Fremme i København!

Heihei!

Igår kveld kom vi frem til leiligheten i København, og vi koser oss som bare det! Igår lagde vi litt pasta og drakk vin. Før vi la oss spilte vi litt kort og bare slappet av. Idag har vi brukt dagen på shopping. Nå har vi akkuratt fikset oss, og skal ut å spise på en resturang som heter "Fiat". Her kan dere se hva jeg kjøpte meg idag:Vi snakkes! 
Wants

Heihei!

Beklager for mitt lille blogg fravær men, nå er jeg tilbake! Om bare 4 dager drar jeg til København med Helene og Ingvild. I den forbindelse har jeg laget en ønskeliste/handleliste. Det må jo så klart bli litt shopping når man er i København. Blir noen fine dager med shopping, tivoli, stranda, club, og masse kos med verdens beste jenter. 

  

Hva syntes dere om ønskene? Hva ønsker dere, dere?
American pancakes

Heihei! Idag har jeg hatt lyst på pannekaker siden jeg våknet, og det ble jammen en fantastisk kveldsmat. Ble amerikanske pannekaker, jordbær, og is. Er det ferie så er det ferie. Jeg fant oppskriften til pannekakene på bloggen til Erica. Anbefales! 

Vi snakkes! 
Siste innkjøp

En av dagene vi var i Chania var vi innom noen få butikker. Var jo for det meste bare sånne småbutikker med masse hatter, smykker, solbriller osv. men vi var også på Zara, Pull and bear, Stradivarius, og Berskha. Kjøpte meg så lite som mulig, med tanke på at jeg skal til København om bare to uker. Men her er hvertfall det jeg kjøpte:

Blomster"kranser" fra sånn jallabutikk

Sko fra Berskha og sandaler fra Stradivarius

Bukse fra Berskha

Foundation, bb cream og concealer fra et parfymeri

Ansiktsmaske, nattkrem og leppomade fra taxfree´en på Gardemoen

Tattoveringer fra en jallabutikk

Og når jeg kom hjem hadde mamma og pappa kjøpt to ting til meg. XXL hadde åpna i byen eller noe sånnt, så det var åpningssalg! Thanks mom and dad! ♥Hva syntes dere om innkjøpene?
Hjemme!

Hei

Først må jeg bare si unnskyld for dårlig blogging de siste dagene. Internettet på hotellet var opp og ned hele tiden, og jeg måtte sitte i lobbyen hvis jeg skulle blogge, og det fikk jeg lite tid til når jeg skulle nyte ferien. Men, nå er jeg hjemme og da har jeg masse tid til å blogge. Snart reiser jeg jo til københavn også, og da blir det nok noen spennende innlegg derfra.

Jeg har hvertfall hatt en super ferie i Chania med masse sol, god mat, strand, basseng, og vannscooter, bare for å nevne noe. Det er jo full sol i Norge også så det var ikke så ille å komme hjem uansett. Her er noen bilder fra ferien:


Håper dere nyter sommerdagene, det gjør jeg! 
Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » November 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits