Svar på spørsmålsrunden - DEL 2

Hei fine lesere! ♥

Idag slutta vi halv 12 på skolen og det var veldig deilig. Etter skolen dro jeg hjem for å gjøre de få leksene vi har. Det er så deilig med lite lekser på videregående. Nå sitter jeg her og blogger og skal snart ut å møte Kenneth. Ikveld skal jeg trene med Lina på Condis. Gleder meg til å komme ordentlig igang på Condis igjen. Men her er resten av svarene fra spørsmålsrunden:

Hva er dine store interesser?  Jeg er veldig glad i å trene, og hvertfall cheer. Jeg virkelig elsker cheerleading. Det ser jeg på som min aller største interesse. Men jeg ser også på blogging som en interesse, for jeg liker å ta bilder, skrive osv. Men å shoppe og møte venner er også noe jeg er veldig glad i. 

Hvordan inspirerer Justin Bieber deg? På veldig mange måter. Han er en veldig talentfull person. Men det er tre ting ved Justin som har inspirert meg masse. Det første er "believe". Det å tro på seg selv, ikke bare å drømme men å opfylle drømmene sine. Han har lært meg at det faktisk ikke er umulig å oppnå drømmen sin. Det andre er at han er utrolig god som person. Han har donert bort så masse penger, han drar å besøker fans på sykehuset, overrasker fans, og er utrolig snille mot dem. Det tredje er hvor sterk og fantastisk han er. Jeg tror ikke jeg vet om noen andre som har fått så mye hat som det Justin har fått. Alikevel står han opp konsert etter konsert og synger til de som elsker han. Han gir seg ikke og han lever drømmen og gjør haterene sjalue. Jeg er 100% sikker på at de fleste som slenger dritt om Justin bare er sjalu for at han har så mange jenter etter seg, ett så stort talent, så mye penger, og en så snill familie. Han lever ett hardt liv men er veldig tøff! Og ikke minst inspirerer sangene hans meg, jeg finner så mye trøst og glede i sangene hans. Og for å ikke glemme "Never say never"!Liker du å trene? Isåfall, hvordan? Jeg liker å trene cheer som sagt, men også styrke. Det er fordi da kan jeg se resultater ganske fort. Jeg er ikke så veldig glad i å trene kondisjon men det må gjøres det også. 

Hva skal til for at du skal lese en blogg? Hvis jeg skal bli fast leser av en blogg burde bloggen ha store bilder med bra kvalitet, ryddig design, og varierte innlegg. Jeg liker å lese om sminke, klær og trening. 

Hvor mange timer daglig bruker du på blogg? Ca. 2 timer. Men det varierer veldig. Noen dager kan jeg bruke 5 timer mens dager kan jeg bruke 30 minutter. 

Har du søsken? Ja jeg har en storesøster på 20 som heter Sara.- HVA SYNTES DU OM SVARENE? NOE MER DU LURER PÅ?
Svar på spørsmålsruden - DEL 1

Hei hei ♥

Deler spørsmålsrunden opp i to deler jeg. Har vært opptatt i hele dag, så det er derfor jeg blogger så sent. Håper det går bra. 

Hva har du tenkt til å bli etter media og kommunikasjon? Har du lagt noen fremtidsplaner enda? Jeg vet ikke helt. Jeg liker veldig mye av det mk linja inneholder. Jeg liker å ta bilder, redigere bilder, jeg liker å skrive tekser (kommer ann på hva det er om), og jeg liker å kommunisere med folk, haha. Men jeg er også veldig glad i klær og mote. Jeg har litt lyst til å lage mitt eget mote magasin. Rett og slett å bli en redaktør i mitt eget blad. Det skulle handlet om hår, klær, sminke, treninger og intervju med forskjellige folk.

Men i fremtiden vil jeg også reise mye. Jeg vil besøke USA, og kanskje flytte dit for en liten stund. Jeg vurderer å ta det samme studiet som Eirin Kristiansen skal ta i New York nå. Det varer 4 måneder. Det er "Fashion mangement and entrepeneurship". Det virker ganske interesant men da må jeg bli litt flinkere i engelsk først. 

Din mening om silikon? Jeg har ikke så stor mening om det egentlig utenom at jeg syntes det er bortkasta penger. Man har den kroppen man har og man kan nesten ikke få gjort noe med puppene sine utenom å ta silikon. Det er veldig mye kroppspress nå til dags så jeg skjønner meg på de som tar silikon, men alikevel burde ikke puppene dine ha noe å si. Skal du ta silikon så håper jeg du gjør det for deg selv, og ikke for å inponere noen andre. Har ikke noe mer formening om det.

Hva har du tenkt til å utdanne deg som? Svarte delvis på det over her, men jeg vet ikke helt.Hvilke blogger på topplista leser du? Mange, haha. Jeg leser til 14 første, utenom Rannveig Heitmann. Men jeg leser veldig mange andre blogger nedover topp 50 også. 

Hvordan er det å gå på mailand? Hittil er det veldig deilig. Jeg liker MK-linja kjempegodt. Vi har langt friminutt og veldig bra kantine. Skolen er veldig fin også.

Liker du klassen din? Ja. Vi jentene har allerde blitt en gjeng og har overnatta ogsånt. Kommer overens med alle. Guttene i klassen er morsomme, men jeg har ikke rukket å blitt så godt kjent med alle de enda. Men det kommer seg nok. Så alt i alt liker jeg klassen veldig godt selvom vi er veldig få.

Hvordan er det å gå på cheerleading? Hvordan posisjon har du? Jeg elsker virkelig å gå på cheer. Kunne ønske jeg starta mye før. Jeg elsker å stunte, turne, danse, og jeg elsker Tigers. Starter på nytt lag nå og jeg ser frem til å bli kjent med de nye. Og for å ikke nevne alle de herlige jentene jeg gikk på lag med i fjor. Jeg startet som base og har vært det i ett halvt år. De 3-4 siste treningene har jeg vært flyer og skal nok fortsette som det. 

Hvem er dine beste guttevenner? Hmm.. Jeg har mange gode guttevenner. Er generelt veldig mye med gutter. Men Julian (selvom han har flytta til stavanger), Petter, Kevin, og Kenneth.

Hvorfor er du så mye med gutter? På skolen er jeg ikke det nå lenger, etter jeg starta på Mailand. Men jeg trives veldig godt med gutter. Vet ikke hvorfor men noen ganger liker jeg bedre å være med gutter enn med jenter.

Snuser du? Nei. Jeg har aldri prøvd snus og ser ingen grunn til å prøve det. Det stinker dritt, og koster masse penger. Omtrent alle vennene mine snuser så jeg er egentlig ganske stolt over å aldri ha prøvd det, eller hatt tanken på å prøve det.
Spørsmålsrunde!

Hei fininger! ♥

Nå som jeg har startet med bloggingen på nytt har jeg fått noen nye lesere. Derfor tenkte jeg at jeg kunne ha en spørsmålsrunde. Spør i vei om alt dere lurer på. Jeg svarer i løpet av noen dager så vær rask med å sende inn spørsmål. Og ja jeg kommenterer tilbake på de som stiller spørsmål. 

Og ja jeg vet at bh-stroppen ser helt forferdelig stram ut, men det er fordi jeg løfter armen høyt opp når jeg tok bilde. Og jeg vet at håret mitt er helt forferdelig på bildet, og at jeg ikke har på noe sminke. Vær snill å ikke kommenter noe av dette, for jeg er veldig klar over det. Men jeg vil ikke leve bak en fasade på denne bloggen. Den handler om mitt liv, ikke bare de beste sidene mine. Her er jeg helt sminkefri, og jeg er komfortabel med å legge det ut.

Still meg masse spørsmål!

- Aurora Råken
Les mer i arkivet » Juni 2015 » November 2014 » Oktober 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits