Snapshots

Hei!

Nå blogger jeg fra blogg.no sin app, fordi vi sitter ute på resturang og venter på maten. Tenkte jeg kunne gjøre det nå, siden jeg har tid og det blir enda mer stress å gjøre det når jeg kommer tilbake til hotellet.

Tilbringer dagene på stranda og ved bassenget. Dagene er veldig like. Står opp, spiser frokost, går ned på stranda for å bade og sole meg, spiser lunsj, legger meg ved bassenget. Etter det dusjer jeg, så blir det enten middag her ved hotellet eller så reiser vi inn til sentrum. Er man på ferie så er man på ferie!
Pictures

Idag våknet vi til skikkelig torden. Jeg trodde det var bomber på hotellet og stranda utenfor, men det var det heldigvis ikke. Men så mye torden og lyn har jeg aldri opplevd før. Syykt! Var ikke så veldig sterk sol idag heller, derfor bestemte vi oss for å dra inn til byen idag også. Vi fikk ruslet litt, spist crepe, og shoppet litt (eller jeg kjøpte meg ingenting faktisk! Utenom en bb-cream, haha). Da vi kom tilbake spiste vi på en skikkelig fin resturang, og nå sitter jeg i lobbyen å blogger igjen. 

Jeg og Sara tok noen bilder før vi dro ut å spiste istad, og de tenkte jeg å dele med dere. Si gjerne hva dere syntes om de! 

Hva syntes du om bildene?
Dag to i Chania

Hei! Ble plutselig to innlegg veldig rett etter hverandre nå, men sånn blir det når internettet er superraskt og ikke fungerer om hverandre. Idag har vi vært på stranda og vært i byen. Ble bittelitt shopping på de 3 butikkene vi fant, haha. Er jo sånne jallashapper overalt, men vi fant jammen meg behershka, pull and bear og stradvarius også.Internettet klikka plutselig, så det tok veldig lang tid å laste opp disse bildene. Derfor orker jeg ikke fikse sånn at dette bildet er riktig vei. Og vi skal ut å spise ogsånt nå.

Nå skal vi ut å spise, vi snakkes imorgen! 
Fremme i kreta!

Hei! 

Når jeg skriver dette innlegget er klokka halv 11 og jeg har vært i kreta i en dag. Dagen har vi tilbringt på stranda/ved bassenget (det ligger rett ved siden av hverandre), vi har spist, og ruslet litt rundt i Chania. Internettet er verdens treigeste så jeg vet ikke hvor bra blogging det blir herfra, desverre. Men jeg skal selvfølgelig prøve så godt jeg kan. Skal hvertfall ta masse bilder som jeg viser når jeg får det til! Edit: Dette innlegget ble skrevet igår kveld! Det kommer ett nytt innlegg rett etter dette, fordi jeg har super raskt internett akuratt nå.

 
Sweet 16

Hei dere! 

Igår var jeg i bursdag til Celine, som ble 16 år. Vi var 8 jenter og 2 gutter som hadde det kjempegøy. Vi spiste taco, boller, kake, vannmelon og masse annet godt. Jeg ble stappmett for å si det sånn! Jeg og noen andre jenter sov også over. Så da ble det en liten bursdagsfrokost også.Hele gjengen utenom Soshiant, fordi hun tok bildet. Øverst fra venstre: Anna, Jenny, og Maren. Nederst fra venstre: Adrian, meg, Martine, Isabelle, Celine (bursdagsbarnet) og André. Søte Martine, med vannmelon! Disse jentene er så herlige. Var så godt å se dem igjen, en stund siden sist. 

Imorgen tidlig drar jeg til syden, så neste gang blogger jeg fra Kreta. Gleder meg så mye til å komme ned til sol og varme. Skal spise masse is og bare kose meg masse. Vi snakkes da! 
In the making: fruktis

Hei! 

Idag var endelig siste dag på skolen! De to siste ukene omtrent har vi bare vært sånn halveis på skolen, og det er sykt irriterende. Vi gjør ingenting uansett, så hvorfor ikek bare gi oss fri? Det har jeg aldri skjønt. Jeg og Helene feiret sommerferie med å ta solarium og lage fruktis. De står fortsatt i fryseren så vet ikke hvordan resultatet blir enda. Fant oppskriften på Kristina Andersen sin blogg, og det så sykt fristende ut. Det gikk kjempebra... helt til vi klarte å velte to av koppene. Plutselig lå det mango, bringebær og kiwi utover hele gulvet. Flinke!!

Har du prøvd å lage fruktis før? 
Breakfast

Hei! 

Idag har jeg ikke så veldig mye. Har vært en liten tur på Metro, i håp om å vinne 10 tusen kroner å shoppe for. Men jeg vant ikke :( Nå har jeg, Helene og Celine akkurat spist mat og nå skal vi en tur på VG-lista. Det blir sikkert kos! 

Frokosten minSkal dere på VG-lista?
Familiebursdag

Hei! Idag har jeg feiret familiebursdag, og det var veldig koslig! Vi spiste grillmat, kaker, og koste oss. En del gaver fikk jeg også. Onkel, tante, og bestefar er her fortsatt faktisk. Tok en del bilder som jeg tenkte å vise dere. Har brukt den nye 50mm kameralinsa mi, og jeg er veldig imponert. Spesielt over portrett bildene jeg tok av mamma, og av kusinene mine. Men de legger jeg ikke ut her, desverre! Fine søs! 

Hva syntes du om bildene?
18 år!!

Ææææ!! Endelig 18! Jeg kan ikke beskrive hvor deilig det faktisk er. Det har liksom ikke gått helt opp for meg enda, men samtidig er det sinnsykt deilig. Nå kan jeg styre og bestemme over mitt eget liv, uten at mamma og pappa kan si noe imot. Nå kan jeg shoppe så mye jeg vil på nettet, og jeg kan kjøpe alkohol. Snakket faktisk med banken idag, så blir en tur bort dit imorgen for å fikse nytt bankkort. Og nå kan jeg faktisk ta lappen, så nå er det bare å øve masse og få rævva i gir, haha!

På "skolen" idag så vi på kino, og etter det dro jeg på bittelitt litt shopping med Helene og Ingvild. Senere dro vi til Oslo for å spise på Olivia, og gå litt i Karl Johan. Klarte selvfølgelig å få med meg litt sminke hjem! Også dro jeg hjem og der lå det jammen roser og en 50mm kameralinse og venta på meg! Så glad! Imorgen skal jeg feire familiebursdag, og det blir sikkert veldig koslig. Nå som jeg har fått ny kameralinse skal jeg prøve å ta masse fine bilder til dere, imorgen. 

Har dere hatt en fin dag?
Favoritt youtubere

Hei! Tenkte det hadde vært intressant med ett innlegg om favoritt youtuberene mine, med tanke på at jeg ser på sånne videoer hver dag, og jeg vet jeg ikke er alene. Hvis noen av vennene mine spør meg hva jeg gjør, avbryter de ofte seg selv med "Åja, dumt spørsmål, du ser på sminkevideoer?". Jeg må le.. Men det er jo så unnerholdene. Jeg har lært så mye om sminke gjennom disse favorittene. Jeg har også prøvd å plukke ut to av favorittvideoene mine fra kanalene dems, men det er jammen ikke lett! Trykk på Youtube tegnet i hjørnet på videoen for å komme inn på videoen/kanalen dems.

Kathleen Lights er den største favoritten. Jeg har ikke fulgt henne såå lenge, men har sett omtrent alle videoene hennes. Når jeg fant henne tenkte jeg bare: "Omg! hvilke sminkevideoer var så bra før??" Jeg liker hver eneste video, og noen av dem har jeg sett sikkert 3-4 ganger. Hun er både flink, morsom, pen og utrolig skjønn. Helt klart favoritt!Celina Karine 
er også en stor favoritt. Det er her jeg får omtrent alle produkt anbefalingene mine fra. Jeg har kjøpt såå mye som hun har anbefalt, og jeg blir aldri skuffa! Hun er nyutdannet makeup artist, og veldig flink. Hun er fra Norge, så hun er en av de to favorittene mine som snakker norsk. Agnes Louise
må jeg bare ta med i samme slengen som jeg nevner Celina. De er venniner og lager ofte videoer sammen. Hun er også nyutdannet makeup artist, og er også veldig flink. 
Lauren Curtis
er den første jeg oppdaget som lagde videoer om sminke. Hun er jo bare helt nydelig! Hun er veldig flink med sminke, og det var her jeg fikk mine første tips fra. Noen av videoene kan være litt lange, men så lenge jeg har god tid så sitter jeg bare å koser meg med videoene hennes. 
Linda Hallberg
lager videoer for Bangerhead. Oppdaget henne for ikke så lenge siden og jeg må si jeg ble imponert. Wow, så mye kunnskap. Her er det mange gode tips å lære, som virkelig er verdt å ta med seg videre. Hun snakker faktisk svensk!
Jeg har også mange andre jeg følger med på som for eksempel Jaclyn Hill, Alexandrea Garza, Hanna Martine, Ready Set Glamour, Asian Beauty Secrets, Shani Grimmond, Miriam Lie, Teni Panosian, og Casey Holmes! 
Hvem er dine youtube favoritter? Følger du med på noen av mine favoritter?

 
Herlig sommerdag

Hei hei!

Idag reiste trinnet til Horten for å besøke Preus museet. Vi fikk en liten omvisning, også var det rett ut i sola for å spise mat, og is. Vi lå en stund ute på brygga, og bare koste oss. Det var så deilig var så en liten gåtur og avslapping på brygga i Horten gjorde meg virkelig ingenting. Så var det to timer buss hjem igjen da.. Da la jeg meg på verandaen i en halvtime også plutselig fikk jeg besøk.

Nå har jeg nettopp spist laks, ris, og grønnsaker med mamma. Tror dette er en av favoritt rettene mine, overraskende nok. For 1-2 år tilbake taklet jeg virkelig ikke fisk, rart hvordan smakssansen endrer seg. 

Jeg elsker sånne varme sommerdager som dette. Jeg har liksom ikke gjort så mye, men har alikvel nytt (??) hele dagen. Nå er det jammen bare 7 dager til det er offesielt sommerferie! Og det er inkludert helg, og noen fridager/veldig korte dager. Kunne ikke vært mer glad for det! 

Hva har dere gjort idag? 
Hverdags sminke

Hei! Tenkte jeg skulle vise dere hva slags sminke jeg bruker til hverdags (som regel). Er jo noen ganger jeg bruker mer/mindre, men dette er det jeg vanligvis bruker. Jeg kan bruke alt fra 10 minutter til 45 minutter på å sminke meg, men før skolen ogsånt bruker jeg som regel 10-15 minutter. Fortell meg gjerne hvis dere liker noen av de samme produktene eller har noen andre gode produkter å anbefale! 

"Primer" fra Baby skin. Føler ikke denne gjør noe for huden min egentlig men den er veldig deilig og kanselerer rødheter bittebitte litt. Den holder ikke på sminka, men det bruker jeg en "settingpray" fra MAC til. ♥ Foundation fra Lóreal: Infallible 24H matte. Liker denne veldig godt!! ♥ Favoritt concealer fra Mac. Den heter pro longwear, og jeg har den i fargen NC25, men skulel gjerne hatt NC20 pga denne er litt mørk til meg. Sculpting powder fra Inglot. Den lyse fargen er 503, og den mørke er 505 (trooor jeg). ♥ Den andre pudderet fra Inglot er i farge 45, det bruker jeg som settingpudder, det har litt skimmer i seg, men det er bare fint syntes jeg. ♥ Bare minerals pudderet bruker jeg til å varme opp ansiktet. Det er i fargen "warmth" ♥ Mac highlighter i fargen: Soft and Gentle.Lash sensation fra Maybeline. Eneste maskaraen jeg faktisk har likt hittil. ♥ Superliner fra Lóreal ♥ Brow wiz og browgel fra Anastasia. Har også pomaden, men liker browwizen best. Anastasia har de beste brynsproduktene!! Øyenbrynskosten er også derfra. 

Jeg bruker også MAC fix+ etter jeg har påført sminke. Det tror jeg er den beste jeg har oppdaget innenfor "sminke". Man kan gjøre så mye med den, og det er den som har fått sminka mi til å faktisk sitte lenger enn 2-3 timer. Verdt hver eneste krone, og virkelig verdt å kjøpe! 

Hva slags sminke bruker du?
Wishes

Hei hei!

Jeg har bursdag om 4 dager! Igår spurte pappa om jeg kunne skrive ønskeliste til han, så da satt jeg meg like gjerne ned å lagde ett "ønskebilde" som jeg og søstra mi kom fram til, haha. Satt hvertfall sammen mange ting jeg ønsker meg i et bilde. Har visst en god del ønsker jeg!

Daniel Wellington klokke ? Michael Kors klokke ? Krølltang, Mast vol.2 (ikke den som er på bilde) ? Sony kameralinse 50mm ? Adidas t-skjorte ? Svarte/blå toms ? Orgins High Potency Night-a-mins nattkrem ? Epilator ? Nars Audacious leppestift i Raquel ? Macadamia hårkur ? Flowerbomb parfyme ? Too faced solpudder ? Naked skin concealer fra Urban Decay ? Clear start produkter ? Sigma/Zooeva sminkekoster ? Nike Roshe Run 

Hva syntes du om ønskene? Hva ønsker du deg? 
Flere bilder

Tenkte jeg skulle dele litt flere av bildene jeg, Helene og Ingvild tok på torsdag. Bildene er tatt med Helene sitt kamera, og det tar såå fine bilder. Jeg skal invistere i en ny linse rett før sommerferien tenker jeg. Har jo bursdag om 5 (!!) dager. Da blir jeg 18, wii ♥ Skal ønske meg penger sånn at jeg får kjøpt en 50mm linse. Å ta masse bilder gjør det så lett å se tilbake på gode minner. Itillegg syntes jeg det er gøy å se tilbake på bilder av meg hvordan jeg forandrer meg. Noen andre som syntes det er gøy å se tilbake på gamle bilder? 

Hva syntes dere om bildene?
Sol og sommer

Endelig litt sommer!! Igår kveld kom kusina mi på besøk en liten tur, og vi var ute å lekte og det var så varmt og deilig. Og idag har jeg ligget på verandaen i flere timer å solt meg. Jeg elsker sommer! Har faktisk fått mye ut av dagen idag. Jeg har både trent og hatt kjøretime. Nå passer jeg Leo, som jeg snart skal gå på tur med. Senere skal jeg møte noen venner.Snakkes! 
A bowl with

Mager vaniljekesam, granola med tørket bær, friske jordbær og blåbær! 
Bilder med Helene og Ingvild

Hei dere!

Nok en kjedelig dag på skolen er over. Blir lei av disse undøvendige filmdagene. Vi så halve Catch me if you can, også fikk vi en times pause. Da gikk jeg, Ingvild, og Helene for å ta litt bilder ved langvannet. Egentlig ble jeg mest fornøyd med bildene i stående format, men når jeg legger de inn her så blir de feil vei, og jeg orker ikke fikse på det akkurat nå. Dere får se de en annen dag! I promiseFine bestevennene mine!

Hva syntes du om bildene?
Today

Hei hei!

Idag var jeg på skolen, for å se på verdens kjedligste film (sånn helt serriøst). Halve klassen gikk ut, og jeg skjønte ingenting av hva den handla om. Interresant ja.. Også hadde jeg samfunnsfag fremføring, som ikke gikk sånn altfor bra, men jeg får 5 i standpunkt så jeg er fornøyd. Dro hjem og feiret med vannmelon og Det nye. 

Så fikk vi besøk av bestefar (som har bursdag idag), og søsteren min. Det ble grillmat til middag, og is med jorbær til dessert. Nam! Leo, hunden til søstra mi ble også med. Han er faktisk skikkelig fotogen. Skal passe han i helga og da kommer det sikkert noen flere bilder, han er så søt! Nå har jeg akkuratt kommet hjem fra trening, og skal forte meg å hoppe i dusjen. Vi snakkes imorgen!

Hva har dere gjort idag?
50 spørsmål

Hvor høy er du? Sist jeg målte meg var jeg 1.63, tipper jeg er rundt det fortsatt. Har ett lite håp om at jeg er 1.64

Hvilken film så du sist? The Conjuring

Hvem ringte du sist? Helene

Hvem ringte deg sist? Ingvild

Når våknet du i dag? 7...

Hva sto det på den siste meldingen du fikk? Hahaa heldig du

Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg elsker å snakke i telefonen, men hvis det er noe jeg lurer på eller noe så sender jeg som regel tekstmelding! Men snakker mye på snap, og chatter på Facebook. 

Hva har du alltid i vesken? Bruker skjeldent veske (utenom på skolen) men har alltid med meg lommebok, og mobil. På skolen har jeg jo med meg mac, og papirer til skolen + blyant og en liten notatbok.

Hva er ditt favorittsted? Hmm.. Senga? Neida. Jeg elsker å reise! Det stedet jeg har opplevd mest, og skapt flest minner på frem til idag er nok California. Det var så fantastisk! Når vi var i Las Vegas (som forsåvidt ikke ligger i California) følte jeg at jeg levde i en film. 

Hvilket sted foretrekker du minst? Vanskelig å si.. Kanskje iskalde utedoer midt på natta?

Har du noen gang kysset en jente? Haha ja

Hvilken julesang er din favoritt? Det er såå mange fine julesanger. De første jeg kommer på er All I want for christmas, Home for christmas, og I saw mommy kissing santaclaus. 

Når er neste gang du skal utenlands? Skal til Kreta i starten av sommerferien 

En ting som er irriterende med å blogge? Nå har jeg akkurat startet igjen da, men når man ikke har noe å blogge om, eller man ikke har tatt noen bilder. Pluss at blogging tar utrolig mye tid. 

Hvor tror du at du befinner deg om ti år? Hmm.. Jeg aner ikke. Håper jo på å ha en jobb jeg trives med, en mann, leilighet, hund og kanskje barn i tankene? 

Sover du med eller uten klær om natten? Uten

Hva skremte deg om natten som barn? Det var mye. Var livredd for å sove egentlig. Var redd for at noen skulle bryte seg inn i huset ellernoe sånt. 

Hva er den største premien du har vunnet? Kommer ikke på noen store premier jeg har vunnet. Husker jeg vant en parfyme på blogg.no en gang, og en pizzaskjærer på ett skrapelodd. 

Hvor mange puter har du i sengen? 3. Har en sånn stor hotellpute, og to vanlige. 

Hva er det rareste du har spist? Har ikke spist så veldig mye rart egentlig. Er ikke redd for å prøve, men har bare aldri hatt muligheten til å spise noe sprøtt.

Hvilken iskrem er din favoritt? Is er så godt, uansett hva slags. Elsker både kuleis og softis. Men fra isdisken på matbutikken blir det som regel lion. Mest fordi den er størst, hahh

Hvilken dessert er din favoritt? Varm brownies og vanilje is kanskje. Det er himmelsk. Men liker jo alle typer kaker nesten.

Hva var drømmejobben din som barn? Tror ikke jeg hadde noe spesiell drømmejobb faktisk.

Kan du spille poker? Nei, må alltid være på lag med noen hvis vi skal spille poker. Har aldri satt meg inn i det. 

Liker du kaffe? Nei!

Hva er din beste egenskap? Hmm.. Jeg er veldig lett å bli kjent med, og alltid åpen for nye eventyr. Bryr meg også veldig mye om hvordan vennene mine har det, og vil gjerne hjelpe hvis de trenger det. 

Hva er din verste egenskap? Jeg er STA! Ikke noe mer å si om det...

Hva drikker du helst frokost? Drikker som regel vann eller Zeroh saft. Men når pappa lager hjemmelaget juice i helgene drikker jeg alltid det.

Nevn to historiske personer som interesserer deg? Det aner jeg ikke

Hvem var den siste du delte seng med? Helene tror jeg

Potetgull eller smågodt? Smågodt

Har du vært innlagt på sykehus? Ja

Blir du lett forelsket? Nja, vet ikke helt egentlig.

Hvordan gjør man et godt intrykk på deg? Folk som er hyggelige uansett hvem som er tilstede. De som sprer glede og er seg selv. 

Hva bruker du helst penger på? Mat, sminke, buss og klær. Mesteparten går til mat, haha. Elsker shopping da, men har jo ikke inntekt.Hva har du spist i dag? To knekkebrød, med ost og kalkunfilét

Hva er ditt favorittprogram på tv? Ser lite på tv egentlig. Ser heller på youtube. Favoritt tv programmet mitt må vel være Kardashians, et interiør eller matprogram.

En grønnsak du ikke liker? Liker omtrent alle grønnsaker, kommer ikke på en jeg ikke liker.

Er du partyjenta eller den stille og rolige? Jeg er nok mer partyjenta

Hva har du helst på deg? Joggebukse eller koseshorts og en deilig genser. Men elsker å pynte meg også. 

Vil du ha barn? Ja

Kan du noen andre språk enn norsk? Kan litt tysk (fra ungdomskolen), også kan jeg jo litt engelsk da.

Foretrekker du havet eller basseng? Havet, så lenge det ikke er fylt med brennmaneter, tang og tare.

Er foreldrene dine gift eller skilt? De er ikke gift, men samboere.

Hvilken øyefarge har du? Grønn/blå

Er du sosial? Ja 

Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Sokker eller barføtt. 

Hva hører du på akkurat nå? Sitter på skolen, så de andre som snakker

Fortell noe leserne dine antageligvis ikke vet om deg? Hmm.. Tror kanskje jeg lager ett innlegg senere om: Ti ting dere ikke visste om meg

Den siste boken du leste? Idas dans

Er du singel?  Jepp
Jeg er tilbake!!

Hei hei!

Jeg har bestemt meg for å begynne å blogge litt igjen. Det er over ett halvt år siden jeg var her inne å postet ett innlegg sist, men jeg må faktisk si at jeg har savnet å blogge. Nå har jeg jo snart sommerferie og da har jeg masse tid til bloggen. I sommer skal jeg til blandt annet Kreta, og København, og jeg håper dere vil følge med på den ikke så veldig spennende hverdagen min der, haha!

                       

Har forresten bestilt kamerastativ, og fjernkontroll. Så nå kan jeg endelig ta bilder til bloggen selv. Men har Helene som backup. Personlig fotograf. Følg gjerne fotobrukeren hennes på instagram: White.air 

Håper dere vil følge meg videre! 
Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » November 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits