Helmaks Egon!

Endelig helg og ett skritt nærmere mot sommerferie, og ferdig med VGS!! Planen var egentlig å dra på hyttetur til Trysil idag, men jeg droppet det isteden. Da dro jeg på Egon og spiste. En halvtime etter jeg kom hjem måtte jeg begynne å lage middag igjen, stappmett som jeg var.. Tror ikke jeg skal spise mer idag for å si det sånn.God helg!

- Aurora Råken
Dagens antrekk - 02.06.16

Nok en solfylt dag! Jeg får vel slutte å skrive om været i vært innlegg, men så deilig og varmt som det er nå er det nesten umulig. Vi hadde langt friminutt på skolen idag også, så jeg fikk faktisk tilbragt mye tid ute. Jeg og noen andre i klassen satt oss på langvannet og slappet av. Noen grillte også. Resten av dagen har gått til soling på verandaen og pizzaspising. Hva bruker dere disse fine sommerdagene på?Både shortsen og toppen er fra Bik Bok

Hva syntes du om antrekket?

- Aurora Råken
Hva spiser jeg i løpet av en dag?

Hei hei! 

Dagen idag har vært superfin, akkurat sånn som alle de andre solfylte dagene. Sola og varmen gjør virkelig noe med humøret!! Startet dagen med å kjøre pappa til Gardemoen, overraskende nok følte jeg meg skikkelig uthvilt. Da jeg kom hjem hadde jeg enda et par timer til skolen begynte, og de brukte jeg bare til å slappe av helt. Skoledagen varte i kun 1 og en halvtime og det var sinnsykt deilig. Etter skolen dro jeg og en venninne på en liten shoppingrunde og satt på verandaen og spiste is. 

Siden pappa er bortreist i noen dager er det jeg som lager middag. Jeg er egentlig veldig glad i å lage mat, hvis jeg kan gjøre det på min måte, haha. I den anledning tenkte jeg å vise dere hva som er typisk at jeg spiser i løpet av en dag. 

Frokost:

Til frokost spiser jeg veldig ofte knekkebrød. Salami og ost er en favoritt. Ellers går det i salami og egg, cottage cheese og syltetøy, eller nugatti <3 <3 Innlegget jeg la ut om favorittfrokosten min er også en veldig stor favoritt, som dere kanskje skjønte! Dere kan se bilde nederest (kveldsmat)

Snacks: 

Det veldig forskjellig når på dagen jeg spiser snacks, men siden jeg starter sent veldig mange dager så blir det som regel før jeg drar på skolen. Spiser som regel frukt eller skolebrød hahah.

Lunsj:

Jeg har blitt dårlig på å ha med matpakke på skolen i det siste, så går desverre mye penger der. Har jeg med matpakke er bildet under ett godt eksempel. Ellers går det i kylling og ris. Hvis jeg kjøper mat på skolen er det ost og skinke baguett eller "14-havregrøt"

Middag:

Dagens middag ♥♥♥ Nam! Denne oppskriften er fra Marthe Borge sin blogg. Den var suuuper enkel å lage, pluss at den smakte himmelsk. 

Kveldsmat:

Knekkebrød eller vaniljekesam og cottagecheese er som regel det, det går i. Lager også ostesmørbrød en gang i blandt, da smaker det helt fantastisk! Klarer faktisk ikke å bare spise en skive.. 

Noe som fristet? Hva spiser du i løpet av en dag?

- Aurora Råken

#mat #food #foodinspiration 
Jeg er...

På skolen er jeg en som alltid sitter å leser blogger, ser på klær i nettbutikker osv. (får likevel med meg hva timen handler om da, heh) Ellers har jeg en tendens til å snakke litt mye med den jeg sitter ved siden av. Selvom det høres ut som jeg driter i skolen nå så er jeg faktisk ganske flink og får gode karakterer.

På eksamen er jeg alltid tidlig ferdig. Ihvertfall hvis det gjelder norsk. Når jeg skriver tekster dukker det så mye opp i hodet som jeg bare må få skrevet ned med engang. Det går fort å skrive teksten, og jeg har masse notater og skjekklister til å rette på teksten, så da blir jeg ferdig i en fei. Sitter som regel en halvtime - tre kvarter bare for å ikke være den som går først, og for å gå igjennom teksten noen ekstra ganger. 

På vors er jeg enten supergira eller veldig sliten.

På byen er jeg også enten supergira eller veldig sliten. En som alltid har lyst på en drink, og liker best å sitte å snakke med folk.

På facebook er jeg for øyeblikket en som spammer ned med blogginnlegg. Hahah. Jeg beklager til dere som er venn med meg og ikke interresserer dere i det hele tatt men 90% av leserne mine kommer derfra, og det er bare å slette meg som venn hvis dere ikke vil ha det opp :)

På instagram er jeg en som legger ut bilder i perioder. Kan legge ut bilder hver dag i en uke, også blir det en måndedes stopp. Jeg følger også veldig mange på instagram så feeden min er veldig variert.

På snapchat er jeg en som snapper mye med få personer.

Hjemme alene er jeg sinnsykt paranoid. Jeg er veldig sjeldent alene hjemme men de få gangene tror jeg alltid det skal komme både tyver, voldteksmenn, og det ene og det andre.

På jobb er jeg ingenting, fordi jeg har ikke jobb.

I telefonen er jeg pratsom og glad. Jeg elsker å ligge i senga å prate i flere timer med de jeg er glad i. Telefonsamtaler ødelegger døgnrytmen min. Det burde jeg kanskje lært før natta til eksamen, men det gikk heldigvis fint!

På sms er jeg enten den som skriver kjempelange meldinger eller kjempekorte. Hvis jeg ikke har mulighet til å snakke i telefonen så tekster jeg som en gud. 

I vennegjengen er jeg hun som snakker fort og mye? Hahah. Jeg er på en måte i to forskjellige vennegjenger, og i den ene gjengen prater alle fort og masse hele tiden. Er også en som elsker å finne på noe og dra med folk ut! 

- Aurora Råken
Les mer i arkivet » Juni 2016 » Mai 2016 » Juli 2015


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits