Bestilt!

Nå har jeg bestilt ny kjole igjen. Denne er fra Nelly, og jeg gleder meg skikkelig til å få den. Jeg har planer om å bruke den både på julaften, nyttårsaften og en bursdag jeg skal i om 2 uker. Så denne blir hvertfall ikke bortkasta penger. Hei hei mamma! :) Den kosta 299,- og heter sofie dress, fra Oneness! Kan ikke vente med å få den! 
inspiration

Denne uka har jeg fokusert på trening, og skal gjøre det frem til Lørdag. Da har jeg konkurranse. Jeg har vært i hallen hver eneste dag! Derfor har jeg ikke hatt tid, eller har tid til å blogge.
Julegavetips jente og gutt 

 

 

 

 

Julegavetips til mamma og pappa, tanter og onkler kommer også!

 

 
Smakebit

 

Noen som kan tenke seg hva neste innlegg er om?
Hokksund

Hei hei ♥

Igår kom jeg hjem fra Hokksund. Var der fra lørdag til søndag. Det var veldig koslig. Vi trente sykt mange timer, så jeg er skikkelig sliten. Vi hadde det ihvertfall veldig gøy, og jeg har sykt lyst til å reise tilbake! Jeg elsker cheerleading og jeg elsker laget mitt! Vi har satt hele showet, så nå er det bare å øve skikkelig de to neste ukene. Selvom snart halvparten av laget er skada...


 
To nye innkjøp!

Hei hei ♥

Jeg vet at jeg er forferdelig dårlig til å blogge nå, men jeg har ikke tid eller noe å blogge om og da er det ikke så lett. Men jeg var jo såklart på shopping igjen igår. Fikk med meg to ting hjem. Jeg er faktisk ganske fornøyd med innkjøpene, fordi jeg vet at dette ikke bare ting jeg kjøper, bruker engang også ligger den i skapet i ett år, før jeg kaster eller gir den bort. En slimfit skjorte har jeg alltid ønsket meg, og denne kostet bare 149,- fra H&M. Jeg skal kjøpe polo når jeg kommer til USA så dette var ett billig midlertidig kjøp. Skjerfet koster bare 129,- fra Gina Tricot. Så dette var hvertfall ett kupp! Imotsettning til Acne som koster 900,- og er like mykt som dette.

Og forresten drar jeg til Hokksund med laget i helga. Kommer hjem på Søndag, og da skal jeg møte Julian igjen (endelig!!). Jeg tar med kamera til Hokksund og skal prøve å få tatt masse bilder mens jeg er det. Jeg gleder meg helt sykt mye. Verdens beste sport, med verdens beste lag! Dette kan ikke bli annet enn superbra! ♥ Håper dere koser dere masse i helga, så blogges vi på mandag. 

 
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits