10 ting dere ikke visste om meg!

Hei heei ♥

Hele denne helga har jeg det kjempe travelt så ikveld og imorgen tidlig har jeg tenkt til å skrive ett par forhåndskrivde innlegg som jeg kan poste på søndag, mandag ogsånt.

Men over til noe helt annet. Her er 10 ting dere kanskje ikke visste om meg

1. Jeg har gått på omtrent alle mulig sporter og aktiviteter du finner. Alt fra fotball, ridning, bortennis, dansing, håndball til sjakk, friidrett, hockey osv.

2. Jeg snakker med meg selv HELE tiden.

3. Hvis jeg kunne velge mellom å fikse håret eller ha på sminke hadde jeg fikset håret. Og hvis jeg kunne velge mellom hudsminke eller øyesminke hadde jeg valgt hudsminke, selv om jeg ikke har noen urenheter.

4. Jeg er kristen.

5. Jeg elsker både hunder og barn. Eller generelt dyr. Jeg har ønsket meg en hund så lenge jeg kan huske, og jeg ønsker meg det fortsatt. Og jeg elsker småbarn, og er ganske ofte barnevakt. De er så søte alle sammen! 

6. Jeg trives best med gutter og har fler guttevenner enn jentevenner.

7. Jeg har aldri farga håret, utenom sånn som går ut som f.eks dipdye med konditorfarge.

8. Jeg ser nesten aldri på TV. Jeg tror ikke jeg kan huske sist gang jeg så på tv. Det må være flere uker/måneder siden.

9. Jeg er rastløst, ubesluttsom og utolmodig. Helt sykt også. Jeg kan stå i 10 minutter å ikke finne ut hvilken hvite singlett jeg skal på meg liksom. Og hvis noen spør meg om hvilken film jeg vil se så svarer jeg alltid "vet ikke" eller "samme for meg" for jeg aner virkelig ikke. Jeg må også gjøre noe hele tiden, og er ute med venner mesteparten av dagen. Hvis noen bruker skikkelig lang tid på noe blir jeg skikkelig irritert. 

10. Jeg er sykt sta og har ett ganske stort tempremang. Jeg har sykt sterke meninger og står ofte å diskuterer med vennene mine, og familien min. Det går ikke en dag uten at jeg og mamma eller pappa diskuterer noe. Og jeg blir alltid skikkelig sur! 

- KJENNER DU DEG IGJEN I NOE? VISSTE DU NOE AV DETTE FRA FØR?




Blogger jeg leser

Hei heei ♥

Noen av dere lurte på hva slags blogger jeg leser og om jeg har noen blogger å anbefale så derfor tenkte jeg at jeg kunne lage ett innlegg om hvilke blogger jeg leser. Jeg leser utrolig mange blogger så dette er nesten ikke halvparten engang men det er de jeg liker aller best. Kommenter gjerne om dere leser noen av de samme, eller om dere har noen blogger å anbefale meg!


Jeg leser veldig mange andre blogger enn disse også. Men du finner de fleste av disse bloggene på topplista, så du finner de der. 

- HVILKE BLOGGER LESER DU? NOEN AV DE SAMME?




blogsoft klikker

Jeg har prøvd DRIT lenge å laste opp dette innlegget men både internettet og blogsoft klikker. Så da tar jeg bloggfri idag! 

 




Svar på spørsmålsrunden - DEL 2

Hei fine lesere! ♥

Idag slutta vi halv 12 på skolen og det var veldig deilig. Etter skolen dro jeg hjem for å gjøre de få leksene vi har. Det er så deilig med lite lekser på videregående. Nå sitter jeg her og blogger og skal snart ut å møte Kenneth. Ikveld skal jeg trene med Lina på Condis. Gleder meg til å komme ordentlig igang på Condis igjen. Men her er resten av svarene fra spørsmålsrunden:

Hva er dine store interesser?  Jeg er veldig glad i å trene, og hvertfall cheer. Jeg virkelig elsker cheerleading. Det ser jeg på som min aller største interesse. Men jeg ser også på blogging som en interesse, for jeg liker å ta bilder, skrive osv. Men å shoppe og møte venner er også noe jeg er veldig glad i. 

Hvordan inspirerer Justin Bieber deg? På veldig mange måter. Han er en veldig talentfull person. Men det er tre ting ved Justin som har inspirert meg masse. Det første er "believe". Det å tro på seg selv, ikke bare å drømme men å opfylle drømmene sine. Han har lært meg at det faktisk ikke er umulig å oppnå drømmen sin. Det andre er at han er utrolig god som person. Han har donert bort så masse penger, han drar å besøker fans på sykehuset, overrasker fans, og er utrolig snille mot dem. Det tredje er hvor sterk og fantastisk han er. Jeg tror ikke jeg vet om noen andre som har fått så mye hat som det Justin har fått. Alikevel står han opp konsert etter konsert og synger til de som elsker han. Han gir seg ikke og han lever drømmen og gjør haterene sjalue. Jeg er 100% sikker på at de fleste som slenger dritt om Justin bare er sjalu for at han har så mange jenter etter seg, ett så stort talent, så mye penger, og en så snill familie. Han lever ett hardt liv men er veldig tøff! Og ikke minst inspirerer sangene hans meg, jeg finner så mye trøst og glede i sangene hans. Og for å ikke glemme "Never say never"!



Liker du å trene? Isåfall, hvordan? Jeg liker å trene cheer som sagt, men også styrke. Det er fordi da kan jeg se resultater ganske fort. Jeg er ikke så veldig glad i å trene kondisjon men det må gjøres det også. 

Hva skal til for at du skal lese en blogg? Hvis jeg skal bli fast leser av en blogg burde bloggen ha store bilder med bra kvalitet, ryddig design, og varierte innlegg. Jeg liker å lese om sminke, klær og trening. 

Hvor mange timer daglig bruker du på blogg? Ca. 2 timer. Men det varierer veldig. Noen dager kan jeg bruke 5 timer mens dager kan jeg bruke 30 minutter. 

Har du søsken? Ja jeg har en storesøster på 20 som heter Sara.



- HVA SYNTES DU OM SVARENE? NOE MER DU LURER PÅ?




Dagens antrekk!

Hei heei ♥

Skoledagen idag virket veldig lang, men jeg har det faktisk veldig bra på skolen. Klassen er veldig hyggelig, fagene er faktisk morsomme, og skolen er veldig fin. Idag skulle jeg ta antrekksbilder til dere men det var ikke så lett. Jeg har verken stativ eller selvutløser fjernkontroll. Jeg gikk rundt i hagen og i huset for å finne steder med fin bakrunn og ett sted å sette kamera. Og det var vanskelig å få kamera til å fokusere ordentlig. Bildene ble på forskjellige steder med forskjellig lys men jeg håper det duger. Prøvde mitt beste!

Topp fra Monki // cardigan fra Vero Moda // bukse fra Dr.Denim // veske fra Michael Kors

- HVA SYNTES DERE?




Inspirasjon

// weheartit.com




Skal jeg lese bloggen din?

Hei hei ♥

Jeg har lyst til å lese noen nye blogger. Derfor lurte jeg på om du ville at jeg skulle lese bloggen din? Bare legg igjen en kommentar i kommentarfeltet så stikker jeg innom!

Bildet er noen dager gammelt, og ja jeg ser veldig rosa ut i ansiktet men jeg er ikke det.




Svar på spørsmålsruden - DEL 1

Hei hei ♥

Deler spørsmålsrunden opp i to deler jeg. Har vært opptatt i hele dag, så det er derfor jeg blogger så sent. Håper det går bra. 

Hva har du tenkt til å bli etter media og kommunikasjon? Har du lagt noen fremtidsplaner enda? Jeg vet ikke helt. Jeg liker veldig mye av det mk linja inneholder. Jeg liker å ta bilder, redigere bilder, jeg liker å skrive tekser (kommer ann på hva det er om), og jeg liker å kommunisere med folk, haha. Men jeg er også veldig glad i klær og mote. Jeg har litt lyst til å lage mitt eget mote magasin. Rett og slett å bli en redaktør i mitt eget blad. Det skulle handlet om hår, klær, sminke, treninger og intervju med forskjellige folk.

Men i fremtiden vil jeg også reise mye. Jeg vil besøke USA, og kanskje flytte dit for en liten stund. Jeg vurderer å ta det samme studiet som Eirin Kristiansen skal ta i New York nå. Det varer 4 måneder. Det er "Fashion mangement and entrepeneurship". Det virker ganske interesant men da må jeg bli litt flinkere i engelsk først. 

Din mening om silikon? Jeg har ikke så stor mening om det egentlig utenom at jeg syntes det er bortkasta penger. Man har den kroppen man har og man kan nesten ikke få gjort noe med puppene sine utenom å ta silikon. Det er veldig mye kroppspress nå til dags så jeg skjønner meg på de som tar silikon, men alikevel burde ikke puppene dine ha noe å si. Skal du ta silikon så håper jeg du gjør det for deg selv, og ikke for å inponere noen andre. Har ikke noe mer formening om det.

Hva har du tenkt til å utdanne deg som? Svarte delvis på det over her, men jeg vet ikke helt.



Hvilke blogger på topplista leser du? Mange, haha. Jeg leser til 14 første, utenom Rannveig Heitmann. Men jeg leser veldig mange andre blogger nedover topp 50 også. 

Hvordan er det å gå på mailand? Hittil er det veldig deilig. Jeg liker MK-linja kjempegodt. Vi har langt friminutt og veldig bra kantine. Skolen er veldig fin også.

Liker du klassen din? Ja. Vi jentene har allerde blitt en gjeng og har overnatta ogsånt. Kommer overens med alle. Guttene i klassen er morsomme, men jeg har ikke rukket å blitt så godt kjent med alle de enda. Men det kommer seg nok. Så alt i alt liker jeg klassen veldig godt selvom vi er veldig få.

Hvordan er det å gå på cheerleading? Hvordan posisjon har du? Jeg elsker virkelig å gå på cheer. Kunne ønske jeg starta mye før. Jeg elsker å stunte, turne, danse, og jeg elsker Tigers. Starter på nytt lag nå og jeg ser frem til å bli kjent med de nye. Og for å ikke nevne alle de herlige jentene jeg gikk på lag med i fjor. Jeg startet som base og har vært det i ett halvt år. De 3-4 siste treningene har jeg vært flyer og skal nok fortsette som det. 

Hvem er dine beste guttevenner? Hmm.. Jeg har mange gode guttevenner. Er generelt veldig mye med gutter. Men Julian (selvom han har flytta til stavanger), Petter, Kevin, og Kenneth.

Hvorfor er du så mye med gutter? På skolen er jeg ikke det nå lenger, etter jeg starta på Mailand. Men jeg trives veldig godt med gutter. Vet ikke hvorfor men noen ganger liker jeg bedre å være med gutter enn med jenter.

Snuser du? Nei. Jeg har aldri prøvd snus og ser ingen grunn til å prøve det. Det stinker dritt, og koster masse penger. Omtrent alle vennene mine snuser så jeg er egentlig ganske stolt over å aldri ha prøvd det, eller hatt tanken på å prøve det.




Spørsmålsrunde!

Hei fininger! ♥

Nå som jeg har startet med bloggingen på nytt har jeg fått noen nye lesere. Derfor tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Spør i vei om alt dere lurer på. Jeg svarer i løpet av noen dager så vær rask med å sende inn spørsmål. Og ja jeg kommenterer tilbake på de som stiller spørsmål. 

Og ja jeg vet at bh-stroppen ser helt forferdelig stram ut, men det er fordi jeg løfter armen høyt opp når jeg tok bilde. Og jeg vet at håret mitt er helt forferdelig på bildet, og at jeg ikke har på noe sminke. Vær snill å ikke kommenter noe av dette, for jeg er veldig klar over det. Men jeg vil ikke leve bak en fasade på denne bloggen. Den handler om mitt liv, ikke bare de beste sidene mine. Her er jeg helt sminkefri, og jeg er komfortabel med å legge det ut.

Still meg masse spørsmål!

- Aurora Råken




Rommet mitt: Detaljer

Hei hei! ♥

Jeg er langt ifra fornøyd med rommet mitt men tenkte å vise dere noen små detaljer fra rommet fordet. Jeg skal kjøpe nye gardiner også skal jeg kjøpe sånne rullgardiner. Jeg ønsker meg en ny seng/sovesofa også men det tror jeg ikke blir med det første. Si gjerne hva dere syntes om detaljene fra rommet.

- Aurora Råken




Uttak i cheer

Hei hei! ♥

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra uttak i cheerleading og jeg er dødssliten. Vi har jogga, drevet med styke, stunts, ogsånt. Var i hallen fra halv 6 til litt over 9. Jeg kom inn på Senior Captivating og det var som forventa og jeg er ganske fornøyd egentlig. Laget virket veldig bra, vi får konkurrere og vi skal dra på masse overnattinger og treningshelger ogsånt. Gleder meg til å bli kjent med de jeg ikke kjenner på laget. Tok noen bilder før jeg dro på trening, og tror ikke dere vil se hvordan jeg ser ut nå...

- Aurora Råken




Innkjøp: Skolesaker

Hei fininger! ♥

Jeg tenkte å vise dere litt av skolesakene mine som penal, kladdebøker ogsånt. Jeg har ikke kjøpt så mye men det blir vel mer etterhvert. Jeg tipper at blyanter osv ikke en nødvendig å se så har droppet det. Alt på bildene er fra Ark. 

En kladdebok med ruter, en vanlig skrivebok med skilleark, en meldemappe, og en skrivebok med skilleark i litt mindre størrelse. Også ett rosa penal.

Og jeg var jo først overbevist om at jeg skulle ha lilla skoleting. Så jeg kjøpte lille bokbind, og penal helt til jeg fant ut at de bare hadde rosa skrivebøker ogsånt. Så da kjøpte jeg meg ett nytt penal. Vet ikke hva jeg skal gjøre med bokbindet men tror jeg bruker det lilla fordet. 

- Aurora Råken




Ønsker

Hei fine lesere! ♥ 

Jeg ønsker meg stadivekk noe, men har aldri nok penger til å kjøpe det. Alle tingene jeg ønsker meg er jo svindyre. Jeg skal jo til USA neste år så noe av det kommer jeg sikkert til å kjøpe der, men jeg klarer ikke å vente så lenge med alt. Jeg skal prøve å skaffe meg en jobb så jeg kan tjene opp en god del penger før USA neste sommer. Noen som har noe idé til hvor jeg kan jobbe? Under her kan dere hvertfall se bilder av de 7 tingene jeg ønsker meg aller mest. 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Aurora Råken




Trening hjemme

 Jeg er ingen treningsekspert så dette er bare mine erfaringer og hva jeg har lært. Mye har jeg lest på internett, men jeg har også fått masse erfaring fra faren til en vennine av meg som er bodybuilder eller kroppsbygger som det heter på godt norsk. Dette er først og fremst øvelser du kan gjøre hjemme. Og jeg vil spesielt anbefale dere å trene med videoen lenger ned i dette innlegget. 

Har du mangel på motivasjon? Det har jeg veldig ofte. Jeg sitter hjemme å tenker, "Kanskje jeg skal dra å trene?, Nei jeg gjør det i morra". Dagen etter tenker jeg akkuratt det samme og treningen blir bare utsatt mer og mer. Jeg trenger motivasjon for å trene, rett og slett! 

 

Tips til motivasjon:

 Nye treningsklær: Jeg får alltid motivasjon når jeg kjøper en ny trenings t-shorte, nye joggesko eller en tights. Hvertfall hvis de matcher eller har sterke fine farger. Treningsklær er ofte ganske dyrt men overaskende ofte på tilbud. Jeg føler hvertfall ikke at jeg sløser penger når jeg kjøper treningstøy. Har nesten lyst til å trene så fort jeg komemr ut av butikken! 

♥ Tren med en venn: Hvis du trener med en venn så kan dere pushe hverandre. Da blir det ikke sånn at du hopper over noen repitisjoner, dropper en øvelse fordi den er tung osv. Pass på hverandre at dere gjør øvelsene riktig og tar alle repitisjonene dere skal. Sett dere mål sammen, og bevis hverandre at dere klarer de.

Sett deg realistiske mål: Hvis du ikke har trent så mye før skal du ikke starte med å ha 5 økter i uka. Det holder med 1-2 ganger i uka, hvertfall i starten. Sett deg mål som for.eksempel en joggetur på 20 minutter, styrkeøkt for mage i 20 min osv. Hvis du sier til deg selv at du skal løpe en mil og du vet du ikke klarer det, vil du kanskje miste mer motivasjon. Jeg har ikke god nok kondis til å løpe 1 mil uten en god del pauser. Det er bedre å jobbe seg opp mot noe enn å aldri klare målene sine.

♥ Finn inspirasjon: Med inspirasjon tenker jeg på bilder av "drømmekroppen", en idrettsutøver du ser opp til eller lignende. Jeg ser ofte på bilder på weheartit.com og jeg får mye inspirasjon derfra. Alle bildene i dette innlegget er forresten hentet derfra. 



Treningsprogrammer du kan utføre hjemme:

Dette er ett program som trener bein, veldig bra program faktisk! Jeg blir dødssliten i beina. Men bare husk å gjøre alle øvelsene riktig og nøye. På dette starter du øverst og jobber deg nedover, og hvis du orker så jobber du deg oppover igjen! 


Hvis det er noen ord du ikke forstår, så bare søk dem opp på google.no eller spør i kommentarfeltet. Hvis du ikke vet hvordan du utfører øvelsene kan du også søke på youtube.com, der finnes det mange videoer hvor folk demostrerer øvelsene. 

Videoen under her er min favoritt treningsøkt som kan utføres hjemme, og på treningssenteret:

Rumpe:

Og for dere som vil trene rumpe så sier jeg bare: SQUATS!! Jeg har prøvd ut mange måter å trene rumpe på men de to eneste øvelsene jeg liker er squats/knebøy og hipthrust. Det kan dere søke opp på youtube. Hipthrust er kanskje litt rar øvelse men jeg syntes den er ganske bra. Og knebøy eller utfall er jeg veldig glad i. Har du ikke tilgang til vekter kan du ta squats/knebøy/utfall uten vekter, og det samme med hipthrust.

Mat:

Tenkte å skrive litt fort om hva jeg spiser når jeg først en sunn, haha. Det går i masse forskjellig mat men jeg er veldig glad i havrepannekaker, vaniljekesam med havregryn og bær, speltlomper med kalkunpålegg, skyr yoghurt, og havregrøt. Til middag spiser jeg som regel det vi har hjemme men jeg er veldig glad i kylling og laksewrap. Og som drikke blir det nesten alltid vann. Vann er sykt godt egentlig.

Anbefaling av blogg:

Til slutt vil jeg anbefale en blogg, og legge til noen trenings sanger hentet fra denne bloggen. Bloggen skrives av Eirin Kristiansen. Hun skriver mye om trening og mote. Hun er en sykt vakker jente, men en veldig veltrent og fin kropp. Om ikke lenge flytter hun til New York for å studere der, og hun skal blogge derfra. Jeg gleder meg skikkelig til å følge bloggen hennes derfra. Du kan trykke på bildet eller linken i første setning.




Helt til slutt vil jeg vise dere noen sanger dere kan trene til. Bildet er funnet på bloggen til Eirin og jeg digger å trene til alle sangene:



Ja jeg vet at dette innlegget ble veldig langt, men jeg håper dere liktet det fordet. Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet. Og hvis det er noe spessielt dere vil at jeg skal blogge om så bare si ifra, så skal jeg få prøvd å fikset det.

- Aurora Råken




Lenge siden sist

Hei heei ♥

Veldig lenge siden sist, ja. Siden sist jeg har blogget har jeg vært på konfirmasjonsleir, slappet av, vært med venner, trent, og startet på skolen. Jeg går Media og kommunikasjon på Mailand. Vi har ikke startet ordentlig med fag enda men det ser ut som at de neste årene blir veldig bra. Jeg har også tenkt til å begynne å blogge fast hver eneste dag, med masse bilder, antrekk, trening, redigering, osv. 

I helga var jeg mye i hallen å trente cheer. Jeg elsker å drive med cheer, skjønner ikke at jeg ikke startet før. Neste torsdag skal jeg på uttak, og jeg både gruer og gleder meg. Cheerleading er jo så gøy men jeg er spent på hvilket lag jeg kommer inn på. Over til noen helt annet, jeg så på bloggen til Erica at hun hadde lagd en veldig fin timeplan, og fikk lyst til å lage en sånn jeg også. Ble ganske fornøyd faktisk, mye lettere å forstå denne enn den jeg fikk på skolen!

 

 

Vi har lange dager hver dag utenom onsdag, da slutter vi halv 12. Det er veldig deilig for da rekker jeg en lang treningsøkt på Condis på onsdager. Og når vi først snakker om trening tenkte jeg at jeg skulle lage ett innlegg om hvordan man kan trene hjemme hvis man ikke har noen vekter, apparater el. Det er masse penger å spare på å trene hjemme, og det er bare positive ting ved trening nesten. Pluss at det er så utrolig mye kroppspress nå, og for å oppnå "den perfekte kroppen" så er det ikke annet å gjøre enn å trene å spise sunt. Jeg vil ihvertfall ha så fin kropp:

- Aurora Råken




Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.com











hits