Leirskolen

Hei fine lesere! ♥

Kom hjem på fredag men har ikke hatt tid til å blogge før nå. Fra fredag til Lørdag sov jeg i telt i skogen med jentene. Skal lage ett innlegg om det i morgen eller i kveld. Men over til leirskolen. Det er en av de beste ukene i mitt liv. Helt serriøst jeg bare elsker at man våkner blandt masse folk, man har alltid noen å snakke med, og det skjer ting hele tiden. Jeg føler at alle klassene har blitt mye bedere kjent og at man kan gå bort til hvem som helst å bare ha det gøy. Hele trinnet vårt var på samme sted og vi var på Oksnøen. 

Vi kjørte motorbåt, bada, rappelerte, hoppet i taubane, kjørte tube, vannski, eller wakeboard. Vi klatret i fjell og padlet kano. Alt var sykt sosialt. Vi gjorde hvertfall masse gøy! Men ingenting slår den siste natta. Mitt rom, og hockeygutta (som de blir kalt, haha) døgnet. Vi gjorde sykt masse fett, som foreksempel å bade klokka halv 5, og ja! Ingenting slår den natta! ♥ Hvis det er noe dere lurer på angående leirskolen så kan dere spørre i dette innlegget så svarer jeg så fort jeg kan! 

Meg som klatrer! haha, også bare masse randome bilder. Også tok han i den grønne genseren, Simen, meg og Maria med på tidenes kosligste båttur ♥

Det var skikkelig iddylisk!

♥ HAR DU VÆRT PÅ LEIRSKOLE?

♥ LURER DU PÅ NOE ANNGÅENDE LEIRSKOLEN? 
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits