Fitnessguru

Hei hei ♥

Jeg har fått tisendt proteinpulver og en shaker fra Fitnessguru. Hittil har jeg bare smakt på proteinpulveret med smaken "vanilla white chocolate". Vanligvis klarer jeg ikke å få ned proteinpulver fordi jeg brekker meg, og syntes det smaker helt forferdelig. Denne gangen var det noe helt annet. Dette smakte som den hvite sjokolden i kinderegg. Den var overraskende god, og jeg gleder meg til å smake på "kiwi yoghurt". 

Shakeren er veldig praktisk. Den bruker jeg når jeg bare skal drikke vann også. I motsettning til andre shakere så liker jeg veldig godt skrukorken på denne. Også er den rosa, og veldig fin.

De selger også kalorifrie nudler på fitnessguru. Har såå lyst til å smake de, så jeg kommer vel kanskje etterhvert til å bestille meg det også!  

Har du smakt noe fra Fitnessguru før?
Everyday minerals

Hei hei ♥ Jeg vet at jeg har vært borte fra bloggen i flere dager nå. Jeg er like irriterte som dere. Vi har ikke hatt internett hjemme de siste ukene, så jeg har vært avhengie av å blogge på skolen ogsånt. Men nå har det vært så mye på skolen så jeg har ikke hatt tid på skolen til å blogge. Nå har vi hvertfall internett i første etasje. Etter at det har vært 3 stykker som har prøvd å fikse internettet. 

Idag fikk jeg en pakke i posten. Da jeg åpnet den ble jeg kjempeglad. Pakken var fra Everyday minerals. Jeg har ikke testet ut noen av kostene enda, men det gleder ejg meg sykt til. En av kostene har jeg ønsket meg skikkelig lenge. Lipbalmene har farge, og de er veldig myke og fine. Elsket at de var så små og praktiske. Søstra mi har allerede tatt en av de. Har brukt den ene flere ganger idag.

Her er link til de forskjellig børstene: Øyenskygge og eyeliner børste, blending børste, flat top børste.


Her er de 4 leppeproduktene jeg fikk. Tinted lip butter. Dere kan finne de HER.

Har dere prøvd noe fra Everyday minerals før?
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits