Venice Beach, og Santa Monica Beach

Hei hei ♥

Idag har vi vært på Venice, og Santa Monica Beach. Venice var litt skuffende faktisk. Det var ganske skittent der, men såklart var selve stranda ganske fin. Santa Monica derimot var veeeldig fin. Både gatene, og stranda. Det var en sykt koslig shoppinggate, pluss ett veldig fint utendørs senter. Stranda også var helt perfekt. Sola strålte ikke så mye som den har gjort de andre dagene, haha. Men imorgen skal vi til Huntington Beach for å sole oss i noen timer før vi skal på skolen.Okei, jeg vet jeg ser helt forferdelig ut på dette bildet, haha.. men tok det med likevel. Var sykt sterkt lys der, så jeg sleit med å holde øynene åpne.Snakkes imorgen kveld i min tid :-)
Las Vegas

Hei hei! Lenge siden sist, og jeg beklager.. Men jeg hadde rett og slett ikke tid til å blogge mens jeg var i Vegas. Turen til Las Vegas var sinnsykt kul. Tenkte jeg kunne skrive litt under bildene denne gangen, så er det litt lettere å lese. Kommer også til å lage noen kollager som jeg kan legge ut med mobilbilder.Meg og Camilla inne på ett ganske eksklusivt shoppingsenter. Det var kjempefint der.

Shopping, shopping og shopping...

Det var casinoer overalt i Las Vegas.

Vi lå 1,5 timer sånn ca. og solte oss ved ett basseng i Las Vegas. Det var helt SINNSYKT varmt. Tror aldri jeg har vært på ett så varmt sted før. Det var 40 grader i skyggen, og sikkert myeee mer i sola. Brant meg under føttene bare jeg satt ned foten i 2 sekunder. Eneste gangen vi faktsik har fått litt tid til å sole oss, er fortsatt like bleik haha. Håper vi får noen flere dager på stranda!! Her var vi oppe i ett veldig høyt tårn, som jeg allerde har glemt navnet på. Men det er hvertfall veldig kjent. Der tok jeg to sykt kule karuseller. De gikk liksom utenfor tårnet sånn at man hang ut i lufta hvor det var dritlangt ned. Den andre var litt sånn som "jappen" på Tusenfryd, bare at den var mye skummlere, men man fikk jo utsikt over hele Vegas, noe som var veldig kult.

Etter vi hadde vært i Tårnet dro vi til Vegas skiltet. Det var veldig mye mindre enn jeg trodde, men er jo kult å ha tatt bilder der ogsånt. Idag var vi på Hard Rock café. Der spiste vi mat, så dro vi til ett annet shoppingsenter som også var veldig eksklusivt og fint. Der fikk vi veldig dårlig tid, så jeg shoppa egentlig ingenting. 

Men her er litt av innkjøpene mine fra turen :-) 

Imorgen skal vi til Santa Monica, og Venice beach. Der skal jeg shoppe og sole meg (om vi får tid, haha). Også er det skole og noen små utflukter resten av uka. Til helga drar vi til San Francisco. Aner ikke hva vi skal utenom å se på brua, men der skal jeg ihvertfall prøve å ikke shoppe noe. Vi blogges! 
Universal Studios

Hei, rakk desverre ikke å blogge når vi kom hjem fra Universal Studios igår kveld. Da stupte vi til seng fordi vi var så trøtte, haha. Hadde det hvertfall gøy på Universal Studios. Vi tok noen "karuseller". Trodde egentlig det skulle være mange flere og bra karuseller der, men jeg klager ikke. Vi gikk rundt å så i parken, og det var veldig koslig. 

Vi dro også på en sånn "Studio Tour". Den var veldig bra. Da fikk vi se ting fra filmverdenen. Hvordan de lagde regn/fosser/oversvømmelser osv. Også fikk vi se flere film "locations". Blandt annet Wisteria Lane fra Frustrerte Fruer. Tok noen bilder men ingen speiselt bra, men dere får se de likevel. På slutten var vi på en disco inne på Universal Studios og det var helt greit. Nå skal jeg til LA, vi snakkes!
San Diego

Hei! Idag dro vi til San Diego. Det var ca 2 timer busstur med noen stopp underveis. Først stoppa vi ett sted hvor vi spiste og lå på stranda i 30 minutter, haha. Vi har det så travelt at noe avslapping på stranda blir det liten tid til. Men fikk hvertfall bittelitt skille, for første gang på denne reisen. Selvom jeg skal være i California i 4 uker tilsammen så kommer jeg til å komme hjem likbleik. 

Neste stopp var en liten gate med jallabutikker. Nesten alle "butikkene" var like. Vi bare gikk litt rundt å så. Jeg kjøpte meg ikke mer enn 2 armebånd. Etter det var neste stopp ett kjøpesenter. Det var faktisk ett ganske bra senter, selvom jeg følte vi fikk litt liten tid. Vi rakk å gå innom 4 butikker tror jeg. Kjøpte meg hvertfall ett par ting på Victoria Secret, kjøpte meg noen ting fra Levis og det var det. Selvom det ikke var så mye så er jeg fornøyd. Sparer pengene til Outlet. Imorgen skal vi til Universal Studios. Det gleder jeg meg veldig til og jeg skal prøve å få tatt litt flere bilder da enn det jeg gjorde idag :) 
Disneyland

Hei hei! ♥ Jeg beklager veldig for at jeg ikke har fått blogget de siste dagene men det er fordi jeg har vært syk, pluss at vi har hatt sykt mye å gjøre. På torsdag (tror jeg) var jeg syk og måtte være hjemme fra skolen og stranda. Jeg kasta opp, og følte meg veldig dårlig. Men heldigvis sa det andre at det ikke var så mye jeg gikk glipp av. Og jeg er forresten helt frisk nå! 

Idag derimot var vi i Disneyland! Det var sykt kult. Jeg hadde jo forventa at det skulle være bra, men det gikk faktisk over forventningene. På dagen var det sykt varmt, vi gikk rundt å så på parken, og tok karuseller (så mange som mulig med vann). Så satt vi oss ned å spiste, før vi skifta når kvelden kom. 4th of July er jo veldig stort og det var veeeeldig gøy å være med på. Det var helt sykt koslig med alle lysende, alle folkene (kanskje litt for mange folk, haha), og alle de fine rakettene. Og for å ikke glemme musikken som lagde skikkelig koslig stemning. Minner for livet ♥ 

Meg og Michelle

Meg og Camilla. Vi kjøpte sånne søte Minnie Mus ører, tihi.

Denne karusellen var sykt kul, og vi tok den først engang før vi spiste, også måtte vi ta den 3 ganger på rad etter vi hadde spist!! 

Camilla, meg, Sofie 1, Sofie 2, og Michelle

Meg og Camilla igjen. 

Så mange fine lys, og så koslig stemning.

Og slottet. Var ikke så veldig stort (mindre enn jeg trodde), men det var veldig fint. Og hvertfall med alle rakettene som bak det. Jeg har tatt noen fler bilder med mobilen som jeg kanskje legger inn i en kollage etter helga som jeg poster her. Om dere vil?

Nå er klokka kvart over 1 her i California og jeg prøver å blogge så fort jeg kan fordi jeg må egentlig legge meg. Skal opp 7 imorgen også fordi da skal vi til San Diego. Vi skal innom noen strender, ett outlet, og ett shoppingsenter tror jeg. Skal ta masse bilder, så snakkes vi om ca. 1 døgn. 
Randome bilder

Hei! Idag har jeg vært på skolen også bare slappet av på Campuset. Nå skal vi dra å spise middag. Idag har jeg nesten ikke tatt noen bilder, så her er bare en oppsummering av bildene fra denne uka. Litt dårlig blogging iåmed at jeg ikke har gjort så veldig mye idag. Men skal prøve å få tatt litt flere bilder ikveld og imorgen. 

Smakebit på innkjøpene

Hei! Idag har jeg vært på skolen, og på et shoppingsenter. Det var idag jeg gjorde unna det meste av shopping. Mangler bare sko, litt sminke, og noen andre småting. Men kjenner jeg meg selv rett kommer jeg til å kjøpe masse mer, hahah. Men jeg er ihvertfall veldig fornøyd med hva jeg har kjøpt. Jeg har ikke tenkt til å vise dere alt jeg har kjøpt nå, men her får dere en smakebit av det jeg har kjøpt idag:Hva syntes du?
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits