Dagens innkjøp!

Hei hei ♥

Idag dro jeg, Mia og Nora på Strømmen etter skolen. Jeg kjøpte meg noen nødvendige ting som jeg har trengt en stund, og gave til mamma som har bursdag idag. Her er hvertfall de tre tingene jeg kjøpte meg idag: 

HVA SYNTES DU?
ønskeliste

 

bursdag

Hei hei ♥

Igår var jeg i bursdag til Malin. Det var kjempekoslig. Jeg kjente nesten ingen før jeg dro, men det var noen utrolig hyggelige jenter alle sammen! Koste meg masse, og det er så koslig med sånne jentebursdager iblandt. Da vi tok bilder var det veldig mørkt ute, men tenkte at dere kunne få se noen av de fordet. 

Håper Malin hadde en fin bursdag, og koste seg masse. Det gjorde hvertfall jeg! ♥
Cheer sløyfe!

Hei fine lesere! ♥

Dette er første gang jeg lager en sånn sløyfe så resultatet er ikke perfekt, men jeg ble ganske fornøyd. De på laget drev å snakket om hvordan sløyfe vi skal ha til Norwegian Open ogsånt, og da ble jeg skikkelig frista til å prøve å lage en selv. Jeg lette rundt i huset etter bånd, lim osv. Fant noen rester av bånd, som akkuratt var nok. Fant ikke tekstillim, ellernoe lignende så jeg brukte bare limstift. Sprayet den med hårspray til slutt, og nå er den like stiv som sløyfene man kjøper, eller bestiller. 

HVA SYNTES DU?
5 must have i sminkemappa

Hei hei ♥

Jeg har 5 favoritter i sminkemappa mi akkuratt nå. Dette er det jeg bruker til hverdags. Er veldig fornøyd med disse produktene :)

CC cream fra Maxfactor. Denne er som en lett foundtion. Den dekker ganske bra, og jevner ut hudfargen. Jeg kjøpte den for noen dager siden, og den er allerede en stor favoritt! 

Sjokoladepudderet fra Too faced. Kommer aldri til å bytte ut dette solpudderet. Skal kjøpe nytt med engang dette blir tomt. 

 

Helt grei concealer som lysner opp 

Helt grei mascara, som jeg bruker bare midlerditig egentlig.

Øyenbrynspenn fra Viva La Diva. Denne skal jeg bytte ut med billion dollar brows når jeg har brukt opp denne.

HVA SLAGS SMINKE BRUKER DU?
ønskeliste jul

 Hei hei ♥

Jeg har en halvveis bloggpause, så det er grunnen til at jeg ikke blogger så mye disse dagene. Vet ikke helt når jeg kommer til å blogge for fullt igjen, men jeg sier ifra. Her er hvertfall ønskelista til jul:

2XU tights - Acne skjerf - Polo skjorte - Kamera fjernkontroll - Kamera stativ - Michael kors lommebok - Juicy Coutoure hettegenser

HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?
_

 

Her har dere treningsprogrammet mitt denne uken. Jeg får ikke trent sånn kjempemye, men litt blir det. Trener også litt mage om kveldene av og til. Og jeg har tenkt til å tøye en del. Spise sunt, drikke vann, og være aktiv er målene mine for denne uka. Noen andre som har bestemt seg for å være sunn, og trene? 
Innkjøp fra nelly og bikbok

Hei hei ♥

Egentlig hadde jeg planlagt å ta fine bilder med klærne på ute, men det gikk ikke som det skulle. Søstra mi gadd ikke, og nå er det ikke vits å vente på hun lenger, fordi da blir det mørkt ute. Det kan hende jeg viser dere bedre bilder av hvertfall jakka etterhvert, men her får dere hvertfall se litt hvordan klærne ser ut. Jeg egentlig veldig fornøyd med alt. Håper dere liker det!

Jeg har kanskje litt tynne bein til jakka, men samma det xDxP (se bildet). Men hvertfall er den fra Jeane Blush, og koster 995,-

 

Club L, 179,- på salg

Bik bok, 149,-

HVA SYNTES DU OM INNKJØPENE?
Sangvideo - Nora Gjestvang

Denne videoen må dere bare se. En vennine av meg la den ut på facebook. Det er en av hennes bestevenniner. Jeg syntes hun var sykt flink til å synge, og det var en skikkelig bra versjon av "What does the fox say?". Kommenter gjerne hva dere syntes om videoen under. 

HVA SYNTES DU?
Hvilken header?

Hei hei ♥

Jeg er veldig nybegynner i photoshop så jeg kan ikke så mye. Men igår prøvde jeg meg litt ut for å lage header. Jeg lagde veldig mange, men her er to av dem. Jeg vil at dere skal stemme på hvilken dere syntes var finest, så skal jeg prøve å få fikset det. Det er litt vanskelig med designet nå, fordi jeg klarte å slette litt av kodene, men jeg skal prøve å skrive dem inn igjen ogsånt. Fikser seg sikkert. Men værsåsnill og si hvem dere syntes var finest!

1. 

2.

HVILKEN HEADER? 

Idag fikk jeg også en pakke fra nelly.com, og jeg har en ting derfra jeg ikke har vist dere enda. Kjøpte meg også noe på bik bok som jeg har tenkt til å vise dere imorgen! Vil dere se? 
Linkerunde!

Kommenter bloggen din, så linker jeg deg kanskje! 
Bilder - DEL 2

 
Bilder - DEL 1Jakke og uggs

Hei heei ♥

Nå har jeg endelig bestemt meg for hvilken farge på jakka jeg skal ha. Jeg endte opp med svart. Hovedgrunnen var vel egentlig at jeg ville ha grå uggs, og har kjøpt meg grå lue. Jeg kunne jo kjøpt blå jakke men jeg er ganske sikker på at jeg hadde blitt lei av den etter 2 uker da. Svart passer til alt, uansett. Eneste ulempen er at jeg går med svarte bukser nesten hver dag, men det gjør jo egentlig ingenting. Så jakka skal bestilles med engang jeg komemr hjem fra skolen. Gleder meg til den kommer i posten!

 
Også har pappa reist til London så da skulle han kjøpe med seg grå uggs til meg hvis han fant, og hvis det var billigere på flyplassen der. Gleder meg til å få de også, fordi de uggsene jeg har nå er det både hull i, de er møkkete og utrolig stygge fordi de er så slitt. Jeg elsker å gå i uggs, det er så deilig! 


HVORDAN JAKKE OG VINTERSKO SKAL DU HA I ÅR?
Innkjøp fra Trondheim

Hei heei ♥ 

Nå er jeg endelig hjemme fra Trondheim igjen. Har spist middag, og fått slappet av litt også. Kjøpte egentlig ikke så veldig mye når jeg var i Trondheim men litt ble det. Men jeg er hvertfall fornøyd med innkjøpene denne gangen. Og jeg har ikke bare kjøpt sånne unødvendige ting, og gensere jeg blir lei av etter 2 uker. Litt uvanlige innkjøp denne gangen, men litt kult også!

FWSS lue fra Retro - 299,-

Deilig genser fra H&M - 199,-

Lang cardigan fra Cubus - 249,-

Bukse fra husker ikke, haha - 199,-

Maxiskjørt fra H&M - 149,-

HVA SYNTES DU OM INNKJØPENE?
Faritale cupcakes

Åh, nam! Disse var så gode, men veldig dyre. Tror det kosta 40 kroner for en cupcake. Men det er jo ikke ofte jeg spiser det da, så var ikke så veldig feil å bruke 40 kroenr på det. Og så utrolig fine de er! 

Fine eller?
Fridays!

Hei hei ♥

Nå har vi nettopp kommet hjem fra Fridays. Det var godt med litt mat, haha. Var veldig god service der faktisk. Etter det spiste vi cupcakes på Faritale cupcake. Det var skikkelig koslig der, men var litt dumt å drive å ta masse bilder der inne siden det var ganske mange der. Viser dere bilder av det imorgen mens jeg sitter på flyet (forhåndsskriver innlegget nå). 

HAR DU SPIST PÅ FRIDAYS FØR?
Dagens antrekk!

Hei hei ♥

Nå er vi på hotellet igjen, haha. Vi har både vært ute å shoppa (kjøpte meg 3 ting, viser dere når jeg kommer hjem på søndag), vært på muséum, hos Marcus, handla mat til han og sånt. Nå skal vi slappe av helt til vi skal ut å spise middag. Vi skal enten spise i Tyholttårnet, eller på fridays. Vi ser ann. Egentlig ble alle antrekksbildene misslykka, men dette var vel det eneste som ble brukbart. 

Vi blogges ikveld, eller imorgen kveld! 
Middag, solsiden osv.

Hei hei ♥

Nå har vi kommet hjem fra Graffi, Solsiden, og fetteren min. Vi spiste middag på samme resturang som Petter Northug, og Rachel Nordtømme faktisk. Det var litt kult. Etter vi hadde spist var vi en liten tur på Solsiden for å se i litt butikker. Der spiste vi is ogsånt også. Så tok vi turen bort til hybelen til fetteren min. Imorgen blir det fullt kjør igjen: shopping, museeum, handle mat til Marcus, spise middag, også hjem igjen. På søndag morning drar vi til flyplassen, så jeg får nok ikke oppatert dere før jeg er hjemme i Lørenskog igjen. 

 

Snakkes imorgen! 
Trondheim torg osv.

Hei hei ♥

Nå kom vi akkuratt inn på hotellet. Vi startet dagen tidlig med frokost klokka halv 10. Klokka 10 dro vi ut i byen. Vi dro først innom Mercur, også gikk vi bort til Nidarosdommen. Etter det gikk vi til Trondheim torg for å shoppe litt. Jeg kjøpte meg utrolig nok bare to ting. En bukse og en cardigan. Buksa var veldig spesiell i forhold til alle de andre buksene jeg har, som egentlig bare er ensfarga. Jeg viser dere bilder når jeg kommer hjem. Ellers har vi bare gått litt rundt i byen. Vi stoppa også for å spise litt på wok-a-way. Nå venter vi på at Marcus skal bli ferdig på skolen, så skal vi ut igjen og etterhvert ut å spise på Graffi.

Denne genseren skal jeg kjøpe imorgen, den var sykt deilig. Angrer på at jeg ikke kjøpte den. Koster bare 199,- på H&M

Meg forran Nidarosdommen, men uff for ett forferdelig bilde. Jeg gikk forresten sminkefri idag. Men dette var virkelig ikke fint. Men er jo alikevel ett minne da. 
HVA HAR DERE GJORT IDAG?
Before I die


Fremme i Trondheim

Hei hei ♥

Nå ligger jeg i hotellsenga (jeg elsker hotellsenger ♥). Alt gikk veldig greit med flyreisen, bagasje, busstur, og hotellinnskjekk. Nå har vi nettopp vært ute å spist med fetteren min. Ikveld skal vi bare slappe av på hotellet. Imorgen skal vi opp tidlig, spise frokost, og ta oss en tur på Trondheim torg tipper jeg. Kanskje vi tar en tur for å se på Nidarosdommen også. Gleder meg til å gå rundt i sentrum. 

HAR DU VÆRT I TRONDHEIM FØR?
Klar for Trondheim

Hei hei ♥

Nå er jeg veldig klar for å dra til Trondheim. Det er mange som har spurt meg om hva jeg skal i Trondheim så da tenkte jeg å svare på det nå. Først og fremst har jeg aldri vært i Trondheim, og har veldig lyst til å dra dit. Det er kanskje ikke noe stort med Trondheim men jeg er glad i å reise, uansett hvor. Fetteren min studerer i Trondheim, så vi skal besøke han. Ellers skal vi bare bli "kjent" i Trondheim og shoppe. Vi skal vel se på nidarosdommen og litt sånt. Også skal vi spise på resturant, gå litt i byen, og shoppe. Jeg drar med farmor og søsteren min. Det blir nok koslig.

 Her er noe av det jeg har pakka, haha. Har ikke tatt med meg så sykt mye for en gang skyld. Men har med meg 3 par sko på 4 dager da, haha. Skal prøve å få tatt en del bilder der oppe, selv om det kanskje ikke blir sånn veldig fint vær. Og hvis jeg kjøper nok, så skal jeg lage innkjøpsvideo når jeg kommer hjem! Sounds good? 
Nytt design

Hei hei ♥

Jeg var så utrolig lei av det designet jeg hadde på blogget nå, at jeg måtte bare skifte. Selvom det designet jeg har nå ikke er så veldig avansert med html-koder ogsånt er jeg egentlig mer fornøyd. Jeg liker når det er ryddig og enkelt. Jeg skal skaffe meg en header etterhvert men da må jeg først få tatt noen bilder, og jeg må få noen til å lage header. Så skrik ut om du har lyst til å lage header, da blir jeg superglad! Jeg vil også veldig gjerne høre hva dere syntes om det nye designet.

Før:

 

Etter:


 HVA SYNTES DU?
Ønskeliste

Michael kors lommebok ♥ Ralph Lauren skjorte ♥ Bare minerals pudder i medium tan ♥ Jeane Blush jakke ♥ 2XU løpetights ♥ Acne skjerf i grått ♥ Juicy Couture hettejakke
Stikker ut!

Heeii ♥

Idag blir en rolig dag. Jeg har nettopp vært en liten tur hos Pouya, og skal tilbake så fort jeg er ferdig med å blogge. Da skal jeg til Finstad med Pouya, Aleksander og Mathias. Vet ikke helt hva vi skal gjøre, men det finner vi nok ut av. Håper dere får en fin dag, og koser dere resten av høstferien.

HVA SKAL DERE IDAG? 
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits