

For noen dager siden var jeg på Storo med pappa og farmor. Fant meg nesten ingenting men kjøpte noen nødvendige ting. En bukse, sminkefjerner, ansiktskrem og solpudder. Nå sparer jeg til bikini fra Victoria Secret, veske fra Michael Kors, klokke fra Marc Jacobs, og noen nye sommerklær. 

- Hva syntes dere om innkjøpene?

 
20 days challenge

Hei søtinger! ♥

Jeg har bestemt meg for å ha en 20 dagers challenge. Jeg ble veldig inspirert når jeg leste det på Kristina Andersen sin blogg. Jeg vil ha med dere på dette. Det er 3 enkle punkt å følge. Punktene ser dere under det første bildet. Hvis dere virkelig setter dere inn for det, så skal det ikke være så vanskelig. Challengen starter imorgen (2.April) og slutter om tyve dager (21.April). Legg igjen en kommentar hvis dere er med, jeg vil ha med dere alle sammen! 

Punktene dere skal følge er disse: 

♥ Drikke brus og spise godteri kun en dag i uka

♥ Trene minst 3 dager i uka

♥ Drikke minst 5 glass vann hver dag

- Er du med? 
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits