Innkjøp del 3 - underdeler

Levis 501, Levis, Juicy Coutoure
Levis x2, Abercombie&Fitch, Victoria Secret Pink

Mango (kjøpt i Norge), Abercombie&Fitch, Abercombie&Fitch
Abercombie&Fitch, Brandy Melville, Forever 21


Abercombie&Fitch, Abercombie&Fitch, Abercombie&Fitch (hahah)
Forever 21, Bik Bok (kjøpt i Norge), Forever 21 
Hverdagslige skjønnhetsprodukter

Hei hei :)

På disse tre bildene under får dere se "hudpleie" produktene mine, sminken min, og hva jeg bruker i håret. Jeg bytter ut dette ganske ofte, men dette er hvertfall det jeg bruker nå.

Sminkefjerner for øynene fra Loréal, dagkrem og nattkrem fra Nivea, ansiktsrens/sminkefjerner fra Ole henriksen, deodorant fra Nivea, deodorant fra Sterilan, parfyme fra Victoria Secret, bodysplash fra Vitctoria Secret.

Av dette er jeg veldig fornøyd med Ole henriksen rensen og jeg elsker Victoria secret parfymen og body splashen. Jeg skulle gjerne hatt en annen dag og nattkrem men jeg har rett og slett ikke råd til å bruke 500 kroner på det hver måned. Så hvis noen vet om en bra litt billigere krem så er jeg glad for å høre. 

Pudderkost fra Mac, øyenbrynsgelé og øyenbrynspenn fra Anastasia, concealer fra Maybeline (fit me), beauty blender, Eos, leppestift fra Mac i "Creme cup", eyeliner fra Revlon, They´re real mascara fra Benefit, mineral pudder fra Bare minerals, concealer fra Benefit, BB cream fra Maybeline, Solpudder fra Too faced, og multi task brush fra Real techniques. 

Av sminken min er det veldig mye jeg liker godt. Fit me concealeren og too faced solpudderet kommer jeg nok aldri til å bytte ut. Bare minerals pudderet er jo også alltid en sikker vinner. Og begge kostene er jeg veldig fornøyd med. Men en foundation må jeg nok kjøpe meg når høsten kommer. Bare å si ifra om dere har noen gode anbefalinger der å.

Shampo og balsam fra Bed head, frizz control fra Moroccanoil, tørrshampo fra Batiste, tangle teezer.

Shampoen og balsamen har jeg ikke brukt så mye av enda men hittil liker jeg den veldig godt. Sprayen fra Morrocanoil er jeg avhengie av. Den er så sinnsykt bra!! 

 
Innkjøp del 2 - skjønnhet

Jeg beklager for mobilbilder men jeg har klart å stille inn kameraet mitt på noe rart sånn at bildene blir skikkelig dårlig oppløsning når jeg legger dem inn på macen. Hvis noen vet hvordan jeg skal fikse det, så skrik ut! Her er hvertfall de fleste skjønnhetsinnkjøpene:

Tørrshampoo, tangle teezer, frizz control

Concealer fra Fit me, concealer fra Benefit, BB cream, Eos, Mac leppestift, baby lips

Fake negler, Ole Henriksen rens, Kate Somerville Acne Treatment

Bodysplash fra Victoria Secret, Parfymer fra Victoria Secret

Pudderkost fra Mac, Blush fra NYX, Sjokoladepudder fra Too faced, Primer fra Too faced, Øyenskyggeprimer fra Too faced, Pore Eraser

Anastasia øyenbrynspenn og gelé, Revelon eyeliner, 4 mascaraer

Love spell body lotion fra VS, body butter fra Body Shop

Sminkemappe fra VS 

Hva syntes dere om innkjøpene? Det neste blir underdeler! 
Noen bilder fra de siste dagene i Cali

Jeg må bare beklage at det var noe feil med instillingene på kameraet på noen av disse bildene, derfor de er så dårlig kvalitet.Merker jeg savner California skikkelig egentlig.. Jeg skal lage ett innlegg med mobilbilder og skrive om litt av det jeg savner om noen dager. Ikveld kommer det bilder av skjønnhetsproduktene/sminka jeg kjøpte der! 
Innkjøp del 1 - overdeler

Hei hei ♥ Da er det på tide at jeg er tilbake på bloggen igjen. Det var godt med en liten pause, og mye har skjedd siden sist. I denne "serien" av innkjøpsinnlegg kommer jeg bare til å ha mobilbilder, men fremover etter det skal jeg begynne å blogge litt bedre. Jeg skal prøve så godt jeg kan å få tatt noen bilder av antrekk, jeg skal fikse litt på rommet mitt så det får dere se, og jeg skal blogge litt mer om sminke og hverdag. 

Jeg har tenkt til å lage ett lite innlegg om de siste dagene i California, fordi jeg har noen bilder jeg kan poste. Og hvis dere er interreserte så kan jeg prøve å få lagd ett innlegg om hva jeg likte best, og kanskje en spørsmålsrunde om hele turen. Men dere må si ifra om hva dere vil ha, hvis ikke blir det ikke noe av. Under her kan dere se overdelene jeg kjøpte når jeg var i California: 

Hollister, Forever 21, Only
Charlotte Russe, Nike, Tommy Hilfiger

Victoria Secret Pink, Forever 21, Abercombie&Fitch
Bik bok, Abercombie&Fitch, Charlotte Russe

Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Hollister
Forever 21, Abercombie&Fitch, Victoria Secret Pink

Charlotte Russe, Nike, Tommy Hilfiger
Ralph Lauren, Charlotte Russe, Tommy Hilfiger

Charlotte Russe, Ralph Lauren, Ralph Lauren
Only, Ralph Lauren, Ralph Lauren

De to cardiganene fra Only og genseren fra Bik Bok er kjøpt i Norge.  

Hva syntes dere om innkjøpene?
Vil dere se sminke, eller underdeler først? Sko, og andre ting kommer til slutt.
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits