Six Flags

Hei! Jeg beklager for at jeg bare får blogget ett innlegg om dagen men vi gjør noe hele tiden så på kveldene er den eneste tiden jeg får til å blogge. Idag har vi vært på Six Flags. Det var en times busstur, og vi skulle være der i ca. 9 timer. Det var kanskje litt for lenge, men det var veldig gøy! Vi tok nesten alle karusellene 2 ganger, og noen av de var helt syke. Vi kjøpte sånn "flashpass", sånn at vi kunne gå forbi alle andre som stod i kø. Det kosta 100 dollar, men var definetlig verdt pengene. 

Nå er helga over og imorgen starter skolen. Det er helt greit å være på skolen. Etter vi har vært på skolen gjør vi forksjellige aktiviteter. Imorgen tror jeg kanskje vi skal til en stand med en gågate i nærheten, men jeg er ikke helt sikker. Håper på å få litt farge da, hehe. Nå er jeg veldig sliten og trøtt, så det skal bli deilig å legge seg å sove. Denne karusellen var sykt morsom. Supermann het den. Her snakker vi bokstavelig talt 90 grader. Man ble heist opp sånn at man så rett ned med ansiktet også ble man sluppet ned igjen, dritfort! 

Meg og Hedda.Michelle og Sofie. 

Og ett bilde til av en av karusellene. 
Hollywood

Hei hei ♥

Idag startet dagen med frokost på Ihop (Pannekake hus). Det var sykt mye godt der så vi var skikkelig usikkre på hva vi skulle bestille. Jeg endte opp med alt for masse, haha. Men det var sinnsykt godt, og jeg var veldig sulten. På veien tilbake til Campuset dro vi innom TJ-MAX. Der kjøpte jeg med meg 3 ting. Etter det tok vi ett sånnt gruppebilde med alle som er her på Campuset, noe som tok undøvendig lang tid, haha. Vi brukte kanskje 20 minutter for å ta 5 bilder. 

Etter bildene tok vi bussen til først ett lite marked. Det var veldig koslig å gå rundt der, men bare masse jalla ting å kjøpe. Jeg kjøpte meg ingenting der. Vi var der bare i 30 minutter, noe som var veldig greit. Så tok vi bussen videre til Walk of fame. Det var veldig kult å ha sett det i virkeligheten. Det var også masse gale mennesker der, haha. Vi rakk såvidt å gå innom noen butikker men vi fikk en veeeldig sjapp tur innom Victoria Secret (kjøpte ikke noe der, fordi jeg ville ha litt lenger tid enn det når jeg skulle kjøpe ting fra VS). Også var vi en liten tur innom Sephora, også var vi innom Forever 21. 

Etter det dro vi til ett utendørs kjøpesenter. Vi hadde 2 timer der. Det var veldig mange bra butikker men jeg var bare innom Abercombie&Fitch, Nike, Michael Kors og en godteri butikk. Det var her vi shoppa litt. Så tok vi bussen tilbake til hotellet, og nå ligger jeg her i senga nydusja og skal snart sove. Jeg er veldig klar for å dra på Six Flags imorgen, wii! 

Her er en liten smakebit på hva jeg har kjøpt, haha..

Vi snakkes sikkert etter Six Flags imorgen :)

 
2th street

Hei hei ♥ Nå har jeg kjøpt meg en internettkabel sånn at jeg får internett på rommet. Jeg har ikke prøvd den enda da, fordi jeg sitter nede på ett annet rom med internett nå. Men hvis den funker så skal jeg prøve å blogge hver kveld med masse bilder.

Igår var vi på en strand hvor vi bada og solte oss. Vi gikk også litt en liten gate i nærheten. Der gikk vi på egenhånd. Vi gikk i noen småbutikker, men kjøpte ikke så mye. Men jeg og Camilla fant en litt spennende butikk som var på en måte som ett bitte lite outlet. Der fant vi blandt annet Abercmobie, Levis, Forever 21, og Ralph Lauren. Men det var ikke så stort utvalg men jeg kjøpte meg ett par ting. Pluss at jeg kjøpte meg litt billig sminke fra Target. 

Idag har vi vært på skolen bare. Det varte ikke så lenge og tiden gikk veldig fort. Klassen var bra, og læreren vi hadde idag også. Jeg kom faktisk i Level 5, som er den beste. Nå er noen på Target mens jeg, Camilla og Michelle bare slapper av på Camphuset. Snart skal vi til en strand hvor vi skal sole oss ogsånt. Det blir sikkert bra. Håper på å få litt farge! 

Vi snakkes senere! 
California!!

Hei hei! Nå er jeg framme i Los Angeles, og det er herlig! Akkuratt nå har jeg ikke fått sett så mye siden bare har spist pizza og hilst på alle de andre som bor her. Men da var det kveld.

I dag skal vi få en liten omvisning på det store Campuset, også skal vi en liten tur på stranda. Men det oppdaterer jeg dere mer om senere. Dessverre har jeg ikke internett på rommet så det er litt kjipt. Men jeg skal prøve å blogge så ofte jeg kan fordet. EDIT: Nå har vi vært på Target og shoppet noen småting som sminke og litt sånt. Nå skal vi snart på stranda og til en liten shopping gate. 


Pharell Williams som blandt annet synger "Happy". Han satt på samme fly som oss. 

Vi blogges mest sannsynligvis imorgen! 
Reisefeber

Hei søte dere! Om bare noen timer skal jeg legge meg i senga for å prøve å sove litt. Jeg skal stå opp halv 4 i natt for da går turen først til Gardemoen for å møte alle de jeg skal reise sammen med. Vi flyr først til London for en mellomlanding, også flyr vi videre til LAX. Jeg har skikkelig reisefeber! Gleder meg til aboslutt alt. Jeg skal prøve å gjøre det beste ut av hver dag der nede. Jeg skal også prøve å blogge hver dag når jeg er der nede, men det kan hende det blir noen dager uten hvis jeg har alt for mye å gjøre. Kofferten er såklart pakka ferdig, og jeg har funnet ut hva jeg skal ha på meg. Så slipper jeg å surre med det halv 4 i natt, haha. 

Neste gang vi snakkes er jeg enten i London eller California!!! Wiii ♥ 
Brekkie timeee

Hei hei ♥ Igår rakk jeg ikke å blogge mer enn ett lite innlegg på morningen. Det var fordi jeg møtte flere av venninene mine som jeg ikke ser på over 4 uker. Trist, men det var veldig koslig da. Idag skal jeg bare ligge på verandaen for å sole meg. Det er veldig varmt og deilig ute. Nå har jeg akkuratt spist frokost, og slappet av. Nå skal jeg smøre meg inn i solkrem og legge meg ute.

Ha en fin dag! 
inspooo


Ikke lenge igjen

Nå er det bare 3 dager til jeg drar til Long Beach. Flyet går tidlig på morningen på onsdag. Nå har jeg fiksa alt som skulle fikses og jeg har pakket ferdig kofferten. Idag har jeg vært å besøkt mamma. Imorgen skal jeg møte Lise også tror jeg ikke jeg får møtt noen flere før jeg drar... Er så deilig å tenke på at jeg ikke trenger å kjøpe noe før jeg skal reise fordi uansett hva det er så kan jeg kjøpe det der nede mye billigere. 

Ha en fin dag videre! 
Marc by Marc Jacobs innkjøp

♥ ♥ ♥ ♥

Begge er mye finere i virkeligheten!! Kjøpte de i Sverige idag. Er veldig veldig fornøyd. Både jeg og søstra mi fikk kjøpt veldig fine ting. Nå er det bare 4 (!!!) dager til jeg er i California. Da skal det shoppes mye! 
Pakkeliste til California

Nå er det bare 5 dager igjen til jeg drar til California!! Jeg har begynt å pakke (er nesten ferdig). Har laget en pakkeliste som jeg håper jeg har fått med meg alt på. Og grunnen til at solkrem, shampoo/balsam ogsånt ikke står der er fordi jeg har planer om å kjøpe de tingene de aller første dagene jeg er der. Ellers håper jeg at jeg har skrevet opp alt. 

 3 sommerfavoritter

Her er tre av mine favoritt skjønnhetsprodukter om sommeren. Disse tre kommer til å bli brukt mye i sommer. Om sommeren bruker jeg veldig lite sminke men disse tre produktene er noe jeg kommer til å bruke nesten hver dag. Dette er sminke jeg kan gå på stranda med, og det skal jeg gjøre mye i sommer! 

New Dream Pure BB cream: BB cream er på en måte en dagkrem med litt farge. Denne gir fuktighet men samtidig jevner den ut hudfargen. Denne har solfaktor 15 som er ett must! Denne er oljefri, og i fargen "medium". Fargen passer meg perfekt, og jeg elsker denne! 

Too faced Chocolate Soleil: Ett solpudder jeg har brukt i over ett år nå. Denne har jeg i fargen "Medium/deep matte bronzer". Det er ett matt solpudder med perfekt farge. Man blir verken oransje, eller grå. Man får en perfekt solbrun farge. Tror dette er dette er det tredje pudderet mitt. 

Baby lips: Dette er egentlig en helt vanlig leppomade. Den har ingen farge men gir leppene fuktighet som faktisk varer. Pluss at den lukter godt. Bruker denne hver eneste dag.

Har du noen favorittprodukter om sommeren? 
Snart sommerferie

Hei! Igår kunne jeg komme opp i eksamen i matte eller naturfag muntlig. Og når jeg ikke kom opp ble jeg dritglad. Etter det så vi på film, så møtte jeg Mathias og på kvelden tok jeg meg en ganske lang joggetur. Idag var jeg på skolen i 30 minutter, noe som egentlig var ganske bortkasta, haha. Men vi rydda og vaska litt også fikk vi dra. Imorgen har jeg fri og på torsdag skal vi til Oslo. Etter det er det offesielt sommerferie ♥♥♥ 

Haha, fake a smile. 

Noen flere som nesten har sommerferie? 
California wishes

Nå er det ikke lenge igjen til jeg drar til California. Jeg har såklart masse planer om å shoppe når jeg er der. Jeg har trossalt spart opp en del penger. Jeg har igjennom hele året lagd masse kollasjer om hva jeg ønsker meg.

Den første kollasjen her er det en god stund siden jeg lagde, men har fortsatt lyst på nesten alt! 

 

 

Disse to kollasjene under er det ikke så lenge siden jeg lagde: 


Noe spesielt du ønsker deg som du har tenkt til å kjøpe i sommer?
Bursdagsfeiringer

Hei hei! Jeg beklager for mitt lille bloggfravær, heh. Jeg har feiret bursdag og har hatt overnatting hele helga så har ikke hatt tid til å oppdatere bloggen. På fredag hadde jeg bursdag med noen av jentene i klassen og andre gode venner og på lørdag hadde jeg noen ac cheer jentene på besøk. På fredag tok jeg ingen bilder desverre, men det gjorde jeg igår! Var utrolig koslig i begge bursdagene :) 

Idag har jeg vært på sommershowet til Tigers som vi desverre ikke fikk stille i (vi trakk oss dagen før pga. vi ikke hadde show). Men var gøy å se på de andre lagene da. Litt senere på dagen dro jeg på avsluttning på peppes med laget. Utrolig koslig det også. Så mange herlige jenter! Hva har dere gjort i helga? 
Klar for bursdag!

Hei hei! Imorgen og på lørdag skal jeg feire bursdag med venner. Det blir sikkert veldig koslig. Jeg har kjøpt inn ting til imorgen og nå driver jeg å lager cake pops. Imorgen må jeg lage brownies og styre med masse andre ting. Men det blir sikkert veldig koslig uansett! 

Noe som frister? ♥
Svar på spørsmål

Hei hei! Her er svarene på spørsmålene fra spørsmålsrunden. Hvis det er noe mer dere lurer på så er det bare å skrive i kommentarfeltet så skal jeg svare i ett innlegg om ca. 1 uke. Og dere må gjerne skrive hvis det er noe spessielt dere vil at jeg skal blogge om også. Det blir jeg glad for :-)

 Hvilken dato reiser du? Jeg reiser 25. juni, bare to uker igjen wiii ♥

Hvor mye koster turen totalt med alle utfluktene? Jeg er ikke helt sikker, men rundt 40 tusen uten lommepenger. Tror det koster litt under 40 tusen uten utfluktene ogs spørs det litt hvilke utflukter man skal på. Jeg skal på alle, så tror det koster litt over 40 tusen med de. 

Hvor mye lommepenger har du tenkt til å ha med? For det første er jeg veldig usikker på hvor mye jeg kommer til å ha med. Jeg har spart opp en del, og har snart bursdag så da får jeg sikkert litt penger da også. Men jeg kommer ikke til å skrive på bloggen hvor mye jeg har med før jeg har brukt det opp, haha. 

Har de andre jentene blogg, og isåfall kan du linke til de? Jeg vet at mange av de jeg skal reise med har blogg men det er så mange å linke. Når jeg kommer ned å blir kjent med jentene som er der så kan jeg linke de. 

Kan du lage ett innlegg om hva du tenker å pakke? Jepp, det kan jeg! 

Hva gleder du deg mest til? Jeg gleder meg til alt! Gleder meg til å dra til Las Vegas, Universial Studios, sole meg, bade, og ikke minst å shoppe! Og jeg gleder meg sykt mye til å bli kjent med de andre som skal dit med meg. 
Hvorfor valgte du Long Beach? Jeg har alltid hatt lyst til å dra til USA. Jeg har veldig lyst til å dra til New York men jeg ville ha en en blanding av sydentur og opplevelsestur derfor passet California bra. Itillegg var det kurs i California som varer i 4 hele uker, og det er fantastisk. Jeg leste også bloggene til de som var på Long Beach i fjor og jeg ble så gira og hadde sykt lyst til å dra!! 

Hvor mye bagasje får dere lov til å ha med? Om jeg ikke tar feil tror jeg vi kan ha med 23kg i kofferten + håndbagasje

Var det foreldrene dine eller du som betalte reisen? Det var foreldrene mine. Og det er jeg sykt takknemlig for! 

Hvordan har du spart opp penger? Jeg har spart litt over halve måndeslønna mi helt siden jeg bestillte turen. Det er jo ikke så utrolig mye hver månde men ca 800kr hver måned. Til jul ønsket jeg meg også litt penger som jeg har spart. Jeg har solgt Iphonen min som jeg fikk litt penger på. Og jeg har har bursdag snart (har hatt familiebursdag og fått litt penger der også). 

Er det noe du gruer deg til? Det er vel ikke så mye jeg gruer meg til egentlig. Det eneste må være å være så lenge borte fra familie og venner, men kjenner jeg meg selv rett så kommer det til å gå sykt fort og veldig bra. Og kanskje litt den lange flyturen. 

Skal du på Universial Studios? Ja det skal jeg, og jeg gleder meg sykt mye til det!

 

 

Favorittfarge? Lilla, og kanskje litt rosa. 

Favoritt hendelse? Hmm.. Vanskelig spørsmål. Har så mange minner, som blandt annet KRIK, NM, London turer, og Kragerø.

Hva hadde du gjort om du hadde vunnet to millioner? Hadde nok spart en god del av det til enten bil eller leilighet. Hadde sikkert shoppa litt til både meg og venner. Også tror jeg at jeg hadde gitt en liten sum til veldedighet (kreftforeningen,dyrebeskyttelser osv.) 

Har du dyr? Nei det har jeg ikke. Når jeg flytter ut skal jeg kjøpe meg hund! 

 
Solskinnsdag

Solen skinner og det er sykt varmt. Sommer ♥ Jeg startet på skolen klokka 9, men fikk dra hjem etter en halvtime. Kom tilbake noen timer senere for å levere skolebøkene mine. Etter det dro jeg hjem og la meg på verandaen å solte meg litt. Når jeg hadde ligget der i en halvtime orket jeg ikke mer fordi det var så utrolig varmt. Da tok jeg meg en joggetur isteden, veldig varmt det også! Nå sitter jeg å slapper av etter en dusj. Skal snart en tur på senteret for å se etter noen småting. 

Håper dere nyter denne fine solskinnsdagen! Vi snakkes ♥
Spørsmålsrunde

Hei hei! Jeg setter igang en spørsmålsrunde om både meg og california turen. Spør om hva dere måtte ønske, så svarer jeg på det som er greit å svare på. Jeg kommer til å svare i ett innlegg om noen dager, så spør så fort som mulig. Noe du lurer på?

 
Gårdagens feiring

Igår feiret jeg familiebursdag. Jeg har ikke bursdag før 18.juni men mamma drar bort om noen dager og blir bort lenge, så derfor feiret vi den før henne skulle dra. Nesten hele familien var samlet og det var koselig. Jeg spiste alt for masse mat og kaker så nå ligger jeg her i senga og er stappmett. Jeg fikk også litt gaver (penger), som har gått rett til sparing til California. Bare 16 dager til jeg drar nå! Blir mye snakk om California her på bloggen, men skal prøve å begrense meg litt. Jeg har tenkt til å lage en spørsmålsrunde om Cali, siden det var noen som lurte på om jeg kunne ha det. 

Masse god mat! Ikke rart jeg ble stappmett.. hehe

Dette var før gjestene kom, var ute i hagen å turna litt. Alltid like gøy. Gleder meg til neste cheertrening allerede. Også har vi jo show neste helg!! Gruer meg litt.. fordi vi er ikke helt klare med showet enda. Det ordner seg nok. Er bare en oppvisning, ikke konkurranse så det går jo bra uansett. 
California love

Som dere kanskje vet så skal jeg til California om ikke lenge! Wiii ♥ Jeg skal bo på rom med Camilla på ett campus i Long Beach. Der skal jeg gå på skole 4 dager i uka. I helgene blir det masse utflukter som det også blir noe av i ukedagene. Skal blandt annet til Las Vegas, San Diego, San fransisco, Six Flags, Disneyland, ett outlet og litt sånt. 

Blir både tid til shopping, bading, soling, og masse andre opplevelser. Gleder meg veldig mye til å møte de andre som skal bo der med meg. Jeg kjenner/vet om sånn ca. 6-7 andre som skal dit og det blir sikkert veldig koslig å bli bedre kjent med de. Flere av dem er barnsomsvenner av meg. Jeg gleder meg også til å bli kjent med de jeg ikke kjenner fra før av! 

Når jeg ser på sånne bilder som dette blir jeg så gira og gleder meg bare enda mer. Og jeg gleder meg til å ta sånne bilder selv, som jeg kan dele med dere. Kan virkelig ikke tro at jeg er der om under 1 måned!! Jeg husker dagen jeg bestillte som om det var igår. Tiden går fort.

Kommer du til å følge med på hva jeg gjør når jeg er i California? 
En ny start

Hei heei! Nå er jeg tilbake for å blogge igjen. Etter en lang pause har jeg masse bloggmotivasjon og mye å se frem til. Om bare 17 dager (25.juni) drar jeg til California, Long Beach. Det har jeg ventet utrolig lenge på og gleder meg sykt mye! Det kommer ett eget innlegg om det straks. Jeg skal ikke ta en lang oppsummering på hva jeg har gjort siden sist jeg blogget, det kan dere se på instagramprofilen min isteden. Nå er jeg hvertfall her med nytt design og masse å blogge om, spesielt når jeg skal til California. Kommer ett innlegg om California snart! 
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits