Hvilken header?

Hei heei! 

Jeg har fått send inn en god del headere, og klarer ikke å bestemme hvilken jeg skal bruke. Det er trossalt dere som leser bloggen min så derfor lar jeg dere bestemme. Hvilken header vil dere at jeg skal bruke? Skal skrive litt om de som har laget de når dere har bestemt hvilke som var finest! 

1

2

3

4

5

6

7

 

♥ HVILKEN HEADER BURDE JEG BRUKE?

 
4 ting på kjøpelista til Barcelona

Hei fine lesere! ♥

Nå har jeg kommet hjem fra KRIK, og det var en fantastisk uke! Jeg spillte beachhåndball flere timer hver dag, badet på bø sommerland, og ble kjent med masse herlige folk! Siste natta døgna vi og det var også veldig gøy. Savner alle sammen allerede. Nå er det ikke lenge før jeg drar til Barcelona, og når jeg kommer dit skal jeg såklart shoppe. Jeg har en utrolig lang og dyr ønskeliste men nå har jeg plukket meg ut 4 ting som jeg garantert skal kjøpe! Gleder meg sykt mye til jeg får dette, for flere av tingene har jeg ønsket meg utrooolig lenge! Det er ganske dyrt men har spart opp masse penger nå, og tror jeg har råd til alt sammen på bildet under.

 

Klokke fra Marc Jacobs, veske fra Micahel kors, pudder fra Too faced, hettejakke fra Juicy Coutoure

HVA SYNTES DU OM TINGENE JEG SKAL KJØPE?
Noen ønsker

Hei fine lesere! ♥

Imorgen tidlig reiser jeg til Bø, i Telemark for å være på en kristen idrettsleir som jeg har fortalt dere om før. Jeg gleder meg like mye som i fjor, og håper på bra vær! Vi skal jo bo i telt, og bade. På fredag feiret jeg familiebursdag og da fikk jeg litt penger fra familien. I løpet av sommeren har jeg lyst til å kjøpe meg noen av tingene under, pluss at jeg skal ta vippeeksentions og farge håret. Det koster litt det også, og allverdens med penger har jeg desverre ikke. 

 

 

 

 

 

 

Tror jeg først og fremst skal kjøpe meg Michael Kors klokke og Juicy jakke. Sminka tror jeg kanskje at jeg kjøper på Sephora når jeg er i Barcelona. Scooteren får jeg vel spare opp til eller bruke konfirmasjonspengene mine på etter jeg har tatt lappen. Etter det blir det vel en Michael Kors veske på meg, hvis jeg tar meg råd til det. Mange fine ting i verden, men jeg kan ikke kjøpe alt jeg vil ha, desverre. 

- HVA ØNSKER DU DEG FORTIDEN?
Bursdager og vitnemål

Hei alle fine mennesker! ♥

Igår var det vitnemålsutdelig og det var egentlig ganske trist. Kjerstin som er verdens beste lærer skal ikke lenger være læreren min. De herlige klassekameratene mine skal ikke lenger gå i klassen min. Vi møtes ihvertfall igjen om 10 år. Håper jeg holder kontakt med mange av disse fine menneskene. Skal prøve å arrangere noen jentekvelder i sommer, og tilbringe mye tid sammen med de fine jentene. Guttene er jeg jo med nesten hele tiden, men håper jeg ikke mister kontakt med de heller. Flere av de flytter jo, men jeg skal komme å besøke de. Det var en fin kveld, og nesten alle dro ut på langvannet etter det, det var koslig det også! 

Idag skal jeg feire familiebursdag, også skal jeg i bursdag til to venniner. Tar sikkert en god del bilder i bursdagen så skal jeg nok blogge om det også. Blir superkoslig som vanlig! Skal også prøve å få langt ut innkjøpene mine, bursdagsgavene mine, og litt bilder fra vitnemålet i løpet av helga. Men jeg må pakke og fikse litt småting også fordi jeg drar på leir på mandag, og blir borte til fredag tror jeg. Når jeg kommer hjem igjen, har jeg masse bilder å blogge om fra leiren, det kan jeg garantere dere! 

Bare ett lite bilde pappa tok før vitnemålsutdeliga. Toppen er fra Gina Tricot! :)

 
2 kjoler

Veldig mye kjolesnakk nå fortiden men jeg kunne nesten ikke gå glipp av å vise dere disse to nydelige kjolene. Har så lyst på begge to! 

 

   

Svart kjole med fine detaljer på ryggen - HER

   

Ferskenfarget nydelig maxikjole - HER
Nelly fashion

Hei fine lesere! ♥

Idag har jeg bursdag, wii :D Skriver dette innlegget på natta, så jeg sikkert gjort mye gøy idag allerede. Men hvertfall hittil har jeg fått 5 nye iphonedekseler av søstra mi, og kompisen hennes. Også har jeg fått victoria secret bikiner, men de fikk jeg for noen dager siden. Skal vise dere de snart. Jeg tenkte å unne meg noen ting fra Nelly.com siden jeg har bursdag. Skal bestille meg ett par sko, og en kjole hvertfall. Er helt forelsket i alt sammen, så tror nok at iløpet av sommeren har jeg mye av dette! 

  Sko med glitter HER  - Beige sko HER - Svarte sko HER - Jefferey Campbell HER

 

               

Svart kjole HER - Hvit og ferskenfarget kjole med gullbelte HER 

 

Lyserosa peplum kjole HER - Paljett kjole HER

 

  

Sølv kjole HER - Hvit kjole med belte HER

- HVA SYNTES DERE JEG SKAL BESTILLE?

 
Sommerferien 2013

Hei Hei! Det var noen som lurte på om jeg kunne fortelle om hva jeg skulle i sommer, og såklart kan jeg det. Here you go:

♥ KRIK - En kristen idrettsleir. Har vært der 2 år på rad. Det er en leir med over 1000 ungdommer mellom 14 og 17 år. Man sover i telt på en campingplass i Bø i Telemark. Man kan dra på Bø sommerland når man vil. Man kan velge mellom utrolig mange forskjellige aktiviteter man melder seg på. 2-3 ganger om dagen synger man lovsanger i ett stort telt. Man får seg masse nye venner, slapper av, soler seg, spiser mat og koser seg! Virkelig minner for livet! Jeg reiser med Maria, Solveig, Camilla, og Vilde.

 

Barcelona - Jeg skal til Barcelona på et veldig fint hotell. Hvis jeg har skjønt det rett så er barcelona 50/50 strand og shopping. Isåfall er det perfekt! Jeg kommer nok til å shoppe en god del! Primark, topshop, blanco, og masse andre butikker jeg skal innom! Skal ta noen dager på stranda også! Gleder meg! 

 Også skal jeg på konfirmasjonsleir. Jeg er leder for de som skal konfimere seg i August. Det blir sikkert kjempegøy! Også skal jeg mest sannsynligvis til Hvaler med noen kompiser. Også skal jeg nok på campingen og på hytta til tante og onkel. Resten av sommeren skal jeg bare kose meg hjemme med venner, blir nok mange turer på langvannet, tusenfryd, frognerbadet, frognerparken, nebbersvolden, og andre koslige steder! 

- HVA SKAL DERE I SOMMER?

 
Innkjøp!

Hei fine lesere! ♥

Jeg gidder ikke å komme med noen unnskyldning om hvorfor jeg ikke har blogget fordi jeg blogger når jeg har tid, og når jeg har noe å blogge om. I helga har jeg vært opptatt med sommershow på cheerleadinga, vært på jentekveld, og vært på besøk hos en kompis med noen andre kompiser osv. Vi grilla på både guttekvelden, og jentekvelden og det var veldig koslig begge deler. Jeg skal legge ut litt bilder av det litt senere.

Idag fikk jeg vite hva jeg kom opp til i muntlig, og jeg ble overlykkelig. Jeg kom opp i norsk, og trakk akkuratt den samme oppgaven som jeg hadde på prøvemuntlig. Jeg trenger bare å fikse litt her og der, og legge til en liten ting. Det var utrolig deilig for da slipper jeg å stresse så mye med å lage en helt ny presentasjon og finne masse stoff ogsånt. Ligger veldig bra ann, så idag skal jeg bare sitte i en halvtime og fikse de tingene som trengs å fikses så har jeg veiledning imorgen. Etter veiledinga skal jeg trene også skal jeg øve masse!! Hittil idag har jeg vært på en liten shoppingtur med mamma, her kan dere se innkjøpene:

Elsker fargene på disse BH`ene!! 

Etter jeg og mamma hadde shoppet litt, inviterte vi bestefar på besøk siden han har bursdag idag. Han fikk kaker, jordbær, kaffe og gave. Han ble veldig glad tror jeg. Han elsker jo kaker over alt på jord. Tror han fikk en finere bursdag enn det han forventa. Han snakket jo bare om at han skulle vaske vinduene, støvsuge ogsånt. Han ble veldig glad for gaven også! Og jeg er storfornøyd med innkjøpet også. Pluss at en dag til uka skal jeg og farmor ut for å kjøpe en ny bukse til meg. Kanskje jeg finner sminkekost(er) også. Også har jeg jo bursdag om 8 dager. Det gleder jeg meg veldig til! Ha en fin dag videre! 

♥ HVA SYNTES DERE OM INNKJØPET? ♥ VIL DERE AT JEG SKAL BLOGGE OFTERE?
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits