New in: Shorts

Hei dere! Istad var jeg en liten tur på butikken for å handle mat. Gikk en liten tur innom Bikbok og fant denne fine shortsen. Ååå jeg elsker den ♥ Den har perfekt lengde, og perfekt farge. Også liker jeg de søte "blonde" mønsterne. Den koster 299,- kroner, men jeg gjorde et lite kupp. Jeg hadde et gavekort på 70,- kroner og i tillegg fikk jeg 10% i studentrabatt. 









Hva syntes dere om shortsen?

- Aurora Råken




Min hverdagssminke

De som kjenner meg vet at jeg syntes det er veldig gøy med sminke, og at jeg elsker å teste ut nye produkter. Jeg har sinnsykt mye sminke til å bare ha det som en liten hobby, men jeg klager ikke. Det er jo trossalt jeg som har brukt penger på det. Og ettersom jeg elsker å prøve ut nye produkter, har jeg funnet mange favoritter. Alt dere ser under kan jeg virkelig anbefale! 

Nyx angel veil primer: Denne bruker jeg i hele ansiktet, den er kjempemyk og deilig og får sminka til å sitte litt bedre. 

Bourjois Healthy mix og Garnier BB cream for oljete hud: Jeg varier veldig med hvilken foundation/bb cream jeg bruker. Dette er to av favorittene. I det siste har jeg likt å blande disse to. 


Urban Decay Naked skin, Nars Radiant creamy concealer, Maybeline The Eraser eye, og Bobbi Brown corrector: Som regel bruker jeg bare Urban Decay concealeren, men det hender at jeg kombinerer den med correctoren. De andre to bruker jeg i ny og ned. Alle er veldig gode!


Bourjois Healthy Balance og Inglot illuminating HD pudder: Bruker så og si alltid Inglot pudderet

Kat Von De shade in light, Nars Laguna bronzer, og Bahama mama: Jeg bruker den lyse miderste fargen i shade in light pallettet, og av og til bronsern i midten. Nars er favoritten, men Bahama mama blir brukt en gang i blandt det å. 

Mac Fix+ og Nyx Micro Browpencil: Disse stegene skipper jeg ofte, men det er disse produktene jeg bruker hvis jeg tegner på øyenbryna og vil smelte sminka sammen. Jeg elsker også Urban Decay All nighter sprayen, men den er jeg desverre tom for.

Si også ifra hvis dere har noen produkter dere vil anbefale meg. Som jeg sa istad så elsker jeg å teste ut nye produkter. Spesielt om jeg har hørt mye bra om de. 

Bruker du sminke til hverdags? Isåfall hva?

- Aurora Råken




Ukas blogg - MELD DEG PÅ!

Hei fine dere!! ♥

Først må jeg bare igjen takke alle dere som har vært innom bloggen min de siste dagene. Trodde ikke statestikken skulle skyte så høyt i været etter bare noen dager med blogging. Idag ligger jeg faktisk på 134. plass på blogg.no sin toppliste. Det er overraskende, og gøy. Så igjen - Tusen hjertlig takk til alle dere som besøker bloggen min og til alle dere som kommenterer. 

Nå har jeg faktisk akkurat kommet hjem fra eksamen. 2/3 overstått. Igår hadde jeg nynorsk og idag hadde jeg bokmål. Da gjenstår bare den jeg er mest nervøs for, nemlig muntlig. Er enda noen dager til vi blir trukket opp, men er likevel ganske nervøs. Krysser fingrene for norsk eller trykk og foto, men sjangsen for det er jo ikke akkurat så stor.

Info om ukas blogg står under bilde!

Hvis du vil være med på ukas blogg må du gjøre følgene ting:

- Like facebook siden min, HERJeg skjekker at du har gjort det

- Kommentere innlegget! Husk å legg igjen bloggadresse sånn at jeg finner bloggen din

Jeg kommer til å trekke ut 3 forskjellige blogger denne gangen, men vet ikke helt hvordan jeg gjør det fremover. Lykke til!

- Aurora Råken

#ukasblogg #ukas #blogg #melddegpå




Sommeren er på vei

Hei hei!! Idag kom endelig den etterlengtede sola, etter noen grå regnværsdager. Temperaturen var heller ikke til å klage på, hele 20 grader i skyggen. Jeg, Jenny og Martine benyttet det fine været til å ta bilder og kose oss. Vi kjøpte med oss jordbær og mango på veien hjem til Martine. Der satt vi på verandaen og spiste og slappet av i sola. 









Hva har du gjort idag?

Aurora Råken




6 ting dere kanskje ikke vet om meg

1. Jeg elsker å være brun, men hater å sole meg. Det er liksom deilig å sole seg den første halvtimen, men etter det er det bare pain. Går litt bedre hvis jeg har mulighet til å bade en gang i halvtimen da. Jeg derimot elsker å bade!

2. Hvis jeg bestemmer meg for å spise sunt, så har jeg ikke problemer med det. Gikk ca. 1 år uten å spise godteri for noen år tilbake

3. Jeg elsker å kjøre bil. Det er noe av det beste jeg vet. Bra musikk + gode venner = perfekt roadtrip 

4. Jeg får veldig lett dårlig samvittighet. Jeg kan gå å tenke på ting i ukesvis. Selvom det er en liten bagatell ingen andre legger merke til det, så kan det plage meg så mye at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg..

5. Jeg har aldri prøvd snus eller røyk, og har heller ikke planer om det. Det er rett og slett ekkelt! 

6. Jeg elsker barn!! Gleder meg skikkelig til å stifte min egen familie, flytte ut med den osv.

Noen som kjenner seg igjen? Visste du noe av dette fra før? 

Aurora Råken




Anbefaling: H&M neglelakker

De siste månedene har jeg vært helt avhengie av å ha på neglelakk på neglene hele tiden. Jeg har endelig (!!) klart å slutte å bite negler. Noe som har hjulpet meg veldig med det er disse fantastiske neglelakkene fra hennes og mauritz. Utvalget av farger er bare helt sinnsykt. Jeg tror ikke i det er en eneste farge de ikke har. Og fargene har de i alle mulig forskjellig nyanser også. Jeg har kjøpt hele 10 forskjellige farger, og skal ikke stoppe med det første, heh!

Det beste av alt? De dekker så sinnsykt bra, og sitter kjempelenge! Koster kun 50 kroner også! De har ofte noen utvalgte farger på salg til 20 kroner også. Disse ligger gjerne på de hyllene hvor det er samlet salg av forskjellige øyeskygger, lipglosser osv. 

Fargene er enda finere i virkeligheten faktisk!

Kalahari // Milky Jade // Lemon Tarte // Whiteout // All Clear 

Neo Noir // Dark Rain // Berry Sorbet // Beach Bunny // Chalky pink 

 


Favoritten min er Kalahari. Det er en perfekt nude-beige-brun farge som passer til alt!



Har du testet disse neglelakkene? Hva syntes du om de?

- Aurora Råken

#negelakk #nailpolish #colours #farger #h&m




Gårsdagens antrekk!

Gårsdagen gikk til full avslapping. Vi (jeg og kjæresten) sov lenge, og spiste en god frokost. Resten av dagen gikk til å spise taco med familien, ta bilder, og se på Champions League finalen. Ikke at jeg har en smule interesse for fotball, men alle ser jo på den kampen. Og kjæresten er fotballgæren!!


 



Hva syntes du om antrekket?

Aurora Råken

#antrekk #dagensantrekk #mote #outfit #klær




Siste bestillinger og ønsker - Nelly.com

Hei hei! 

Tenkte å vise dere noen av de siste bestillingene mine, og klesplagg jeg ønsker meg fra Nelly.com. De siste ukene har jeg siklet på en ny garderobe ca. hver dag, hah! Nelly har alltid masse fint, og er så raske på levering. I tillegg kan man bestille med postoppkrav så man trenger ikke å ha "voksenbankkort" for å bestille. Jeg har bestilt klær fra Nelly helt siden jeg gikk i 8.klasse, og har alltid vært 100% fornøyd.

 



Topp HER // Bukse HER // Skjørt HER // Bikinitruse HER 

Over her ser dere tingene jeg bestilte meg forrige uke. Alt passet og jeg er veldig fornøyd! Buksa kan dere se på under her:



Og under her ser dere plagg jeg ønsker meg:



Topp HER // Bukse HER // Deksel HER // Kjole HER
Kjole HER // Genser HER // Genser HER // Genser HER 

Handler du ofte klær på nett? Liker du Nelly.com?

Aurora Råken

#nelly #mote #klær #ønsker #kjole #bukse #nelly.com




50 spørsmål

1. Hvor gammel er du om 5 år? Om 5 år jeg er 23, nesten 24

2. Hvem har du vært sammen med i minst 2 timer idag? Kjæresten

3. Hvor høy er du? Hver gang noen måler meg får de forskjellig resultat, men jeg er mellom 1.62-1-64

4. Hvilken film så du sist? Hmm.. Ser sjeldent på film men tror det må være Camp Rock, hahh

5. Hvem ringte du sist? Preben

6. Hvem ringte deg sist? Kjæresten min 

7. Hva stod det på den siste sms´en du fikk? "Må bare innom bensinstasjonen, er nesten tom"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Det kommer an på situasjonen. Hvis jeg er stressa og vil være sikker på at det ikke blir noen misforståelser, da ringer jeg, men som regel sender jeg sms.

9. Hva er ditt favorittsted? Ouf.. Denne var vanskelig. Tror jeg må si USA. Jeg har jo bare vært i California og en liten tur i Nevada, men det var en opplevelse for livet, og det virket som om jeg var i en helt annen verden. En drømmeverden. Ellers trives jeg ganske godt på sørlandet, i syden, på hytteturer osv. 


 

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Denne var også vanskelig. Kanskje på treningsstudioet hvis jeg er dødssliten. Men til vanlig liker jeg meg veldig godt der. 

11. Når så du moren din sist? I går ettermiddag

12. Hvilken øyefarge har du? Grønn/blå, kommer an på lyset. Men i de fleste tilfeller mest grønn. 

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg elsker julesanger!! Fjorårets hit, "Hey Ho" av Freddy Kalas gjør meg i skikkelig godt humør. Klassikerne "Jeg så mamma kysse nissen", "Jul i svingen", "Mistletoe" og "Driving home for Christmas" er jo sanger som får meg i julestemning. 

14. Er foreldrene dine skilt eller gift? Ingen av delene. De er samboere.

15. Når våknet du idag? Rundt halv 11

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Om 10 år bor jeg i en leilighet eller ett hus sammen med min kjære og ett barn. Jeg er ferdig utdannet advokat og trives i en jobb og har stabil økonomi. Kanskje også gift? Jeg håper også at jeg har opplevd så mye som mulig av verden og reist mye før barna kommer, hah. 

17. Hva skremte deg om natten som barn? ALT! Serriøst alt. Jeg var redd for innbruddstyver, kidnappere, voldteksmenn, brann, osv. 

18. Hvilket youtube-klipp var det siste som fikk deg til å le? Hmm... Jeg ser veldig mye på youtube, men det går stort sett i skjønnhetsvideoer. Så det vet jeg faktisk ikke.

19. Hva er din beste egenskap? At jeg kan takle stress? Og at jeg bryr meg fint lite om hva andre mener om meg og hva jeg gjør. Jeg er egentlig ganske kritisk til meg selv, men det er ikke på grunnlag av hva andre mener men hva jeg selv mener. Jeg er også flink til å nå målene mine om jeg virkelig setter meg inn for det. 

20. Hva er din verste egenskap? At jeg er sta

21. Sover du med eller uten klær om natta? Uten

22. Hvor mange puter har du i sengen? En stor hotellpute og tre andre vanlige

23. Hva er det rareste du har spist? Tror det må være blekksprut. Men det husker jeg ingenting av ettersom jeg var 3år.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Bærbar 

25. Foretrekker du sko, sokker eller barbeint? Sokker eller barbeint, men så klart sko i anledninger det er naturlig 

26. Hva hører du på akkurat nå? Lyden av tastaturet jeg skriver på

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Av småis velger jeg som regel "Lion" fordi den er størst og god. Snickers og sanwitch er også kjempegodt men de er så små, hahah. Ellers er jeg veldig glad i karamell, pistasj, og typiske "cookie and cream" is.

28. Hvilken dessert er din favoritt? Av kaker er det oreokake, ostekake, gulrotkakke, krydderkake og pavlova. Men nesten ingenting slår sjokoladefoundanten og mascarpone isen de har på Olivia!! 


 

29. Hva er den største premien du har vunnet? 500 kroner på en Flax julekalender? Eller en frisørtime? Parfyme fra Escada? Har ikke så mye flaks på sånne ting.. 

30. Liker du kaffe? Nei

31. Hva drikker du helst til frokost? Hjemmepresset appelsinjuice med jordbær!! Nam sier jeg bare

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Jeg går jo fortsatt på videregående men det må enten være norsklæreren, Linn eller Trykk og foto læreren, Stine

33. Kan du spille poker? Nei

34. Hva har du spist idag? Ingenting foreløpig, men skal snart spise frokost

35. Nevn en historisk person som inspirerer deg? Kommer ikke på noen

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? P4

37. Vil du ha barn? Ja! 2 stykker, en gutt og en jente

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Ja litt engelsk og litt tysk

39. Sover du på en spesiell side? Jeg har to spesielle måter å sove på. Den ene er på magen, rett ut! Og den andre er på høyre side med dyna mellom beina.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet!


 

41. Hva bruker du mest penger på? Generelt mat. Men i det siste har jeg brukt mye penger på klær. 

42. Eier du dyrebare smykker? Ja. Kanskje ikke stor pengeverdi, men smykker som betyr veldig mye på grunn av hvem jeg har fått de fra osv.

43. Hva er ditt favorittprogram på TV? For tiden følge jeg bare med på Paradise. Men oppussingsprogrammer, matprogrammer, og The Kardashians er også favoritter. 

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg har vært i en bursdag og ute på byen. Resten av helga skal jeg bare slappe av.

45. Kan du stå på slalåm? Jepp

46. Hvordan imponerer man deg? Ved å være snill, tvers igjennom. Mot alle! Egenskaper som å være ærlig, omtenksom, og hjelpsom er også ting som imponerer meg

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Har alltid på lydløs så vet egentlig ikke helt, men tipper jeg har den standare Iphone ringetonen

48. Fortell 6 ting leserne antagelig ikke vet om deg: Sparer dette spørsmålet til et eget innlegg

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? Bourjois Healthy Mix Foundation

50. Er du sosial? Ja, men var mye mer sosial før

- Aurora Råken




VSCO lately

Tusen takk til alle dere som besøkte bloggen min i går! Overrasket over hvor mange som faktisk tok turen innom siden det er såpass lenge siden jeg har blogget. Setter kjempestor pris på det, det må dere vite ♥

Over til noe annet: VSCO

For meg har denne appen blitt en stor favoritt. Den kan sammenlignes veldig mye med Instagram, men jeg liker faktisk VSCO mye bedre. En av grunnene til det er at man ikke kan "like" bildene til hverandre, og da blir det kanskje mindre press for noen. Mange er opptatt av "likes" og kommentarer og dette er noe det ikke er mulig å få her. Jeg oppdaterer også mye oftere her enn jeg gjør på Instagram. 






Her er noen av bildene jeg har lagt ut. Jeg kommer til å oppdatere bloggen en gang i blant når det har kommet endel flere bilder der. Hvis dere vil følge meg, så heter jeg "auroraraaken".

Har du VSCO? Isåfall, hva heter du der? 

- Aurora Råken
 




Min favoritt frokost

Edit: Av en eller annet grunn ble bildene veldig gule når jeg lastet de inn på mac´en, så beklager det

De siste ukene har jeg hatt hekta på denne frokosten. Jeg blir liksom ikke lei, selv om ingrediensene i seg selv er ganske kjedelige. Det er så lettvint å lage samtidig som det er sunt. Her er ingrediensene jeg bruker:



Først tar jeg litt vaniljekesam oppi en skål. Jeg bruker den magre varianten. Jeg bytter også vaniljekesamen ut med andre vaniljeyoghurter i blandt.  

Deretter tar jeg litt cottage cheese oppå. Den magre versjonen her også. Blander dette vanligvis sammen før jeg tar på noe mer, men for bildenes skyld gjorde jeg ikke det denne gangen. 

Hva jeg bruker som "frokostblanding" varierer. Idag ble det 4korn, men ofte er det en annen med litt tørket frukt og rosiner også. Hvis vi ikke har noen av de her hjemme, blir det havregryn. Det har vi alltid

Som topping brukte jeg peanuttsmør. Det er sinnsykt digg. Bruker også ofte banan, bringebær, blåbær eller jordbær. 

Vóila! En superenkel og sunn frokost

- Aurora Råken




Endelig!!

Endelig. Jeg er tilbake med den etterlengtede blogginga. Det ble en brå stopp her på bloggen for snart ett år siden, og det har skjedd mye på den tiden. Jeg må ærlig innrømme at jeg har savnet å blogge veldig mye, og vurdert å starte flere ganger. Grunnen til at jeg starter igjen på dette tidspunktet er fordi 13 års skolegang snart er over for meg. Om litt er jeg ferdig med alt av vurderinger, eksamner, prøver, osv. Da skal jeg ta meg en etterlengtet ferie! I ferien har jeg både tid og energi til å blogge hver dag, og forhåpentligvis ta dere med på masse forskjellige eventyr.

Fremover på bloggen kan dere også forvente å lese om blant annet sminke, antrekk, personlige meninger og hverdagen min. En typisk rosablogg tenker du? Ja, kanskje det. Men jeg skal prøve å sprite den opp så mye som mulig. Og fargen rosa er sjeldent du ser her.

Det kommer etterhvert også en liten oppdatering av designet. 



Jeg kommer til å legge ut ett innlegg som kan ligne veldig på "svar på spørsmålsrunden" innlegg, men dette er generelle spørsmål jeg finner på nett. En type "tag" for dere som vet hva det er. Hvis det er noe spesielt dere lurer på så er det bare å spørre, så tar jeg det med i samme slengen! 





Dagen idag har stort sett gått til avslapping og soling på verandaen. Tok noen veldig typiske bloggbilder da, hehe. Det tar litt tid å komme seg inn i dette igjen, men det kommer seg nok etterhvert.

- Aurora Råken




Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » Juli 2015


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.com











hits