21.05.2013

Hei fine lesere! ♥

Jeg trengte litt ny sminke, og ville teste ut noen nye produkter. Har brukt disse i 2-3 dager og er skikkelig fornøyd. Elsket foundationen, pudderet og liplineren. Foundationen var i helt perfekt farge, konsistens, den varer lenge og var egentlig litt bedere enn bobbi brown. Denne dekket utrolig bra og er helt klart en ny favoritt. Pudderet hadde en fin farge og holdt lenge dette også. Liplineren var i en perfekt farge. Jeg merker at jeg har blitt avhengie allerede. Hvorfor har jeg ikke brukt lipliner før? Helt klart noen nye favoritter i sminkemappa, og disse tre produktene er virkelig å anbefale! 

Foundation fra Smashbox - Concealer fra Smashbox - Øyenbrynssett fra Gosh (bedre bilde under) - Pudder fra Smashbox - Lipliner fra Gosh (wild cherry)Ballerina sko fra H&M

Bikini fra Cubus

- HVA SYNTES DERE OM INNKJØPENE?
VESKE OG SKO

Hei fine lesere! ♥ Jeg har blogget lite i det siste, jeg vet det. Jeg vil ikke at blogging skal være noe jeg skal være presset til å gjøre. Jeg dropper ikke venner for bloggen. Jeg blogger når jeg har tid, og lyst. De siste dagene har jeg gjort mye gøy. I natt sov Jenny hos meg, og hun kommer en liten tur idag også. Men nå tenkte jeg å vise dere veska jeg kjøpte igår, og skoene jeg kjøpte idag. Jeg er fornøyd, og har ikke mange ting igjen på "handlelista" mi. Mangler bare en sånn ladergreie, klokke, bikini, også har jeg lyst til å ta vippeextentions. Her ser dere hvertfall veska og skoene:

 

♥ HVA SYNTES DERE?
INSPRASJONLes mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits