Nye gardiner ogsånt

Hei på dere! ♥

Mamma kjøpte nye gardiner til meg forrige uke ellernoe. Jeg trengte nye gardiner for å få en liten forandring, og for å vaske de andre. Var litt smålig lei av rommet mitt. Selvom jeg kanskje syntes det er finere med hvite gardiner er jeg ganske fornøyd nå også. Igår ryddet jeg hele rommet, støvsugde, tørka støv, tok på nytt sengetøy, satt opp nye gardiner og sånnt.

Idag har jeg vært på metro sammen med mamma. Vi spiste frokost på bakeren, og gikk litt i butikker. Kjøpte meg ikke så mye annet enn en søt hello kitty matboks, varmespray og en liten notatbok. Det var koslig uansett. Nå skal jeg snart en tur i hallen for å trene litt sammen med Veronica og Martin. Etter det drar jeg en etterlengtet tur opp til Camilla. Gleder meg til å se jenta mi igjen! Vi skal vel sikkert bare slappe av, snakke, kanskje bake eller spille kort ellernoe sånnt. Er så koslig med sånne rolige kvelder. Hva skal dere ikveld?

 

Vi blogges imorgen! 
Hvilken farge?

Hei heii ♥ 

Som dere kanskje vet fra før av så har jeg Svea jakke. Jeg har en grønn-ish jakke i miss smith modellen. Den er i størrelse small og i helt fin stand. Jeg brukte den bare i fjor vinter. Den er i fin stand så det er ikke grunnen til at jeg vil ha ny. Men den kostet jo ganske mye, og jeg sparer penger til California. Itillegg syntes jeg den er bittelitt lang, iåmed at jeg liker litt kortere jakker selv om det er en parkas. Jeg er også litt lei av fargen. Jeg vet at jeg ikke sparer så veldig mye penger på å selge jakka, og kjøpe en ny for 1000 kroner, men litt penger sparer jeg. Hvis noen er veldig intreserte så kan jeg sikkert legge den ut på bloggen, om noen vil se bilder og litt sånnt? En annen grunn til at jeg selger Svea jakka mi er også pågrunn av pelsen.. 

 

 

Jeg syntes disse jakkene er ganske fine til å bare koste 1000 kroner. Den har fake pels, noe jeg syntes er viktig. Men problemet er at jeg ikke klarer å bestemme meg for hvilken farge jeg vil ha på jakka.. Så derfor spør jeg dere! Hvilken farge syntes dere var finest? Og hvilken tror dere kommer til å kle meg best? Jeg syntes kanskje brun er finest, men jeg er så usikker. Lurer også på hvilken farge jeg skal ha på uggsene, så om dere har noen tips som passer til jakka så kom gjerne med det også! 
Overnatting

Hei hei ♥ 

I går kveld dro jeg til Lina, fordi jeg skulle sove der med Jannike. Vi hadde det kjempekoselig med godteri, starten av en film, latter, musikk, dans og prat. Jeg hadde ikke med kamera så det ble ikke så veldig bra bilder men her er tre bilder som ble tatt med iphonen.

HVA GJORDE DERE I GÅR KVELD?
Energibarer

Hei hei ♥

Idag har jeg testet ut hjemmelagde energibarer. Jeg fant oppskriften på bloggen til Mathilde Holck. De var sykt mettende, og veldig gode. Disse skal jeg definitiv lage flere ganger. Utrolig smart å spise som mellommåltid, eller som snacks. 

30 gram 70% sjokolade (2 rader)

3 dl kornblanding

1 egg, og 1 eggehvit

4-5 spiseskjeer økologisk peanøttsmør

Bland sammen kornblanding, peanøttsmør og eventuelt to teskjeer sukker. Tilsett egget, og egghviten. Hakk opp sjokolade, og tilsett dette også. Rør fort og kraftig rundt. Plasser dem ut på ett stekebrett. Jeg lager 6 stykker med denne oppskriften, de blir passe størrelse. Stek på 160 grader i 20-25 minutter. Voila! 

HAR DU SMAKT DET? ELLER SKAL DU TESTE DET UT?
bakrunn


Bildene vil ikke laste opp

Hei hei

Jeg beklager veldig for at jeg ikke har blogget i dag. Jeg har vært hos frisøren, også var jeg å besøkte Synne som er hjemme fra skolen i 3 uker. Hun har oppert bort mandlene. Jeg skulle egentlig vise dere før og etter bilder av håret selv om det ikke er så stor forskjell. Men bildene vil ikke laste seg inn på pc´en. Har prøvd kjempelenge, og må derfor skuffe dere med bloggfri idag. Viser dere det imorgen!
Follow me on weheartit

Hei hei! ♥

I det siste har jeg blitt mer og mer aktiv på weheartit.com. Den siden er rett og slett genial. Jeg får så utrolig mye inspirasjon derfra. Jeg har også lagt ut en del av mine egne bilder, som dere kan se på de 6 første bildene under her. Følg meg HER og jeg følger deg kanskje tilbake. Og legg gjerne igjen i kommentarfeltet hva du heter så kanskje jeg følger deg. HER er link til profilen min!
Trening!

Hei hei! ♥

Idag har jeg vært på trening fra halv 7 til 9. Som vanlig er det kjempegøy, og slitsomt. Jeg blir helt utslitt når vi har styrke jeg. Men jeg elsker å stunte, turne, hoppe og alt med cheer å gjøre. I høsferien er det høstcamp, men jeg kan desverre ikke være med på den siden jeg skal til Tronheim. Noe som er veldig dumt. Tok noen bilder før treninga idag, men skal love deg at jeg ikke så sånn ut når treninga var ferdig. Vi jogga ute, hadde turn, hopp, stunts og styrke. Skada skulderen litt når jeg skulle ta flikk flakk, men vi satser på at det går over. 

TRENER DERE?
Cheerleading

Hei hei! ♥

Mamma tok noen bilder av meg når jeg tøyde idag. Og bare så dere vet det så er jeg ikke flyer. Og en annen ting: armen min er veldig skeiv, men det er skjelettet mitt. Jeg var flyer de siste treningene på det gammle laget mitt så jeg kan ikke så mye, og har ikke tøyd som flyer på de vanlige treningene. Har vært med på to tøyetreninger med flyerene. Dette har jeg bare øvd på hjemme.

Jeg er base på det laget jeg går på nå, og skal nok fortsette med det. Selvfølgelig syntes jeg det er gøy å være flyer men vi har så mange små, lette flyere på laget. Vi har jo nesten fler flyere enn baser, så noen må være baser isteden. Jeg trives veldig godt som base også. Jeg er så glad for at jeg går på cheerleading og spesielt på Tigers. Dere kan følge Tigers junior elite på tv´en hver torsdag klokka 20.15. Programmet heter vinn eller forsvinn. Det går på NRK1. Men jeg går selv på Senior captivating.


NOE DERE LURER PÅ ANNGÅENDE CHEERLEADING?

 
Jobbsøknader

Hei hei! ♥

Idag har jeg brukt nesten hele dagen på å skrive jobbsøknader, printe dem ut, se igjennom, legge dem i konvolutter, og skrevet på dem. Jeg tar de med meg for å levere de imorgen etter skolen. Etter jeg har levert de skal jeg på cheerleading. Jeg gleder meg kjempemasse til treninga allerede. Det viktigste for meg nå er å skaffe meg jobb/penger, bli bedre i cheerleading, og gjøre det bra på skolen. Men så klart skal jeg sette av tid til venner og familie også. 

HAR DU JOBB?
Parfymene mine

Hei fine lesere! ♥

Tenkte å vise dere hvilke parfymer jeg bruker. Jeg bytter veldig mye på, men her er tre av de jeg har nå. Som dere kanskje ser er Ralph Lauren parfymen tom da. Før brukte jeg to forskjellige britney spears parfymer, og noen escada. Men jeg elsker lukten av Juicy parfymen. Jeg skal enten kjøpe Juicy, en ny ralph lauren, the key eller christina aguilera parfyme når jeg trenger en ny. Eller har noen en annen å anbefale? Her er hvertfall de jeg bruker nå:

1. Girlfriend - Justin Bieber 2. Victoria Secret 3. Polo by Ralph Lauren nr. 2

HVILKEN PARFYME BRUKER DU? HAR DU EN Å ANBEFALE?
Matpakke

Heei hei ♥

Jeg er en person som alltid kjøper mat i kantina, eller på butikken. Kan ikke huske sist gang jeg hadde med meg matpakke. Men nå som jeg skal til både London og California må jeg tenke veldig økonomisk. Jeg sløser utrolig mye penger på mat, så derfor skal jeg begynne å lage matpakker isteden. Jeg drar på butikken med mamma og pappa og da kjøper jeg inn masse mat. Som pasta, kylling, salat, yoghurt, grøt osv. Igår lagde jeg meg en veldig god matpakke som jeg hadde med på skolen idag. 

Matpakka bestod av en kyllingfilet, ris, mais, brokkoli, blomkål, og paprika. Og ja, alle bildene er litt gulaktige

Glemte maisen på dette bildet.

SPISER DU MATPAKKE PÅ SKOLEN?
Svar på spørsmålsrunden om California

Hvem skal du dit med? Jeg plana å dra med Camilla, men jeg vet om flere andre som skal F.eks Armin, Lotte, Sander, Fam, og Tuva

Hvor mye penger skal du ha med deg? Ehm.. Jeg skal spare opp så mye som mulig men iåmed at jeg skal til London i påsken så går det vel litt penger der også. Men sånn ca. 20 tusen tenker jeg. Det er for mat og shopping. Og som dere kanskje vet så elsker jeg å shoppe!

Vertsfamilie eller campus? Campus

Hvor mange kilo kan du ha med i kofferten? Hvis jeg ikke tar feil så kan jeg ha med 24 kilo i kofferten, og håndbagasje på 18 kg. Da kan man bare ta med en sånn mini-koffert. 24+18= 42. Det er jo ganske mye så tror egentlig ikke det blir noe problem. Og jeg har hørt man kan ha en liten veske ved siden av som håndbagasje også. 

Hvor mye kostet reisen til sammen? 37 tusen, uten utflukter.

Betaler du eller foreldrene dine? Jeg betaler shopping, de betaler reisen. Åh, gud så glad jeg er for at jeg fikk reisen av dem. 

 

Pakkeliste? Det kan jeg legge ut litt senere, nærmere reisen

Hvorfor dra på språkreise til California? Jeg har alltid drømt om å dra til Usa. Enten New york, California eller Florida. New york skal jeg garantert til senere. Men jeg syntes California virka som ett bra sted å dra på språkreise siden det er så mye å oppleve der. Pluss at jeg leste bloggene til mange av de som var der forrige sommer. 

Hvilket kurs skal du ta? Internasjonal

Hvilke utflukter skal du være med på? Jeg skal hvertfall være med på de tre helgeturene om jeg ikke tar feil? San franssico, San Diego, og Las vegas. Også er det mange andre småting som jeg ikke er sikker på men ihvertfall outlet, disneyland, og universal studios.

Hvordan tror du det blir å være borte så lenge? Jeg tror egentlig det kommer til å bli veldig deilig. Jeg elsker å reise, og har vært mye borte før så det vet jeg at jeg klarer. Men jeg vet også at jeg kommer til å savne familie og venner veldig mye. Maten hjemme, luften og rent vann kommer jeg vel sikkert også til å savne. Men jeg tror det egnetlig blir ganske gøy, og jeg får nok lært mye.


Hvor mange uker skal du være borte? 4 uker

Hvorfor valgte du å reise sammen med en venn? Jeg og Camilla er bestevenner og vi begge to hadde kjempelyst til å dra. Jeg ville nok dratt alene også, men det er mye tryggere når man har med bestevennen sin. 

Link til blogger som har skrevet om språkreise til California? Frida - Caroline - Ine - Cassandra - Emma

Når bestillte du? Begynner å bli noen uker siden nå. Ca. en måned siden tror jeg.

Når drar du? 25.Juni
Du er bra nok - uansett

Jeg tenkte å ta for meg ett viktig tema, nemlig selvtilitt, og kroppspress. Det er så utrolig mye kroppspress, og det ender veldig ofte med at folk får dårlig selvbilde. Folk legger om livsstilen sin helt, og de slutter å spise. Folk tørr ikke lenger å vise seg frem i bikini på stranda, eller å se seg selv i speilet. Sommerkroppen 2013 var også ett veldig stort fokus i år. Det er vi selv som har skapt dette kroppspresset. Vi legger stadivekk ut bilder på instagram, blogg, og vi snakker om hvordan den perfekte kroppen er. Men er det egentlig noe som kan defineres som perfekt? For meg er enten alle eller ingen perfekte. 

Samfunnets syn på hvordan man ser ut når man er perfekt er faktisk helt uoppnåelig, og idiotisk. Man kan ikke ha fine hofter, flat mage med markerte muskler, store pupper, langt glansfullt hår, fine klær hele tiden, perfekte bryn, lange svarte øyevipper og alt det tullet der. Ja, jeg synstes det er fint men det er skjeldent noen som har alt det der. Vi må slutte å se på det som perfekt, for det som egentlig er perfekt er slik hver og en av dere ser ut akkuratt nå. Høy eller lav, spinkel eller kraftig, langt hår eller kort hår, brun eller hvit - uansett hvordan du ser ut så er du bra nok. Det beste er å være seg selv. Du er bra nok uansett hva. Uansett om du spiser en hel kake alene, eller bare ett eple? Du kommer til å se like fantastisk ut dagen etter og det kan jeg love deg. Kanskje du ikke tror at du er vakker, men det er du. Uansett hva! Det er denne måten dere burde tenke på. Se deg selv i speilet og si minst 5 fine ting til deg selv hver dag. 5 ting er ingenting i forhold til hvor mange fine ting du kan finne med deg selv. Skriv det ned på en lapp, heng det opp på speilet, og les det hver gang du ser deg i speilet. Og ikke glem at du er vakker. 

Jeg skal ærlig indrømme at jeg ikke alltid har hatt så god selvtilitt selv. Håret mitt krøller seg og blir bustete, jeg liker ikke å gå i bikini, jeg er missfornøyd med nesa mi, beina mine osv. Men jeg har lært at jeg må jobbe for å endre på det som er mulig å endre på, og resten må jeg bare akseptere. Jeg har forandret livsstilen min mye på ett år. Nå spiser jeg masse sunt og trener en god del, fordi jeg vil bli fornøyd med meg selv. Ikke for å inponere andre eller skape kroppspress men rett og slett fordi jeg vil føle meg vel i min egen kropp. Det viktigste er å fokusere på det positive, og være seg selv! "En orginal er mer verdt enn en kopi, så vær deg selv!"


Jeg hadde ikke tenkt å skrive så mye om mobbing men det eneste jeg ville si var at jeg blir kvalm av bare tanken. At noen faktisk kan gå rundt å si stygge ting til folk bare for å føle seg bedre? Problemet ligger i mobberen og ikke den som blir mobba. Mobberene kan være med på å ødlegge ett helt liv, og tenk deg godt igjennom hvor sykt det er! Og spessielt nettmobbing er det veldig mye av. Nå som man kan være anonym på nett nesten overalt, er det så lett å bare skirve masse dritt, og sende. Men dere tenker neppe over hvordan personen som får alt drittet føler seg? Ikke bra hvertfall! Til dere mobbere: Tenk dere om hvor hjernedøde dere egentlig er, hvor umodne, feige og barnslige dere er? Rett og slett, bare slutt med alt dere driver med, dere er til å spy av! Dere ødlegger mennesker. Bare den lille stygge kommentaren din er ikke så lett å glemme som du tror. Det er akkuratt som hvis du krøller ett ark, tråkker på det og spytter på det. Hvis du tar det opp sier unnskyld til det, bretter det ut og tørker det. Er det like fint som før? NEI! Vil det noen gang bli som før? NEI! Mobbing fører til dårlig selvtillit, og det ødlegger synet man har på seg selv. 
Spørsmålsrunde om California

Hei heei ♥

Som dere kanskje kan tenke dere til så gleder jeg meg skikkelig til California neste sommer. Håper tiden går kjempefort, for jeg er veldig klar. Men det er mye som må planlegges, og det er mange spørsmål jeg får. Derfor tenkte jeg at jeg kunne sette igang en felles spørsmålsrunde hvor dere kan stille spørsmål om alt dere lurer på om California. Priser, utflukter, shopping, hvor jeg skal bo, osv. Kjør på! 

Jeg kan faktisk ikke vente på å gå rundt på campuset med nye venner, litt brun i huden, gå rundt å shoppe, være på stranda i calii, se universal studios, disney land og masse mer! Hvor fantastisk blir ikke dette? Gud for en drøm som skal gå i oppfyllese! 

NOE DU LURER PÅ?
Don´t be afraid of losing someone who dosen´t feel lucky to have you

...

© Ingen av bildene er redigert. 
Bilder del 2

Hei heei ♥

Her er resten av bildene som ble velykket fra helga. Jeg er ikke veldig fornøyd med bildene selv, men tenkte jeg kunne legge de ut uansett. Øyevippene mine var jo helt usynlige, aner ikke hva som skjedde. Kommer flere bilder ikveld også, men det er ikke bilder fra samme dag. 

- HVA SYNTES DERE OM BILDENE?
Bilder fra igår - DEL 1

Hei hei ♥

På fredag var jeg på hockeykamp igjen, også sov jeg hos Kani. Det var ganske koslig selvom vi ikke gjorde så veldig mye. Hun er så snill. Igår skulle jeg egentlig på hockeykamp igjen, og den hadde jeg gledet meg utrolig mye til. Men det ble så mye styr også kom kusinene mine så da passet jeg på dem isteden. Etter det dro jeg for å spise middag hos kenneth med Kenneth, Kevin, Even, Marcus, og Petter. Det var koslig det også. Idag skal jeg kanskje møte Julian. Det håper jeg ihvertfall. Jeg savner han sykt masse, og håper jeg kan være så mye så mulig med han når han først er her. Møtte han igår også da, men håper han rekker å møte meg idag. Ellers har jeg ingen planer. 

Når kusinene mine var på besøk var vi ute å tok litt bilder, med søsteren min. Jeg velger å bare legge ut bildene av meg, for jeg vet ikke om jeg får lov til å legge ut bilder av kusinene mine. Men uansett de er dritsøte. Under er bildene av meg, og noe rart skjedde med øyevippene mine, ser ut som jeg har mistet alle sammen. Men det får bare gå. Kommer flere bilder imorgen! Men kommenter gjerne hva dere syntes om bildene! :)
Som jeg skulle sagt det selv!

Teksten og bilde over er hentet fra Kristina Andersen sin blogg. Og gud for ett innlegg. Jeg er 100% enig i alt som står der. Åpne øyene, og les innlegget! Kristina Andersen er virkelig en rå dame! Hvordan kan man ikke digge henne? Hun ser så positivt på alt! 
Bestilt!

Hei hei ♥

Jeg beklager for at jeg ikke rakk å blogge igår. Etter skolen ble Nora, Eivind og Cristoffer med meg hjem, og rett etter det dro jeg på trening. Kom hjem klokka 9, og da måtte jeg dusje og spise. Nå sitter jeg på skolen, og har nettopp bestilt meg en kjole. Kjolen var på salg og kostet bare 169 kroner. Tilsammen med frakt og postoppkrav betalte jeg 263 kroner. Bestillte den fra Nelly, og den er i merket Club L. 

 

 

HVA SYNTES DERE OM KJOLEN?
Anbefaling: Youtube kanal

Hei hei ♥

Jeg tenkte jeg kunne anbefale min favorittkanal på youtube. Lauren Curtis heter henne. Hun er så utrolig flink til å sminke, hun har masse bra produkter, og hun er sinnsykt pen. Her er noen av mine favorittvideoer: 

HVA SYNTES DU OM VIDEOENE? HAR DU NOEN YOUTUBE KANALER Å ANBEFALE?
02.09.2013

Heei hei ♥

Jeg har det så travelt om dagen.. Så jeg beklager for sen blogging. Men her er det hvertfall ett lite innlegg. Idag har jeg vært på skolen til halv 4, og trafikalt grunnkurs fra klokka 5 til 8. Når jeg kom hjem lagde jeg meg en herlig smoothie. Den så veldig mørk ut på bilde, men den var sykt god hvertfall! Også syntes jeg koppen er veldig søt.

 
California bby!

Heei hei ♥

Føler meg som verdens lykkeligste jente akkuratt nå. Jeg og Camilla har nettopp meldt oss på språkreise til California! Jeg kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg. Vi reiser 26. juni neste sommer og blir borte i 4 uker. Guud så mye vi skal oppleve. Six flags, universal studios, hollywood, san diego, san fransico, los angles, las vegas, og masse mer! Jeg skal shoppe så mye at jeg dør, og skal kose meg utrolig mye. Det kommer til å bli ett minne for livet å dra til USA med sin aller beste venn.

- NOEN ANDRE SOM SKAL PÅ SPRÅKREISE?
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits