Wants

Heihei!

Beklager for mitt lille blogg fravær men, nå er jeg tilbake! Om bare 4 dager drar jeg til København med Helene og Ingvild. I den forbindelse har jeg laget en ønskeliste/handleliste. Det må jo så klart bli litt shopping når man er i København. Blir noen fine dager med shopping, tivoli, stranda, club, og masse kos med verdens beste jenter. 

  

Hva syntes dere om ønskene? Hva ønsker dere, dere?
Wishes

Hei hei!

Jeg har bursdag om 4 dager! Igår spurte pappa om jeg kunne skrive ønskeliste til han, så da satt jeg meg like gjerne ned å lagde ett "ønskebilde" som jeg og søstra mi kom fram til, haha. Satt hvertfall sammen mange ting jeg ønsker meg i et bilde. Har visst en god del ønsker jeg!

Daniel Wellington klokke ? Michael Kors klokke ? Krølltang, Mast vol.2 (ikke den som er på bilde) ? Sony kameralinse 50mm ? Adidas t-skjorte ? Svarte/blå toms ? Orgins High Potency Night-a-mins nattkrem ? Epilator ? Nars Audacious leppestift i Raquel ? Macadamia hårkur ? Flowerbomb parfyme ? Too faced solpudder ? Naked skin concealer fra Urban Decay ? Clear start produkter ? Sigma/Zooeva sminkekoster ? Nike Roshe Run 

Hva syntes du om ønskene? Hva ønsker du deg? 
ønskeliste

 

Ønskeliste

Michael kors lommebok ♥ Ralph Lauren skjorte ♥ Bare minerals pudder i medium tan ♥ Jeane Blush jakke ♥ 2XU løpetights ♥ Acne skjerf i grått ♥ Juicy Couture hettejakke
Ønsker

Hei fine lesere! ♥ 

Jeg ønsker meg stadivekk noe, men har aldri nok penger til å kjøpe det. Alle tingene jeg ønsker meg er jo svindyre. Jeg skal jo til USA neste år så noe av det kommer jeg sikkert til å kjøpe der, men jeg klarer ikke å vente så lenge med alt. Jeg skal prøve å skaffe meg en jobb så jeg kan tjene opp en god del penger før USA neste sommer. Noen som har noe idé til hvor jeg kan jobbe? Under her kan dere hvertfall se bilder av de 7 tingene jeg ønsker meg aller mest. 

 

 

 

 

 

 

 

 

- Aurora Råken
Noen ønsker

Hei fine lesere! ♥

Imorgen tidlig reiser jeg til Bø, i Telemark for å være på en kristen idrettsleir som jeg har fortalt dere om før. Jeg gleder meg like mye som i fjor, og håper på bra vær! Vi skal jo bo i telt, og bade. På fredag feiret jeg familiebursdag og da fikk jeg litt penger fra familien. I løpet av sommeren har jeg lyst til å kjøpe meg noen av tingene under, pluss at jeg skal ta vippeeksentions og farge håret. Det koster litt det også, og allverdens med penger har jeg desverre ikke. 

 

 

 

 

 

 

Tror jeg først og fremst skal kjøpe meg Michael Kors klokke og Juicy jakke. Sminka tror jeg kanskje at jeg kjøper på Sephora når jeg er i Barcelona. Scooteren får jeg vel spare opp til eller bruke konfirmasjonspengene mine på etter jeg har tatt lappen. Etter det blir det vel en Michael Kors veske på meg, hvis jeg tar meg råd til det. Mange fine ting i verden, men jeg kan ikke kjøpe alt jeg vil ha, desverre. 

- HVA ØNSKER DU DEG FORTIDEN?
2 kjoler

Veldig mye kjolesnakk nå fortiden men jeg kunne nesten ikke gå glipp av å vise dere disse to nydelige kjolene. Har så lyst på begge to! 

 

   

Svart kjole med fine detaljer på ryggen - HER

   

Ferskenfarget nydelig maxikjole - HER
Nelly fashion

Hei fine lesere! ♥

Idag har jeg bursdag, wii :D Skriver dette innlegget på natta, så jeg sikkert gjort mye gøy idag allerede. Men hvertfall hittil har jeg fått 5 nye iphonedekseler av søstra mi, og kompisen hennes. Også har jeg fått victoria secret bikiner, men de fikk jeg for noen dager siden. Skal vise dere de snart. Jeg tenkte å unne meg noen ting fra Nelly.com siden jeg har bursdag. Skal bestille meg ett par sko, og en kjole hvertfall. Er helt forelsket i alt sammen, så tror nok at iløpet av sommeren har jeg mye av dette! 

  Sko med glitter HER  - Beige sko HER - Svarte sko HER - Jefferey Campbell HER

 

               

Svart kjole HER - Hvit og ferskenfarget kjole med gullbelte HER 

 

Lyserosa peplum kjole HER - Paljett kjole HER

 

  

Sølv kjole HER - Hvit kjole med belte HER

- HVA SYNTES DERE JEG SKAL BESTILLE?

 
Money CAN buy you hapiness

 

 

 

 

- Sminkekoster fra Mac
- Klokke fra Marc Jacobs
- TV
- Veske fra Louis Vuitton
- Moped, Peugeot kisbee
- Juicy jakke
- Hvite converse
- Solbriller fra Rayban
- Deksel fra Marc Jacobs 

 
Les mer i arkivet » Juli 2015 » Juni 2015 » November 2014


Aurora Råken. 18 år. Lørenskog.

For kontakt:
auroraraaken@hotmail.comhits