Dagens innkjøp

Godt nyttår som sagt! ♥ 

Idag har jeg allerede fått gjort en del. Jeg har fått kjøpt alt det jeg trengte til idag, pluss en genser. Og jeg er så letta. Jeg er storfornøyd med innkjøpene og det var deilig å ha det i boks, og slippe å tenke på å sette av penger til det. Nå skal jeg gå i dusjen også kommer Kani med kjolen min. Etter det kommer Emilie på besøk også blir det en fin kveld håper jeg! Men først vil jeg vise dere innkjøpene fra idag:

Foundation fra Estée Lauder, doble wear stay-in-place, 390,-

Hvit strikkagenser fra Bikbok, 399,-

Fit me concealer, 109,-      Stay matte long lasting pressed powder 75,-
Nytt år, nye muligheter

Hei dere! ♥ Idag er det selve nyttårsaften! Når jeg tenker på nyttårsaften så tenker jeg rakketer, god mat, paljetter, kjoler, dresser, venner, familie og kos! Jeg gleder meg ikke noe spesielt men det blir sikkert koslig. Først skal jeg spise middag med familien og senere kommer Emilie til meg. Vi skal ut med noen venner men vet ikke hvor enda. Men jeg gleder meg ihvertfall til klokka slår 12, og det fyrer opp med masse raketter og vi går inn i ett nytt år. 2014 skal bli ett perfekt år. 2013 har vært helt greit så nå gleder jeg meg til å få ett perfekt 2014. 

Jeg har ikke så mange nyttårsforsetter utenom å trene mye mer. Jeg gleder meg så utrolig mye til California i sommerferien. Jeg skal trene masse frem til det, også skal jeg leve en perfekt sommer i USA med masse shopping, mat, nye venner, min bestevennine, masse opplevelser, og engelskkunnskaper! Etter det skal jeg hjem og kose meg med resten av vennene og familien min her i Norge. Så skal jeg leve ett bra liv frem til jula hvor jeg skal kose meg enda mer enn det jeg gjorde i år. Har planene klare. Hvertfall noen! 

 

Har dere noen nyttårsforsetter? 
Ønskeliste

Hei hei ♥ Idag har jeg vært en liten tur på strømmen. Kjøpte meg ingenting fordi jeg driver å planlegger hva jeg skal kjøpe meg ogsånt. Jeg har funnet ut av det nå, og under her ser dere hva jeg skal kjøpe meg i løpet av januar og februar. Skal kjøpe to av tingene imorgen og resten blir etter nyttår :D 

 

Foundation fra Este lauder / Concealer fra Fit me kolleksjonen / Real tecniques sminkekoster / Stay matte pudder fra Rimmel / 2xu tights / Hvit strikkagenser fra Bikbok (ikke den som er på bildet)

 
Hvilken foundation?

 

 

Jeg har hørt veldig mye om alle disse tre foundationene. Jeg skal kjøp meg ny foundation og valget står mellom disse tre. Jeg klarer selvfølgelig ikke å bestemme meg og trenger deres hjelp. Både kom med inspill om andre foundationer, om dere har noen erfaring med disse over, eller bare hjelp meg og ta valget. Jeg er jo så utrolig ubesluttsom, haha.

Noen erfaringer, og tips til foundation? Eller hvis noen vet priser på disse, skrik ut!
Mitt 2013

Hei hei ♥ Nå er snart 2013 over. Det har vært både oppturer og nedturer. Men en ting er sikkert, jeg tar for lite bilder. Jeg hadde tenkt til å lage en sånn stor fin årskavalkade som jeg vanligvis har gjort, men hadde alt for lite bilder fra hver måned så denne gangen lagde jeg bare en liten kollage med noen få bilder. Håper dere blir fornøyd med det, så skal jeg ta mange fler bilder i det neste året! Har skrevet litt om bildene under. 

Jeg startet å trene både på treningsenter, og jeg startet på Cheerleading ♥ Jeg var masse med gode venner ♥ Jeg var på verdens beste Justin Bieber konsert både 16. og 18. ♥ Var på flere bursdager og jentekvelder ♥ Vi feiret at eksamen var over ♥ Vitnemålsutdelig ♥ Mange koslige dager på "stranda" og i kjennbakken ♥ Var i Barcelona med pappa, farmor og Sara ♥ Startet på videregående og fikk masse nye venner ♥ Flere jentekvelder med jentene fra den gammle skolen ♥ Enda flere bursdager ♥ Så var det jul ♥

HAR DERE HATT ETT FINT 2013?

 
Anbefaling: Burt´s bees

Hei hei ♥ I julekalenderen i år fikk jeg en del Burt´s bees produkter. Jeg har jo lest om produktene på mange andre blogger men har ikke prøvd de selv, før nå. Av tingene jeg har under har jeg to favoritter. Det står litt om produktene under de forksjellige bildene. 

Her er alle produktene jeg har :-) 

 

Hand cream: Dette er den første favoritten blandt produktene jeg har. Jeg har 3 krav til håndkremer. Det er at kremen har en fin konsistens og trekker inn i huden fort! Det andre er at den lukter godt. Det siste kravet jeg har er at hendene blir myke og at jeg ikke trenger å smøre meg 10 ganger hver dag. Og alle disse kravene blir oppfylt av denne håndkremen, derfor er denne noe jeg alltid har med meg. Replenshing regenerant: Dette er favoritt nummer 2! Denne leppomaden er sykt myk, og helt herlig å ha på leppene. Den holder lenge, og jeg kan virkelig ike beskrive hvor myk den er å ha på leppene. Denne blir nok fort tom! 
Beeswax lip balm: Denne er en sånn lepomade som svir litt på leppene. Av og til syntes jeg det er litt deilig. Den har Vitamin E og peppermynte i seg. En helt vanlig lepomade egentlig. 

Dere kan få kjøpt Burt´s bees produkter på Coverbrands, HER
Smoothie

Hei fine lesere! Igår kveld lagde jeg meg en herlig smoothie og tenkte å dele oppskriften med dere. Smoothie er så godt og samtidig veldig sunt så jeg skal bli flink til å drikke det fremover i det nye året. Tar jo ikke lang til å lage heller, og ingrediensene er utrolig billige! 

Her er ingrediensene du trenger:
Litt eplejuice eller appelsinjuice
Bær eller frukt (jeg brukte bringebær og blåbær siden det var det jeg hadde, bruker vanligvis jordbær)
Litt yoghurt (jeg bruker alltid vanilje)
En halv banan(glemte å ta med bananen på bildet)

Så blender jeg alt sammen i en blender :D

 

Og heller det i en kopp, også voilaa - en herlig smoothie ♥
3 nyttårsantrekk

Hei på dere! ♥ Nå har jeg satt sammen tre forskjellige nyttårsantrekk til dere. Det er tre ganske forskjellige antrekk. Ett antrekk med den lille sorte, ett med en fin paljettkjole med blått tilbehør, og ett veldig simpelt antrekk som er litt mer sommerlig egentlig. Jeg likte alle tre antrekkene veldig godt men skal selv ha på meg en svart paljettkjole, enkle svarte sko og kanskje en veske til. Får heller prøve å sminke meg litt fint med sotetde øyne og rød leppestift. Vi får se! 

 

1.

 

2.

 

3.

 

Hvilket antrekk likte dere best? 
Dagens innkjøp

Hei hei ♥ Som sagt har jeg vært på shopping på Strømmen storsenter idag. Jeg fikk svidd av litt penger som vanlig, haha. Men jeg er fornøyd med det jeg har kjøpt ihvertfall da. Flere av tingene var nødvenig, så jeg har ikke kastet bort penger akkuratt. Men var deilig å få shoppa litt igjen! 

Marc Jacobs deksel fra Me & My Cousin - 300,-

Pysj fra Cubus - 249,-

Topp fra Gina Tricot - 129,-

Genser fra Gina Tricot - 199,-

Singlet fra Cubus - 99,-

Hva syntes dere? 
Julaften

Hei hei ♥ Som sagt tok jeg ikke mange bra bilder på julaften fordi da hadde jeg ikke fått det nye kameraet enda, og minnekortet i det gammle er ødelagt. Det ble noen mobilbilder som jeg tenkte jeg kunne vise dere selvom de ikke har allverdens kvalitet. Julaften var en koslig dag som startet med at jeg stod opp for å se på TV med julestrømpa i fanget. Etterhvert dro jeg videre til kirka på julegudstjeneste. Det har blitt en tradisjon, og er utrolig koslig. Etterhvert kom gjestene (tante, onkel, kristoffer, andreas, og bestefar). Vi spist masse julemat, dessert, åpnet gaver og bare koste oss. 

 

Håper dere også hadde en fin julaften! ♥
2. juledag

Hei hei ♥ Nå har nettopp gjestene dratt, og jeg sitter i sofaen og slapper av. Det var veldig koslig som de fleste familiemiddagene. Men nå er jeg veldig lei av julemat, så dette var siste gang jeg spiste julemat for i år. Det er jeg veldig lei av nå.. 

Imorgen skal jeg på en etterlengtet shoppingtur med farmor og søstra mi. Gleder meg! 

NOEN ANDRE SOM SKAL PÅ SHOPPING IMORGEN?
Julegavene mine

Hei hei ♥ Tenkte egentlig å vise dere julegavene mine på videoblogg, men denne gangen ble det bare bilder, håper det er greit! 

Treningtopp fra nike, smykke fra ALDO, og ett skjerf! Veldig fornøyd med dette! :D 

Denne har jeg ønsket meg veldig lenge, så ble såklart veldig glad når jeg åpnet opp pakka med denne inni. 

Veldig fint interiør til rommet, gleder meg til å henge opp dette!

Putetrekk som jeg også hadde lyst på. 

Masse småting, som voldteksalarm, såpe, lader, øredobber, litt skjønnhetsprodukter, og hårbøyler

Verdens fineste gave, nytt speilreflekskamera ♥ ♥ ♥

Svart paljett topp

 

Enda en paljett topp, som er enda mer rosa i virkeligheten 

En genser

Cardigan

Peplum topp

Morgenkåpe

Og her er nesten alle gavene igjen! Fikk også litt penger som jeg får inn på sparekontoen min til California! Jeg er veeldig fornøyd med julegavene og julen. Er veldig takknemmelig for at jeg har så snille venner og familie som gir meg så fine gaver! Tusen takk allesammen ♥
1. juledag

God jul allesammen! ♥ Jeg fikk nytt kamera igår og er i lykkerus! Nå er blogglysten på topp igjen, så nå kommer jeg til å blogge masse fremover. Fikk jo ikke tatt bilder med det før jeg åpna det (haha) så jeg har ikke mange bra bilder fra julaften men har noen få. De bildene får dere se imorgen, sammen med de andre julegavene jeg fikk.

Idag har jeg bare slappet av, kost meg med julegavene, familien og ett lite koslig julemåltid med familien + farmor. Imorgen skal vi ha selskap med litt fler i familien og det blir sikkert veldig koslig. Her er noen bilder jeg har tatt idag, for å teste ut kameraet og litt sånt! Håper dere har hatt en fin jul, og koser dere masse disse dagene! 

 

Åh, jul er så koslig! Men vi må ikke glemme at det er viktigst å kose seg, og sette pris på familie fremfor gavene. Og husk at det er tanken som teller :) Ha en fin jul ♥

 
Upcummers 2014

Hei, lenge siden sist.. Men har ikke tid og lyst til å blogge for tiden.. Men satser på at nærmere jul kommer blogglysten tilbake. Fra 1. januar skal jeg ihvertfall blogge fast helt til etter sommerferien (for da skal jeg til California). Men når jeg først er her tenkte jeg å bruke dett blogg innlegget på å reklamere for årets beste russebuss! Upcummers 2014. Anbefaler dere å like facebooksiden, og høre på sangen! 

Facebooksiden HER

Og sangen ser dere under her: Hva syntes dere om sangen? Har du likt siden?
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits